Moderators Malthador Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Υπάρχει κανένας άλλος που να έχει πρόβλημα με τα εταιρικά νούμερα, να μην έχει internet στο κινητό του και το 13888 να του βγάζει μήνυμα «ο αριθμός που καλείτε δεν χρησιμοποιείται»; 1
kpanos1980 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μια απο τα ιδια ,τελειως κουφο να καλεις το 13888 και να ακους ο αριθμος που καλειται δεν χρησιμοποιειται !!!
saxos55 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Same Δεν έχω εταιρικό Αλλά από 4G έχω 0G (ούτε ένα τζι), δηλαδή μόνο κλήσεις Το 13888 «δε χρησιμοποιείται» Μήπως δεν πλήρωσαν το ρεύμα/τηλέφωνο; EDIT: Απ'ότι βλέπω στη σελίδα τους στο fb, το έχουν πολλοί αυτό το θέμα και σε πολλές περιοχές. Από Cosmote ούτε μια ανακοίνωση σε σελίδα ή fb. Η απόλυτη ξεφτίλα
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ουτε απο σταθερο παιζει, μηπως αλλαξε κατι?
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το μόνο βέβαιο είναι πως χρησιμοποιείται, με παίρνει τουλάχιστον 15 φορές τη μέρα τηλέφωνο.
Menelaos83 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Προβλημα και σε μενα απο το απογευμα σαυτα που αναφερατε
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Έχει αλλάξει Πάρτε το 13838 λεω και εγω ειναι δυνατόν
saxos55 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Έχει αλλάξει Πάρτε το 13838 Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, στο site τους ακόμα αυτό έχουν: Αν έχει αλλάξει και το έχουν κρυφό, πρόβλημά τους
mouxaxa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Επικοινώνησα μαζί τους και με ενημέρωσαν ότι έχουν πρόβλημα γενικότερο. Όχι όμως όλοι οι συνδρομητές. Εγώ έχω what's up και δεν έχω ούτε gprs. Τα αδέρφια μου με what's up όλα εντάξει.
Anorymous Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δελτίο Τύπου: Η Cosmote ενημερώνει τους πελάτες κινητής ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει παρουσιαστεί δυσλειτουργία στην πρόσβαση mobile internet σε έναν αριθμό πελατών της, για την αποκατάσταση της οποίας οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται εντατικά. Επίσης, παρουσιάστηκε αδυναμία πρόσβασης στον αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13888 λόγω υπερφόρτωσης των γραμμών, η οποία αποκαθίσταται σταδιακά. Από την πρώτη στιγμή εργαζόμαστε για την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας το συντομότερο δυνατόν. Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας για την αναστάτωση και θα επανέλθουμε με νεώτερη ενημέρωση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439512&utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+myphone+%28myphone.gr%29
Superuser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, στο site τους ακόμα αυτό έχουν: cosmote.png Αν έχει αλλάξει και το έχουν κρυφό, πρόβλημά τους https://www.google.gr/m?q=εξυπηρέτηση+πελατών+cosmote&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εντάξει, μην τσακώνεστε, ούτως ή άλλως και το 13838 δεν χρησιμοποιείται λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα