Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα κατι δεδομενα και καλα το ποσες ωρες πρεπει καποιος να καθετε ημερισιως στον υπολογιστη και οτι πανω απο αυτες θεωρειται εθισμενος κτλ.. αλλα πραγματικα ισχυει; Οταν με τον υπολογιστη κανεις τοσα πολλα πραγματα, μιλας με τους φιλους σου που ειναι σε αλλη χωρα (εχουν μεταναστευσει τοσοι εξαλλου), ακους μουσικη, βλεπεις ταινιες, διαβαζεις για τη σχολη η τη δουλεια η κανεις εργασίες, απαντας σε emails πως μπορει να υπολογιστει ενας τετοιος χρονος;

Δημοσ.

Ερευνες τις πλάκας και δεδομένα του σωρού. Ανάλογα την ζωη που κανεις. Ειδικά αν το επαγγελμα σου απαιτεί χρήση υπολογιστη τοτε περνάς για πλάκα 10-12 ωρες την μερα μπροστα σε ενα πισί. Ειναι σαν να λες εναν ταξιτζη εθισμένο με τα αμάξια. 

• Like 4
Δημοσ.

Ειδα κατι δεδομενα και καλα το ποσες ωρες πρεπει καποιος να καθετε ημερισιως στον υπολογιστη και οτι πανω απο αυτες θεωρειται εθισμενος κτλ.. αλλα πραγματικα ισχυει; Οταν με τον υπολογιστη κανεις τοσα πολλα πραγματα, μιλας με τους φιλους σου που ειναι σε αλλη χωρα (εχουν μεταναστευσει τοσοι εξαλλου), ακους μουσικη, βλεπεις ταινιες,

Στον υπολογιστη θα δεις τις ταινιες? Γιατι οχι στη τριαξονικη τηλεοραση σου? Απλα συνδεεις ενα καλωδιο.

Δημοσ.

Στον υπολογιστη θα δεις τις ταινιες? Γιατι οχι στη τριαξονικη τηλεοραση σου? Απλα συνδεεις ενα καλωδιο.

αναλογως αν μιλαμε για pc η laptop

Δημοσ.

Στον υπολογιστή ούτε μισή ώρα πλέον

Στο κινητό κάνα 5 ώρο ειδικά το βραδακι αραγμαααα

Εχει 6" οθόνη το κινητό μου και έτσι δεν θέλω πλεον ούτε το ταμπλέτ.

Δημοσ.

Λίγο off topic, αλλά δεν είναι λίγο γκουμουτσα να το κουβαλας το κινητό ?

Δημοσ.

Λίγο off topic, αλλά δεν είναι λίγο γκουμουτσα να το κουβαλας το κινητό ?

Ρε φίλε ναι όντως είναι και ειναι και λίγο βαρύ αλλά με τον καιρό το συνήθισα και πλέον οποία άλλη οθόνη κινητού μ φαίνεται μικρή.

Επίσης είναι πολύ άνετο στο διάβασμα και στα βίντεο είναι απαιχτο.

Είναι θέμα συνήθειας και εγώ στην αρχή έλεγα πολύ μεγάλη οθόνη αλλά μετά κόλλησα.

Δημοσ.

Πολλες. Αν και λογω σχολης δεν μπορω να κανω και αλλιως. Λογω σχεδιασμου προιοντων και γραφικων, προσπαθω να μαθω τελεια καποια προγραμμα (ps, creo, rhino, axure etc....)

Δημοσ.

Σίγουρα πάνω από 12 ώρες

Αλλά δεν θεωρώ ότι είναι είδος εθισμού.

Δεν είμαστε στο 1990.

Με τον υπολογιστή μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, να ενημερωθείς και να ψυχαγωγηθείς.

Με λίγα λόγια το διάβασμα εφημεριδας - περιοδικού, η τηλεόραση και η εργασία που παλαιότερα έκανε κάποιος στην διάρκεια της ημέρας του γίνονται όλα από τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Μου θυμιζεις ενα φιλο μου παλια, καθοταν κι επαιζε παιχνιδα με τις ωρες στο κινητο του :wacko:

Δημοσ.

Μπαα εγώ δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό.

Εχω το pc γ αυτα ;)

Πάντως γ να μην ξεφεύγουμε από το θέμα τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν 100% οι ώρες που ασχολούμαστε πιστεύω με το διαδίκτυο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...