beatshooter Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Και σιχτιριαζα τον sg4mini μου αλλα μ το παν 2 ακομα σε διαφορετικες περιοχες της χωρας και καταλαβα οτι ειναι γενικο...Ποιοτητα η Κοσμοτε..
saxos55 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 https://www.google.gr/m?q=εξυπηρέτηση+πελατών+cosmote&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1 Δεν ξέρω γιατί επιμένεις. Ο επίσημος, τωρινός αριθμός εξυπηρέτησης σύμφωνα με το site τους είναι το 13888. Στο postαρα και σε εικονίτσα να μην μπεις καν στον κόπο. Η απάντησή σου είναι google search το οποίο εκτός από το γρήγορο αποτέλεσμα της Google έχει παντού αλλού το 13888. Tα αποτελέσματα που έχουν το 13838 είναι του 2010 και του 2011. Αλλά ακόμα και δίκιο να έχεις και να είναι το 13838, έγραψα: Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, στο site τους ακόμα αυτό έχουν: cosmote.png Αν έχει αλλάξει και το έχουν κρυφό, πρόβλημά τους Συγνώμη που βασίζομαι για την πληροφόρησή μου στο επίσημο site τους, δε θα το ξανακάνω.
kage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 πως μπορει να τα κανει σκατ μια εταιρεια μεσα σε 7 ωρες...(απο το μεσημερι μεχρι τις ~1 το βραδυ) δεν βγαζουν (απο νωρις αλλα στις 11 το βραδυ )ανακοινωση εφοσον βλεπουν οτι δεν βρισκουν ακρη .. ουτε με sms oυτε σε fb site ουτε ακομη καλυτερα να λεει απο τις πρωτες ωρες ενα κλασσικο ηχογραφημενο μηνυμα στο customer support 13888 οτι εχουν προβλημα κτλ ωστε να μην μπουκωσει το voip... η κληση προς 13838-13888 χρεωνεται 19cents απο κινητο cosmote και απο αλλους παροχους ανα λεπτο χρεωση...ε μερικες χιλιαδες συνδρομητες θα χρεωθηκαν...
Grim Ripper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πανάθεμά τους, νόμιζα είχα θέμα με το κινητό. Που και που δεν ανοίγουν τα data και υπέθεσα αυτό έφταιγε. Μόνο G έχω (όσο περίεργο αν ακούγεται) εδώ στο χωριό. (στο σπίτι μου για την ακρίβεια) 2
pokemonhunter Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Στειλτε "MONOΣ" sto 1330 για 300ΜΒ για το χτεσινο προβλημα
GeorgeHellas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Επανέρχομαι στο θέμα. Στείλτε 1000 στο 1256 για 1γβ για μια βδομάδα.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Από την μία μλκια στην αλλη, κανείς ρε φίλε που την κάνεις την προσφορά αστην εκεί και οπότε τελειώσει το 1γ που δινεις, τι για μία βδομάδα
kostas2000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Για να μην ανοίγω καινουριο θέμα. Για να παρω έναν νέο αριθμό (οχι σύνδεση) τι χαρτιά χρειάζονται; Ευχαριστώ!
overpower Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Για να μην ανοίγω καινουριο θέμα. Για να παρω έναν νέο αριθμό (οχι σύνδεση) τι χαρτιά χρειάζονται; Ευχαριστώ! Κάποιον λογαριασμό για την διεύθυνση, αφμ και ταυτότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα