Προς το περιεχόμενο

eBay και Free shipping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα οταν αγοραζουμε απο το eBay και ειναι με Free shipping οταν ερθει η ωρα τις παραδοσεις πληρωνουμε τιποτα εξτρα?? για το courier? 

πηρα αυτο

http://www.ebay.com/itm/Chic-Black-Metal-Practice-Butterfly-Balisong-Trainer-Training-Knife-Dull-Tool-/261632225418?hash=item3cea7ef08a:g:G98AAOSw8cNUP4na

Δημοσ.

Δεν θα πληρωσεις κατι καθως ειναι πολυ φθηνο(αρα ουτε τελωνειο) ...απλα απο Κινα θα αργησει να ερθει

Μιας και απο οτι καταλαβα εισαι νεος στις αγορες απο ebay διαβασε αυτο το κλασσικο πλεον αρθρο-οδηγο

http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409

Δημοσ.

το Free Shipping κατα 99% το λενε για αγοραστες απο την ιδια χωρα (εχω κανει πανω απο 100 αγορες απο ebay και σε οσες ειχε free shipping μου εστειλαν αμεσως μετα την πληρωμη για να μου πουνε οτι εχει μεταφορικα για Ελλαδα, σχεδον ποτέ δεν εχουν ενημερωμενες τις τιμες για την χωρα μας).

Αν ειναι οντως free shipping, προσεχεις για τελωνειο αν ειναι εκτος ΕΕ, γιατι τοτε μπορει να μην ειναι καθολου free.

Δημοσ.

το Free Shipping κατα 99% το λενε για αγοραστες απο την ιδια χωρα (εχω κανει πανω απο 100 αγορες απο ebay και σε οσες ειχε free shipping μου εστειλαν αμεσως μετα την πληρωμη για να μου πουνε οτι εχει μεταφορικα για Ελλαδα, σχεδον ποτέ δεν εχουν ενημερωμενες τις τιμες για την χωρα μας).

Αν ειναι οντως free shipping, προσεχεις για τελωνειο αν ειναι εκτος ΕΕ, γιατι τοτε μπορει να μην ειναι καθολου free.

Γιαυτο υπαρχει το tab "Shipping and Handling" οπου σου εχει ηδη προεπιλεγμενη την χωρα σου και αναφερει το κοστος.

Σε οσες αγορες εχω κανει εγω παντως, οταν λεει free, ειναι free, ακολουθωντας το παραπανω tab το οποιο ειναι αρκετα ενημερωμενο.

Δημοσ.

Γιαυτο υπαρχει το tab "Shipping and Handling" οπου σου εχει ηδη προεπιλεγμενη την χωρα σου και αναφερει το κοστος.

Σε οσες αγορες εχω κανει εγω παντως, οταν λεει free, ειναι free, ακολουθωντας το παραπανω tab το οποιο ειναι αρκετα ενημερωμενο.

το ιδιο λεμε, αφου αν δεν εχει κοστος μεταφορικων αλλα ουτε και free shipping, το ebay σε προειδοποιει οτι πρεπει να επικοινωνησεις με μηνυμα με τον πωλητη για το εξτρα κοστος.

οι τιμες στο shipping and handling μπαινουν χειροκινητα πολλες φορες και ο πωλητης δεν υπολογιζει την καθε χωρα ξεχωριστα αλλα βαζει στανταρ τιμη (βασισμενος στα εξοδα μεταφορας της δικης του χωρας) και βεβαια αν του στειλει καποιος απο αλλη χωρα μετανιωνει για τα μεταφορικα. υπαρχει και ενας shipping calculator που βαζει αυτοματα τιμες αλλα τον χρησιμοποιουνε κυριως τα καταστηματα και οχι οι ιδιωτες, και επειδη ημουν και εγω πωλητης παλια, μου εβγαζε οτι νά'ναι τιμες και εννοειται οτι προτιμουσα να βαλω χειροκινητα το κοστος. 

• Moderators
Δημοσ.

Αν διαλέγεις Ελλάδα και λέει free shipping τότε είναι δωρεάν, αλλιώς μπορείς να κάνεις αναφορά τον πωλητή, αν από την άλλη δεν έχει να επιλέξεις Ελλάδα είναι στο χέρι του πωλητή να σου πει μεταφορικά

Το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι και μικρό σε μέγεθος αλλά και σε κόστος κατά 99%δεν θα έχεις θέμα με τελωνείο και θα στο φέρουν τα ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) αν δεν έχει tracking number θα αφήσει το δέματα κι στην είσοδο της οικοδομής σου ο ταχυδρόμος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...