Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές ανακάλυψα οτι υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές γύρω απο τον κόσμο που πιστεύουν και μάλιστα

χωρίς ενδυασμούς οτι η γή είναι επίπεδη...το ακούσα και αυτό πλέον...να δω τι άλλο κουλό θα σκεφτούν σε λίγο καιρό..οκ ας πούμε οτι η ΝΑΣΑ τοσα χρόνια λέει ψέματα και τελικά δέν έχει βγεί ποτέ εκτός γαιας (ετσι υποστηρίζουν εκείνοι), ένας αμόρφωτος, φουλ ανίδεος θα υποθέσει με το λιγοστό μυαλό οτι η γη θα είναι σε σχήμα ίδια με το φεγγάρι, τον ήλιο και άλλους πλανητες που φένονται και με ενα μέτριο τηλεσκόπιο, δηλαδή μια σφαιρική εικόνα. 

η μήπως είναι όλα ψεματα και αυτα που βλεπουν τα μάτια μας στον ουρανό?

σιγα σιγα ο κόσμος χάνεται εντελώς, έχουν καει τα μικρα μυαλουδάκια τους...

ο,τι νέα βλακεία διαβάζουν στο νετ, την υποστηρίζουν χωρίς καν να ερευνήσουν πως και τι...

πείτε την αποψή σας να γελάσουμε λιγο!!!

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, εγώ κοροιδεύω όποιον πιστεύει οτι η γη είναι επίπεδη. 

τι άκυρο είναι αυτό που έγραψες?

Δημοσ.

Ενας φιλος μου φυσικος μου ειχε πει οτι αποδειξει οτι η γη ειναι στρογγυλη αποτελει το γεγονος οτι βλεπουμε πρωτα τα καταρτια των καραβιων και μετα το υπολοιπο καραβι και αποδειξη οτι η Γη περιστρεφεται το γεγονος οτι το νερο σε εναν νιπτηρα αν τον γεμισουμε και ανοιξουμε το πωμα σχηματιζει δινη.

Δημοσ.

Κάτσε γιατί έχει ψωμί η υπόθεση.

Άκυρο από ποια άποψη. Δε συνυπήρχαν;

Δεν ξερω αν τρολαρεις αλλα εχω την βεβαιοτητα οτι οι ανθρωποι εμφανιστηκαν πολυ μετα.Πολυ μετα ομως.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν τρολαρεις αλλα εχω την βεβαιοτητα οτι οι ανθρωποι εμφανιστηκαν πολυ μετα.Πολυ μετα ομως.

Γιατί είσαι party pooper?

Τον OP ρώτησα.

Μου το χάλασες. Τεσπά δεν είχε πρόθεση να απαντήσει μάλλον, είχε περάσει και πόση ώρα.

@markoliaz: Google creationism να γελάσεις κι άλλο

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε γιατί έχει ψωμί η υπόθεση.

Άκυρο από ποια άποψη. Δε συνυπήρχαν;

δεν εχω καταλαβει ακομα τι προσπαθείς να πεις...εσυ εισαι υποστηρικτης οτι η γη ειναι επιπεδη?

μου μιλησες στο πρωτο ποστ σου σαν να ειπα εγω κατι αντιθετο απο εσενα...

επισης με ρωτας αν υπηρξαν μαζι ανθρωποι και δεινοσαυροι. εκτος και αν εινα ψαρωτικη η ερωτηση σου, διοτι ακομα και σημερα υπαρχουν απογονοι δεινοσαυρων οποτε ναι και σημερα κατα μια ενοια συνηπαρχουμε...

η επιστημη λεει οχι. 

αλλες θεωριες αναφερουν οτι οι ανθρωπομορφοι υπηρχαν πριν απο τους δεινοσαυρους, ηταν χωρισμενοι σε 2 φυλες, ατλαντες και λεμουριοι με υπερδυναμεις, ενεργειες και αλλα σχετικα

και οτι οι κατεβηκαν απο αλλες διαστασεις οντοτητες με μορφη ερπετων και οι δεινοσαυροι δημιουργηθηκαν υστερα απο ραδιενεργες εκρηξεις επανω στην γη (ατλαντιδα και τα σχετικα).

ο καθενας πιστευει ο,τι θελει, εγω πιστευω κατα 99% την επιστημονικη αποψη που ειναι και απολυτα λογικη.

Δημοσ.

εγώ κοροιδεύω όποιον πιστεύει οτι η γη είναι επίπεδη. 

δε καταλαβαινω τι σου κανει εντυπωση.ουτε κοροιδεμα χρειαζεται ουτε ειρωνια. 

να κοροιδευουμε τον κάθε χριστιανο που πιστευει οτι σταυρώσανε εναν και μετα απο 3 μέρες έκοβε βόλτες? η έναν μουσουλμάνο που γίνεται σκόνη για να πα να βρει 40 κει πανω που τον περιμενουνε με ανοιχτα τα ποδια? 

η επιστημη μιλαει με γεγονοτα και αποδείξεις. οποιος θελει πιστευει οτι η γη ειναι και πυραμιδα. το κρατάει για τον ευατο του? στα @@ μου. θελει να μου το επιβάλλει? το αποδεικνυει, το δέχεται η επιστημονική κοινότητα και τον προσκυναω. 

Δημοσ.

γιατι πηρες την "κοροδια" σαν κατι το τοσο κακο? το να κοροιδευεις καποιον που πιστευει οτι η γη ειναι επιπεδη μονο καλο του κανεις διοτι θα τον ξεκολησεις απο μια πλανη που εχει χτισει. οταν λεω κοροιδευω δεν ειπα οτι θα τον βρισω οτι θα τον ξεφτιλισω..απλα θα του πω "φιλαρακι ειναι ακυρη η σκεψη σου και καλυτερα να αλλαξεις οπτικη γωνια στο θεμα...μην γινεσαι στενομυαλος"...για εμενα αυτο ειναι κοροιδια....βλεπεις δεν ειναι τοσο κακο αν μιλας ετσι με σωστο και ηρεμο τροπο..

Δημοσ.

αλλες θεωριες αναφερουν οτι οι ανθρωπομορφοι υπηρχαν πριν απο τους δεινοσαυρους, ηταν χωρισμενοι σε 2 φυλες, ατλαντες και λεμουριοι με υπερδυναμεις, ενεργειες και αλλα σχετικα

και οτι οι κατεβηκαν απο αλλες διαστασεις οντοτητες με μορφη ερπετων και οι δεινοσαυροι δημιουργηθηκαν υστερα απο ραδιενεργες εκρηξεις επανω στην γη (ατλαντιδα και τα σχετικα).

Οχι πάλι.....

Δημοσ.

παιδια να ξεκαθαρισω κατι. εγω δεν υποστηριζω τιποτα απο αυτα. ακολουθω την επιστημη. απλα μιας και αναφερθηκε για τους δεινοσαυρους ειπα τι εχω ακουσει κατα καιρους. ετσι και ανοιξα το ποστ για την επιπεδη γη. με την προυποθεση να γελασουμε για το τι θεωριες υπαρχουν εκει εξω. με καλοπροαιρετο παντα τροπο...ετσι κουβεντα να γινεται..τελοσπαντων δεν ξαναποσταρω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...