Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κανένας άλλος που να έχει πρόβλημα με τα εταιρικά νούμερα, να μην έχει internet στο κινητό του και το 13888 να του βγάζει μήνυμα «ο αριθμός που καλείτε δεν χρησιμοποιείται»;

• Like 1
Δημοσ.

Μια απο τα ιδια ,τελειως κουφο να καλεις το 13888 και να ακους ο αριθμος που καλειται δεν χρησιμοποιειται !!!

Δημοσ.

Same

Δεν έχω εταιρικό

Αλλά από 4G έχω 0G (ούτε ένα τζι), δηλαδή μόνο κλήσεις

Το 13888 «δε χρησιμοποιείται»

Μήπως δεν πλήρωσαν το ρεύμα/τηλέφωνο;

EDIT: Απ'ότι βλέπω στη σελίδα τους στο fb, το έχουν πολλοί αυτό το θέμα και σε πολλές περιοχές.

Από Cosmote ούτε μια ανακοίνωση σε σελίδα ή fb. Η απόλυτη ξεφτίλα

Δημοσ.

Έχει αλλάξει

Πάρτε το 13838

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, στο site τους ακόμα αυτό έχουν:

post-175401-0-52156900-1470254859_thumb.png

Αν έχει αλλάξει και το έχουν κρυφό, πρόβλημά τους

Δημοσ.

Επικοινώνησα μαζί τους και με ενημέρωσαν ότι έχουν πρόβλημα γενικότερο. Όχι όμως όλοι οι συνδρομητές. Εγώ έχω what's up και δεν έχω ούτε gprs. Τα αδέρφια μου με what's up όλα εντάξει.

Δημοσ.
Δελτίο Τύπου: Η Cosmote ενημερώνει τους πελάτες κινητής ότι, λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει παρουσιαστεί δυσλειτουργία στην πρόσβαση mobile internet σε έναν αριθμό πελατών της, για την αποκατάσταση της οποίας οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται εντατικά. Επίσης, παρουσιάστηκε αδυναμία πρόσβασης στον αριθμό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13888 λόγω υπερφόρτωσης των γραμμών, η οποία αποκαθίσταται σταδιακά. 

Από την πρώτη στιγμή εργαζόμαστε για την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας το συντομότερο δυνατόν. Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας για την αναστάτωση και θα επανέλθουμε με νεώτερη ενημέρωση. 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439512&utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+myphone+%28myphone.gr%29

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...