Προς το περιεχόμενο

Η διανομή του Windows 10 Mobile Anniversary Update ξεκινάει από τις 9 Αυγούστου


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Η λέξη "επίπεδο" είναι αντώνυμη εννοιολογικά με σένα και μπορώ να πάρω το σχόλιό σου μόνο ως αυτοσαρκασμό... Πώς μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι έχεις επίπεδο και εγώ όχι, όταν στηρίζεσαι σε δικά μου γραφόμενα; Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις... Όταν κάνεις αρνητική διαφήμιση, τότε πας μερικά "κλικς" πιο κάτω από αυτόν που δυσφημίζεις, γι αυτό και όσες φορές χρησιμοποιήθηκε στην Ελλάδα απέτυχε...  Ή απλά αυτοσαρκάζεσαι, που δεν το νομίζω, γιατί χρειάζεται δύναμη χαρακτήρα...

Βλεπω συνεχιζεις τους χαρακτηρισμους κλπ. Μαζι με αυτο το μηνυμα, συνεχιζεις να δειχνεις το επιπεδο σου, αλλα οπως σου ειπα δεν μπορω να σε ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο , ουτε θα κανω χαρακτηρισμους οπως εσυ.

 

Κάποιοι άνθρωποι ενημερώνονται και εξελίσσονται... Κάποιοι άλλοι μένουν απλά στη σκιά των πρώτων...

@Haha: ο άνθρωπος που έβαλε σκοπό της ζωής του να κάνει quote τα γραφόμενά μου, αφού δεν έχει αρκετό σθένος να γράψει τα δικά του... Διάβασε όλο το θέμα που έχω κάνει παράθεση το σχόλιό μου και δες τί γράφω.

Όπως είχα ξαναγράψει και στο παρελθόν: δεν είμαι οπάδός καμίας εταιρείας. Η MS δεν ήταν Google, αλλά το τελευταίο καιρό είδε ότι αυτό βγάζει χρήματα και αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια τακτική με τα 10. Δεν ήταν ίδια, έγινε ίδια. Παρόλα αυτά καλείται να συμμορφωθεί με κάποια στανταρς και το έκανε:

http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500091536

Το θέμα είναι ότι αρχικά προσπάθησες να μου αποδείξεις όχι ότι η Google είναι καλύτερη από τη MS, αλλά ότι η MS είναι το ίδιο με τη Google. Αυτό εξακολουθεί να δείχνει τη Google χάλια...

Τώρα που πήρες την απάντησή σου, μπορείς να βρεις άλλο σκοπό στη ζωή σου... Ίσως ένα πιο ουσιαστικό...

 

 

Αν ομως θελεις να μιλησουμε για τα  Windows 10 της ms που αναφερεται το αρθρο και ειναι δωρεαν, εδω ειμαστε.

Αλλωστε τα εχεις πει τα περι δωρεαν windows 10, τα οποια χρησιμοποιεις παρολο που ειναι "δωρεαν" και συμφωνα με εσενα δεν υπαρχει λογιστικά και οικονομικά , στοχος τους ειναι τα προσωπικα δεδομενα κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...