Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω εναν καναπε-κρεβατι γυρω στα 300 ευρω. Θελω να μην εχει σκληρο καθισμα και να μην εχει και ψηλα ποδια. Αμα ειναι και γωνιακος καλυτερα. Εχετε καμια προταση; Οσοι εχω δει ως τωρα δε με ικανοποιουν και πολυ κι εχω αρχισει να βαριεμαι καπως το ψαξιμο.

Δημοσ.

Α, εγώ θα σου πω, το σπούδασα τελευταία το ζήτημα του καναπέ.

Πρώτα απ' όλα και γωνιακό και κρεβάτι με 300 ευρώ να το ξεχάσεις, εκτός αν θες να φτιάξεις κανέναν με χαρτόκουτα και μαξιλάρες.

Εγώ πήρα πρόσφατα αυτόν, κυρίως όμως για να τον χρησιμοποιώ σαν κρεβάτι όταν έχω κόσμο - δεν το χω να κάθομαι και να αράζω με τις ώρες στον καναπέ οπότε δεν μπορώ να το κρίνω αντικειμενικά από αυτή την άποψη :Ρ Για τη χρήση λοιπόν που το θέλω έχει εξαιρετικό στρώμα και κοιμάσαι σούπερ άνετα. Γενικά νομίζω εκτός από τίποτα μεταχειρισμένα που στην περίπτωση του καναπέ δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα, με 300 μόνο για ικέα σε βλέπω.

Δημοσ.

Α, εγώ θα σου πω, το σπούδασα τελευταία το ζήτημα του καναπέ.

Πρώτα απ' όλα και γωνιακό και κρεβάτι με 300 ευρώ να το ξεχάσεις, εκτός αν θες να φτιάξεις κανέναν με χαρτόκουτα και μαξιλάρες.

Εγώ πήρα πρόσφατα αυτόν, κυρίως όμως για να τον χρησιμοποιώ σαν κρεβάτι όταν έχω κόσμο - δεν το χω να κάθομαι και να αράζω με τις ώρες στον καναπέ οπότε δεν μπορώ να το κρίνω αντικειμενικά από αυτή την άποψη :Ρ Για τη χρήση λοιπόν που το θέλω έχει εξαιρετικό στρώμα και κοιμάσαι σούπερ άνετα. Γενικά νομίζω εκτός από τίποτα μεταχειρισμένα που στην περίπτωση του καναπέ δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα, με 300 μόνο για ικέα σε βλέπω.

στο ικεα ειναι ολα πανακριβα ! δε τον θελω για βασικο αλλα για play room,ομως θα περναω αρκετες ωρες εκει και να ειναι κι ανετος σαν κρεβατι αν χρειαστει να κοιμηθει και ποτε κανεις εκει. αυτος που μου εστειλες κανει 400 ευρω :P 

Δημοσ.

νομιζω ρε παιδια πως 300 ευρω ειναι καλα για εναν απλο καναπε που τον θελω για συγκεκριμενη χρηση. εχω ηδη εναν μεγαλο. να ειδα αυτον για παραδειγμα αλλα δεν ηταν αρκετα μαλακος για τα γουστα μου 

http://www.praktiker.gr/p/kanapes-krevati-goniakos-era-gkri-64479

σιγουρα υπαρχουν καποιες επιλογες. αντε να το παω και 350 μετα νομιζω ψιλοξεφευγει.

Δημοσ.

νομιζω ρε παιδια πως 300 ευρω ειναι καλα για εναν απλο καναπε που τον θελω για συγκεκριμενη χρηση. εχω ηδη εναν μεγαλο. να ειδα αυτον για παραδειγμα αλλα δεν ηταν αρκετα μαλακος για τα γουστα μου 

http://www.praktiker.gr/p/kanapes-krevati-goniakos-era-gkri-64479

σιγουρα υπαρχουν καποιες επιλογες. αντε να το παω και 350 μετα νομιζω ψιλοξεφευγει.

http://www.marmaridis.gr/kathistika-salonia/goniakoi-kanapedes/kanapes-gonia-bizet-mpez_p_1364.html

• Like 2
Δημοσ.

