Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ορίστε το πρόβλημα.

Έχω το desktop μου το οποίο δεν έχει Wireless Αντάπτορα.

Έχω το Laptop μου το οποίο έχει wireless αντάπτορα (πολύ καλό μάλιστα).

Τώρα, Έχω συνδέσει το laptop με το desktop μου με ethernet και έχω βάλει την λειτουργεία για internet sharing.

Το πρόβλημα; Απλά δεν λειτουργεί! Λες και τα windows με κοροϊδεύουν

Προσπαθώ για 2 απανωτές μέρες να το φτιάξω, έχω δει ότι οδηγο υπάρχει στο internet για το θεμα και έχω δοκιμάσει ότι μπορούσα. Έβαζα στατικές ip, τις ξαναέβγαζα, έκανα reset το laptop μου και κατέβαζα προγράμματα τα οποία υποτίθεται θα βοηθούσαν αλλά τζίφος.

Το Laptop μου τρέχει Windows 10 (x64)

Το Desktop μου τρέχει Windows 7 (x64)

Το μόνο στοιχείο που μου έχει δωθεί είναι οτι ο Troubleshooter του dekstop μου μου λεεί:

Local area connection doesn't have a valid ip configuaration

(ακόμα κι αν δεν έχω βάλει στατικό ip).

Δημοσ.

Αυτο στο βγαζει διοτι πρπει να το αφησεις να βαλει μονο του το 192.168.0.1 σαν ip το λαπτοπ μετα το περας του ICS configuration. Εσυ προφανως του βαζεις κατγι αλλο σα στατικη ip. Παρε ενα ΑΡ να ησυχασεις φιλε.

Δημοσ.

Αυτο στο βγαζει διοτι πρπει να το αφησεις να βαλει μονο του το 192.168.0.1 σαν ip το λαπτοπ μετα το περας του ICS configuration. Εσυ προφανως του βαζεις κατγι αλλο σα στατικη ip. Παρε ενα ΑΡ να ησυχασεις φιλε.

AP πριν κανα χρόνο είχα ενα TP-Link αλλα το μόνο που κατάφερνε είναι να μου σπάει τα νεύρα και να αποσυνδέεται στο ντούκου. Μέχρι και ειδικό φώναξα μήπως και φτιάξει αλλα μπαααα... Τώρα αυτο που λες να το αφήσω να το βάλει μόνο του. Το είχα αφήσει κανά μισάωορ και ακόμα τα ίδια χάλια ήταν. Επίσης τώρα που το βλέπω και στα δύο δεν έχω βάλει καμία στατική IP και πάλι δεν δουλεύει. Στατική IP έβαλα μόνο για λίγο για να δω μήπως κάνει καμιά δουλειά...

Δημοσ.

Σιγουρα κατι κανεις λαθος.

Απο κει και περα, αυτα ειναι αρκετα ξεπερασμενα πλεον και λιγοτερο αποτελεσματικα.

Εαν εχεις θεμα με την εμβελεια και δε σε καλυπτε το access point λογω κακης μελετης /ρυθμισης κλπ, τοτε παρε wireless powerlines.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...