Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι developers έχουν κερδίσει περισσότερα από $50 δισεκατομμύρια μέσω του App Store της Apple, και το συγκεκριμένο νούμερο μεγαλώνει διαρκώς και ταχύτερα από ποτέ. Τον Ιούλιο έγιναν πληρωμές ρεκόρ και λίγο αργότερα ο Tim Cook ανακοίνωσε αυτό το νέο ορόσημο για την Apple και το App Store.

Μάλιστα, δεν έχουν περάσει παρά επτά μήνες από τότε που η Apple ανακοίνωσε ότι οι developers έχουν κερδίσει μέσω του App Store συνολικά 40 δισεκατομμύρια δολάρια, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι το online store της Αμερικάνικης εταιρεία τα πηγαίνει πιο καλά από ποτέ και είναι απολύτως υγιές.

Ο Tim Cook επισημαίνει ότι οι “μηνιαίες χρεώσεις” –πιθανόν συνδρομές in-app- βρέθηκαν στο υψηλότερο σημείο τους τον Ιούλιο, και αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα βοηθήσουν το App Store να συνεχίζει να φτάνει σε νέα ορόσημα πληρωμών με ταχείς ρυθμούς. Από το Φθινόπωρο, θα δοθεί έμφαση στις συνδρομές στο App Store, με την Apple να το χαρακτηρίζει ως την καλύτερη επιλογή για να βγάλουν χρήματα οι developers.

Link.png Site: TheVerge

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι πληρωνεις περνεις ..... Η διαφορα ποιοτητας αναμεσα σε app store και play store ειναι χαοδης , περιμενω να βγει το iphone 7 για να ξαναγυρισω στο ios , 1 χρονο με android ειμουν και δεν με βλεπω να ξαναγυρναω ποτε σε αυτο ....

• Like 7
Δημοσ.

Οτι πληρωνεις περνεις ..... Η διαφορα ποιοτητας αναμεσα σε app store και play store ειναι χαοδης , περιμενω να βγει το iphone 7 για να ξαναγυρισω στο ios , 1 χρονο με android ειμουν και δεν με βλεπω να ξαναγυρναω ποτε σε αυτο ....

περιεργο ,εγω θεωρω το αντιθετο xωρις jailbreak δεν χρησιμοποιω ios ,και οσο για το store στη ποσοτητα θα βρεις και πραγματα που το ios τα χει  κλειδωμενα ,για μενα μονο το οτι με το ios εχω διαφημισεις στον browser τρωει ενα μεγαλο χ....

• Like 4
Δημοσ.

περιεργο ,εγω θεωρω το αντιθετο xωρις jailbreak δεν χρησιμοποιω ios ,και οσο για το store στη ποσοτητα θα βρεις και πραγματα που το ios τα χει  κλειδωμενα ,για μενα μονο το οτι με το ios εχω διαφημισεις στον browser τρωει ενα μεγαλο χ....

γιατι δεν περνας εναν ad blocker;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το παραμυθάκι περί φθηνού android, κάπου αλλού... Τουλάχιστον οχι σε τεχνολογικό forum. Ισως σε κανα Facebook, twiter, καφετέρια... Οσο για την χαώδη διαφορά, θα συμφωνήσω τι να μας πει και το app store. Για αυτο γυρνα στο Ios, χθες... :-D

• Like 8
Δημοσ.

Οτι πληρωνεις περνεις ..... 

ειναι σαν να λες πως η Apple σου ζηταει 800 ευρω για να εχει να πληρωνει τους developers.

περιεργο ,εγω θεωρω το αντιθετο xωρις jailbreak δεν χρησιμοποιω ios

αυτο ακριβως, μονο σε ενα jailbroken iphone κατι γινεται (μεσω Cydia οπου ανεβαινει η ποιοτητα των προγραμματων (και η χρησιμοτητα)). συγκρινε για παραδειγμα εναν οποιονδηποτε file manager στο iTunes με τον xplore, και το αποτελεσμα θα ειναι γελιο μεχρι δακρυων. ή εναν οποιονδηποτε email client με τον profimail. ή ενα οποιοδηποτε εργαλειο για backup με το titanium κτλ κτλ. το iOS εχει καποια καλα προγραμματα για multimedia αλλα μολις μπει ο παραγοντας smartphone..

• Like 6
Δημοσ.