^ αυτο φαίνεται πολυ ωραιο παντως!

Mε φοβισε μονο η φωτογραφια που θυμιζει λιγο φέρετρο ή σαρκοφαγο.

thumb_BIZET_BEIGE_STORAGE.jpg

Δημοσ.

^ αυτο φαίνεται πολυ ωραιο παντως!

Mε φοβισε μονο η φωτογραφια που θυμιζει λιγο φέρετρο ή σαρκοφαγο.

thumb_BIZET_BEIGE_STORAGE.jpg

χαχα που το ειδες αυτο;

Α τωρα ανοιξα το link. Καλο φαινεται οντως.! αυτο δεν ειναι;http://www.marmaridis.gr/kathistika-salonia/goniakoi-kanapedes/kanapes-gonia-bizet-mpez_p_1364.html Το θεμα ειναι πως απο το συγκεκριμενο καταστημα δε μπορω να τους δω απο κοντα γιατι δεν εχει στην πολη μου -.-

Δημοσ.

στο ικεα ειναι ολα πανακριβα ! δε τον θελω για βασικο αλλα για play room,ομως θα περναω αρκετες ωρες εκει και να ειναι κι ανετος σαν κρεβατι αν χρειαστει να κοιμηθει και ποτε κανεις εκει. αυτος που μου εστειλες κανει 400 ευρω :P

Ισχύει, δεν ήξεα ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις τιμές του Ικέα εδώ στη Γερμανία και στην Ελλάδα... Εγώ τον καναπέ τον πήρα στα 340 νομίζω.

Δημοσ.

Ισχύει, δεν ήξεα ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις τιμές του Ικέα εδώ στη Γερμανία και στην Ελλάδα... Εγώ τον καναπέ τον πήρα στα 340 νομίζω.

Yπαρχει τεραστια διαφορα μαλλον,εδω μεχρι τα 300 ευρω βρισκεις καλλυματα για καναπε κι οχι τον ιδιο τον καναπε χαχα.

φιλε παρε ο,τι θες ΕΚΤΟΣ απο IKEA...ακουσε με.............................

και να ηθελα δεν ειναι τιμες αυτες :P

φιλη * :)

Δημοσ.

οκ συγνωμη για το φιλος..

φιλη μου δεν ειναι μονο οι τιμες ειναι γενικα οτι ειναι πολυ καταντια η ποιοτητα του IKEΑ, εχω αγορασει πολλα απο εκει τοσα χρονια και ολα μετα απο λιγο καιρο η σπασανε, η ξεχαρβαλωθηκανε ,η σαπισανε, η βγαλαν υγρασια, η 1002 κακα..μακρια απο εκει..

Δημοσ.

οκ συγνωμη για το φιλος..

φιλη μου δεν ειναι μονο οι τιμες ειναι γενικα οτι ειναι πολυ καταντια η ποιοτητα του IKEΑ, εχω αγορασει πολλα απο εκει τοσα χρονια και ολα μετα απο λιγο καιρο η σπασανε, η ξεχαρβαλωθηκανε ,η σαπισανε, η βγαλαν υγρασια, η 1002 κακα..μακρια απο εκει..

δε παιζει να παρω απο εκει ετσι κι αλλιως οποτε μια χαρα. ξερω κι εγω απο το ΙΚΕΑ παιρνω κυριως μικροαντικειμενα κτλ

Δημοσ.

Με 3 κατοστάρικα, τετοια καναπεδαρα, δε παει να βγει οτι βγει.. Σιγα μην τα κλαψεις. Ειναι τεραστιο και πρακτικα δεν παιρνεις καναπε αλλα τρανσφορμερ. Μεχρι και κασονι τον κανεις.

Δημοσ.

Με 3 κατοστάρικα, τετοια καναπεδαρα, δε παει να βγει οτι βγει.. Σιγα μην τα κλαψεις. Ειναι τεραστιο και πρακτικα δεν παιρνεις καναπε αλλα τρανσφορμερ. Μεχρι και κασονι τον κανεις.

χαχχαχαχαχα! θελω να ειναι μαλακος ομως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...