Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.ebay.com/itm/161766284814?euid=52f1615797b64f348ec4a50730dde2c2&bu=44457983358&cp=1&sojTags=bu=bu

Παρηγγειλα την εξης μπαταρια και σημερα μου ηρθε ενας αδειος φακελος με τα στοιχεια μου

Απο οτι καταλαβα εχω πεσει θυμα εξαπατησης αλλα πιστευω οτι μπορει να εχει γινει λαθος καθως εχει υψηλη βαθμολογια και εχει πουλησει κομματια

Μπορει καποιος να με διαφωτισει;;

Δημοσ.

Για αρχή σιγουρέψε ότι προκειται όντως για το φακελο που περιμενες (δες τον αποστολεα δλδ) και στειλε ενα ηρεμο και ευγενικο μην στον πωλητη εξηγωντας του την κατασταση και ισως συνοδευοντας με μια φωτογραφια του φακελου.

Αναλογως την απαντηση του προχωρας περαιτερω.

Γνωμη μου αν σου πει για replacement μην το δεχτεις. Πες του επισης με ηρεμο τροπο να σου κανει full refund ωστε να την ξαναγορασεις.

Δημοσ.

Αρχικα μου βρωμαει η δουλεια επειδη στο ebay λεει gb ενω πανω στον φακελο απο πισω κατι για μαλαισια λεει..του στελνω εμαιλ και βλεπουμε δηλαδη.

Την πληρωμη την εκανα μεσω paypal και δεν ξερω πως δουλευει το ολο θεμα με το refund..

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος πάντως αποκλείεται να είναι απατεώνας έχει και πολλές και υψηλές αξιολογήσεις . Και εγώ θα αγόραζα από αυτόν άφοβα. Λογικά κάποιο λάθος θα έχει γίνει...

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ανοιξει case..με το που θα του στειλει μυνημα με το προβλημα θα του κανει refund αμεσως...συμφωνω και εγω μην δεχτεις replacement

Δημοσ.

εστειλα email με φωτο του αδειου φακελου και τον ρωτησα τι συνεβει..θα του ζητησω refund αν ειναι. 

Αν δεχτει θα ξαναμπουν τα λεφτα στην paypal? 

Δημοσ.

Αν πληρωσες με paypal balance θα σου μπουνε εκει μεσα στο balance

Αν πληρωσες με paypal και τραβηξε απο χρεωστικη θα ξαναγυρισουν πισω στο τραπ.λογαριασμο μετα απο μια δυο μερες.

Δημοσ.

Αρχικα μου βρωμαει η δουλεια επειδη στο ebay λεει gb ενω πανω στον φακελο απο πισω κατι για μαλαισια λεει..του στελνω εμαιλ και βλεπουμε δηλαδη.

Την πληρωμη την εκανα μεσω paypal και δεν ξερω πως δουλευει το ολο θεμα με το refund..

Πάντως στα feedback του από τον τελευταίο μήνα έχει και άλλον που του ήρθε από Μαλαισία ενώ περίμενε UK όπως επίσης και άλλο που πήρε άδειο φάκελο.

Συμφωνώ με τα παιδιά , μόνο refund μην κάνεις replacement

Δημοσ.

Παίζει και το ενδεχόμενο κάποιος "ποντικός" των ΕΛΤΑ να το έχει ανοίξει το δέμα.Μικρή πιθανότητα αλλά υπαρκτή.Εμένα στα τόσα χρόνια που κάνω αγορές από ebay και έχω πάρει άπειρα πραγματάκια, 2-3 περιπτώσεις μου έτυχαν να μου έρθει σκισμένο δέμα αλλά να μην λείπει το αντικείμενο.Πιθανόν και στο αεροδρόμιο να ανοίχτηκε να ελεγχθεί.

Όπως και να έχει ζήτα refund και να μην παραγγείλεις τις συγκεκριμένες μπαταρίες ούτε από τον ίδιο τον πωλητή ούτε από κανέναν άλλο.Είναι οι πιο μούφες μπαταρίες που κυκλοφορούν.Είχα πάρει πριν χρόνια από δαύτες και τις πέταξα στο μήνα πάνω.

Αν θες μια γνώμη, πάρε κάποια MPJ.Τις έχω δουλέψει και είναι πολύ καλές.

Δημοσ.

Τελικα παιδια μου ηρθε η μπαταρια σημερα. Δεν το περιμενα επειδη δεν ανεφερε για κατι τετοιο ο πωλητης. Παντως πανω λεει 4280 mah και οχι 3930 που παρηγγειλα. Με μια ακομα αναζητηση στο ebay λιγο πιο αναλυτικη υπαρχουν και αλλοι πωλητες που πουλανε παρομοιες μπαταριες(χρυσο χρωμα) αλλα με μικρη διαφορα στη χωρητικοτητα.

Μουφα μιυ φαινεται

Θα τη δοκιμασω και θα δω.

Tarantules παιζει να τρεξει και υγρα μεσα στο κινητο;;

Στραφη ολη η αγορα λες ε;;

Επισης στην καινουρια μπαταρια πισω λεει 4.35ν ενω στην παλια λεει 3.6(αλλαγμενη και αυτη) και πανω στο κινητο λεει 3.8

Παιζει να καει;;

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά εγώ αυτή τη μπαταρία δεν θα την έβαζα στο κινητό μου.Μπορεί όντως να την βάλεις και να μην έχεις θέμα αλλά η διαφορά στα volt είναι αξιοσημείωτη.Στο δικό μου το S4 που έχω 2 MPJ , λένε πάνω 3,8V με charging limit τα 4.2V ενώ η γνήσια μπαταρία είναι στα 3,6V.

Μάλον αυτό που διάβασες είναι το charging limit και όχι η τάση τροφοδοσίας.

Όπως και να έχει , τέτοιες μπαταρίες που γράφουν πάνω τρελά νούμερα mah να μην τις προτιμάς.Μου έχει τύχει να φουσκώσει τέτοια μπαταρία και να μου κάψει πλακέτα κινητού.Καλύτερα πήγαινε ή σε γνήσια της Samsung ή κάποια γνωστής μάρκας που είναι τεσταρισμένη σαν ποιότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...