Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, καλοκαιρι και έχω γυρίσει στο σπίτι των δικών μου. Ζεστη και ανοίγω ψυγείο να πιω νερό ωσπου πέφτει το μάτι πάνω σε ένα μπουκάλι μπύρα, λέω ότι πρέπει! Πως τυχαίνει κ πεφτει το ματι στην ημερομηνία λήξης και βλέπω ότι έχει λήξει τον ιούνιο. Λεω δε γ@@@ται ένας μήνας είναι, πήγα και με την λογική ότι άμα αφρίζει σημαίνει πως είναι καλή. Πριν λίγο που ξανακοίταξα το μπουκάλι τελικά ήταν ιούνιους του 15 :P (μη με ρωτάτε γιατί υπάρχει εκει μέσα τόσο καιρο, δε ξέρω). Και ρωτώ τι γίνεται με τις ληγμένες μπίρες. Μεχρι πόσο καιρό μετά μπορούν να καταναλωθούν? Η συγκεκριμένη μπορώ να πω δε μου φάνηκε κ πολύ άνωστη.
Να συνεχίσω να πινω ή να τη πετάξω? :P

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες ημουν θριασιο νοσοκομειο για συγγενη. Διψασα. Πηγα να παρω μια λουξ πορτοκαλαδα. Συνηθως αυτες τις πουλανε απο 50 λεπτα στα σουπερμαρκετ εως ενα ευρω στα περιπτερα.

Στο κυλυκειο του νοσοκομειου την ειχαν 1.6 ευρω! Δεν μου κοψε πολυ εκεινη την ωρα, την πηρα. Ηπια τη μιση, την υπολοιπη την πηρα σπιτι. Δεν ξερω γιατι, αλλα κοιταξα ποτε ληγει. 11 ιουνιου 2016.

Χθες ειχαμε 3 αυγουστου του 16. Αυτα ειναι. Χρυσοπληρωσα ληγμενο αναψυκτικο.

Οποιος διαβασει αυτο το μυνημα και ειναι εκει κοντα ας ριξει μια ματια στο ψυγειο του κυλικειου. Δυστυχως δεν θα ξαναπαω εκει για να τους τα χωσω..

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε, αυτα δεν παίζουν! 1.6 ε για πορτοκαλαδα; Και τα εδωσες;

Μηπως ηρθε κανενα ρωσιδακι με ψιλοτακουνα να σε ρωτησει "κερασι πορτοκαλαντα";

Δε μπορεί. Πρεπει να πληρωσες σερβις τουλαχιστον.

εχω πιει μεχρι και 3 μηνες ληγμενη χωρις θεμα.για χρονο θα σε γελασω :P

Περιμενω απαντηση απο Βαπιρ. Αυτος εχει έφεση στα "ληγμένα"!

Δημοσ.

Πιες άφοβα παίζει σε τόσα μαγαζία που πάμε και μας φέρνουν σε ποτηρι έτοιμα να εχουμε πιει ληγμενα καργα ή ανάμοιξη ληγμένου και μη ληγμενου

Πάντως ληγμένη coca cola 5 μηνών που είχα πιεί μετά ήμουν κομπλέ 

Δημοσ.

Τα ληγμενα σε μαγαζια πρωτη φορα ακουω. Λογικο φαινεται παντως, στα σκοταδια και μπουκαλι να φερει που να δεις ποτε ληγει, ποσο μαλλον χυμα σε ποτηρι.

Δεν πληρωσα ουτε σερβις δυστυχως. Την συγκεκριμενη λουξ την εχω παρει και ακριβοτερα μια αργια στο πασαλιμανι οπου ολα τα περιπτερα ηταν κλειστα, και βρηκα στο δρομο μου μια πιτσαρια.

Μια δυο δε τη ξαναπαταω. Αλλη φορα νερακι

Δημοσ.

Εγώ τις προάλλες ήμουν σε εμπορικό κέντρο με πολλά μαγαζιά και έψαχνα να πιω milk shake, όταν στην περιοχή μου δίνω 2 ευρώ σε ένα μαγαζί εκεί που περνάω, στο εμπορικό κέντρο το βρήκα με 4.5 ευρώ........ περίμενα μέχρι και 3.5 ευρώ αλλά οχι και τόσο πολύ, ευτυχώς είχε ένα άλλο μαγαζί που το είχανε με 2.30 και πήρα από εκεί.

Δημοσ.

το τι ληγμενα τυρια κασερια σαλαμια τρως στις πιτσες

το τι ληγμενες αλοιφες στα μεζεδοπωλεια

ξηρους καρπους, πατατακια, προτηγανισμενες πατατες, κονσερβες δεν λεγεται

χωρις να το παρω χαμπαρι σε μικρο καφε στην χανιωτη επινα ληγμενα gordons space πριν καμια ~10ετια

στο τεταρτο το καταλαβα

εκανα παραπονα και μου ειπαν.. σιγα μωρε, δεν παθαινεις τιποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Περα απο την πλακα τα προιοντα προς πωληση εχουν εναν καλο δεικτη ασφαλειας πριν γινουν ακαταλληλα προς καταναλωση (καθε περιπτωση φαγωσιμου/φαρμακου/ποτου κλπ διαφερει αναλογα το ειδος αλλα και την αποθηκευση).

Ναι η ποιοτητα πεφτει, μερικες φορες και εντος ημερομηνιας ληξης (υπο προυποθεσεις) αλλα γενικοτερα δεν θεωρουνται ακαταλληλα απο την επομενη μερα τουλαχιστον οχι χωρις προσωπική ευθύνη, τουτεστιν μην κραξεις γαλακτοβιομηχανια που 3 μερες μετα την επισημη ημερομηνια ληξης μυριζει ξυνιλα.

Εν ολοιγοις εαν εμπιστευεσαι τον ευατο σου σε θεματα ορασης/γευσης/οσφρησης/ενστικτου (; ) μεταξυ αλλων για το προϊον τσεκαρε το και καταναλωσε το.
Εαν όχι και κατι σε χαλαει διωξ' το για να μην αγχωνεσαι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...