Προς το περιεχόμενο

Lenovo Yoga 2 Pro - 13.3" (i7-4510U) 399€ public [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ]


panormou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν παίζει να το πάρει κανεις σε τέτοια τιμή.

Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου ή για να το πάρει κανένας υπεύθυνος εκεί μέσα.

και εγω που προλαβα να ριξω παραγγελια αμφιβαλω.. θα σας ενημερωσω μονο και μονο για να επιβεβαιωσουμε την "προσφορα" :)
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως πρέπει να βάλεις 'άμα τη εμφανίσει' που είναι πιο δόκιμος χρονικός προσδιορισμός καλύτερα; Το 'επί' χρονικό είναι και αυτό αλλά προυποθέτει την επίδειξη του εκθέματος.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Το "εκθεμα" για την εμφανιση του οποιου ο λογος, ειναι το τοπικ, η δημοσιευση, οχι το προιον στην περιπτωση του φορουμ και της αναρτησης μιας προσφορας.

 

Επειδη ομως οχι μονο προτιμω τη δημοτικη, αλλα ειναι και η επισημη μας γλωσσα, σε επομενη περιπτωση θα ειναι "ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ". Σημερα εγινε ετσι για να δωσει μια αλλη νοτα, μια αναλαφρη και "περιπαικτικη" διασταση σε συνδεση και συντονισμο με τα μεχρι εκεινη την ωρα σχολια και τις απαντησεις που ειχε το τοπικ.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αυτό που έγραψες δεν είναι σωστό. Εσύ θέλεις να πεις ότι το προίόν εξαντλήθηκε μόλις εμφανίστηκε (στην αγορά, στο ίντερνετ, στο φόρουμ κλπ), ενώ αυτό που γράφεις σημαίνει ότι εξαντλήθηκε μόλις το έδειξες (σε κάποιους). Επί τη εμφανίσει και άμα τη εμφανίσει. Επίσης, όταν στη δοτική βάζουμε το "η" στο τέλος θέλει κα την "μαγκουρίτσα" από κάτω (υπογεγραμμένη), αλλιώς με "ει". Και τα δύο σωστά (όχι όμως το "η" σκέτο).

 

Μεταγενέστερο edit:

Τα παραπάνω τα ανέφερα χωρίς διάθεση αντιπαλότητας και μάλιστα με σχετικό 'τακτ'. Ο λόγος της παρέμβασής μου ήταν ο εξής: επειδή το forum το διαβάζει πολύς κόσμος, δεν πρέπει να αφήνονται τέτοια εξώφθαλμα λάθη να περνάνε αδιόρθωτα και κατά συνέπεια να 'νομιμοποιούνται' στον αδαή αναγνώστη. Το δεύτερο σκέλος περί υπογεγραμμένης εντάσσεται στον γενικότερο ενημερωτικό χαρακτήρα του post. Ουδεμία πρόθεση νουθεσίας του αγαπητού matrixxx υπήρξε και δεν υπήρχε λόγος να το εκλάβει προσωπικά και να μην διορθώνει τον τίτλο μέχρι σήμερα.

Επεξ/σία από Balrog
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...