Πω ρε φιλε in app purchases. Δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερος τρόπος να πετάξει κάποιος τα χρήματα του. Βγάλτε ρε κανονικά παιχνίδια και αφήστε τις μαλακιες με τα In App μας έχετε πρήξει τα τελευταία 3 χρόνια με ότι σαβούρα βγάζετε με In App.

• Like 3
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά είμαι λίγο ηλίθιος και πέρασα με μέσο στα μαθηματικά 5 (στα 20).

Αν έβγαλαν οι devs 50 δις πόσα έβγαλε η apple ?

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά είμαι λίγο ηλίθιος και πέρασα με μέσο στα μαθηματικά 5 (στα 20).

Αν έβγαλαν οι devs 50 δις πόσα έβγαλε η apple ?

http://www.techrepublic.com/blog/software-engineer/app-store-fees-percentages-and-payouts-what-developers-need-to-know/

30% περνει η apple τα οποια ειναι παρα πολλα.Η google περνει 15%.

• Like 1
Δημοσ.

Να πούμε κι ένα μπράβο στην apple πάντως που οργάνωσε και άνοιξε τη συγκεκριμένη αγορά και τρώει τόσος κόσμος ψωμάκι ε; :)

• Like 9
Δημοσ.

30% περνει η apple τα οποια ειναι παρα πολλα.Η google περνει 15%.

Δεν θα το έλεγα ότι είναι πάρα πολλά διότι έχει ένα AppStore με κύρος και χρήστες οι οποίοι έχουν καταλάβει ότι και οι προγραμματιστές πρέπει να συντηρηθούν. Την ίδια ακριβώς εφαρμογή αν την βάλεις και στα δύο Store αυτό που θα είναι στο AppStore της Apple θα παρέχει στον προγραμματιστή πολύ περισσότερα χρήματα. 

Όσο για το In-App έχει τα καλά του έχει και τα κακά του, αυτό με τα παιχνίδια ναι έχει γίνει κακό αλλά σε άλλες εφαρμογές αξίζει διότι μπορούν οι προγραμματιστές να την ανεβάσουν ως δωρεάν εφαρμογή με αρκετές λειτουργίες σε demo έτσι ώστε να μπορεί ο αγοραστής να δοκιμάσει την εφαρμογή και αν δει ότι το demo του άρεσε και θέλει όλη την έκδοση κάνει το in-app και τελείωσε. 

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα ότι είναι πάρα πολλά διότι έχει ένα AppStore με κύρος και χρήστες οι οποίοι έχουν καταλάβει ότι και οι προγραμματιστές πρέπει να συντηρηθούν. Την ίδια ακριβώς εφαρμογή αν την βάλεις και στα δύο Store αυτό που θα είναι στο AppStore της Apple θα παρέχει στον προγραμματιστή πολύ περισσότερα χρήματα. 

Εισαι προγραματιστής παιχνιδιών, εφαρμογών και το ξέρεις εκ των έσω αυτο ή καπου, καποιος, καποτε στο ειπε, το διάβασες αυτο; Το οτι ακομη στην Ελλάδα θεωρούν οτι το Iphone είναι ενα premium προιον και οτι το χρησιμοποιεί συγκεκριμένη "κάστα" ανθρώπων με προσπερνάει... Το άλλο με το κύρος του App Store...  Τωρα που το σκέφτομαι η φίλη μου η Μαρία που έχει Iphone, όντως έχει άλλον αερα ρε παιδί μου!!!  :confused:  :-D

Αυτο το παραμυθάκι περί φθηνού android ακριβού bananaphone, κάπου αλλού...

Fixed  :)

Εεε ειπαμε τα μεταξωτά βρακιά ειναι για τους επιδέξιους κώλους, οπως λεει και η παροιμία.

Αλλα μια ερωτηση να κάνω επειδή αναφέρθηκες κάπου για  bananaphone.

Αυτα τα μηλα εκει στο Καλιφόρνια της Αμέρικα δεν φτιάχνονται; Αμερικάνικα δεν είναι;  Και αφου είναι αμερικάνικα μπορεί να έχουν καμία σχέση με τις άλλες τις κινεζιες; Οχι εε;

Παιδια το πήρα απόφαση, το επομενο μου κινητο θα είναι Iphone, αμαν με αυτες τις κινεζιές...  :X   :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...