lawlezz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 αγορασα μια asus strix 1080 860 ευρω...μετα απο 4 μερες μου εβγαζε πρασινες γραμμες μονο 3dmark11 την εβγαλα αμεσως κ την εβαλα στο κουτιι της λογω το doa που διαφημιζει το eshop για αμεση αντικατασταση....φευγει η καρτα 26 ...26 την εδωσα εγω στο e shop point της ροδου..απο το eshop εχω παρει ιδη τα περρισσοτερα αξιας 2500 ευρω. Περνω πανω...ενα τηλεφωνο για 15 τμηματα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.. παει 3 αυγουστου ακομα λεει η καρτα δν εχει ερθει...με περνουν 4 αφου περνω καθημερινα πανω απο 10 κλησεις...κ με περνει ο τεχνικος κ μ λεει οτι δεν παρουσιαζει τιποτα με 4κ monitor που ζητησα να δοκιμαστει..λεφτα πισω ζηταω μ λενε μπορουμε να σου δωσουμε 730 απο 860 σε 3 μερες μεσα λεω οχι στειλτε την καρτα πισω αφου εχει 3 χρονια εγγυηση σκεφτικα......η καρτα ερχεται δεν την εχω παρει στα χερια μου ο τεχνικος ειπε λεει οτι εχι γρατζουνιες...την οποια την καρτα εγω δν εχω κανει τιποτα περιμενω να την παρω στα χερια μου να το παω δικηγορικα....ευχομαι να βοηθησω πολλα ατομα...κ μακρια απο αυτο το καταστημα ειναι αξιο της μοιρας του...πολυ κακο service κακη διαχειρηση...κ δν μπορεις να μιλησεις μ κανεναν...εγω την καρτα την περνω κ την σπαω μπροστα τους...δεν ειναι τα λεφτα...ειναι η κοροιδια κυριοι.....μακρια.....κ αγαπημενα...κ οτι mail εστειλα...δν απαντηθηκε ποτε...εχω τα παντα σε αποδειξεις..mail χαρτια ημερομηνιες...για το δικο σας καλο...απλα μην αγοραζετε απο αυτο το μαγαζι...ουτε για ψιλολογια πλεον....
panos0100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μόνο φίλε μου αυτό, εδώ πήγα την Κυριακή που έλεγε ότι τα καταστήματα θα ήταν ανοιχτά εκείνη την Κυριακή, τον προηγούμενο μήνα, είχα παραγγείλει έναν ανεμιστήρα και παίρνω και λέει ο τηλεφωνητής θα είναι ανοιχτά από τις 11 μέχρι της 7 το βράδυ και πήγα τόσο δρόμο στο eshop Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και ήταν κλειστό, απαράδεκτοι είναι, και ο υπαλληλάκος που πήρα την επόμενη μέρα δεν ήξερε τίποτα, χάρισμα σας ο ανεμιστήρας λέω αυτοί βγαίνουνε χαμένοι
Demon Lord Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάτε και μπλέκετε με καταστήματα τύπου public, eshop, Πλαίσιο κλπ. και δε στέλνετε απευθείας τα προϊόντα στην εταιρία τους πχ.asus αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί τους. Οκ, δε γλυτώνετε τα μεταφορικά όμως δε νομίζω να αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία. Τα έχουμε πει χίλιες φορές στο ινσόμνια, τι να πω, μακάρι να δικαιωθείς φίλε.
panos0100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πάτε και μπλέκετε με καταστήματα τύπου public, eshop, Πλαίσιο κλπ. και δε στέλνετε απευθείας τα προϊόντα στην εταιρία τους πχ.asus αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί τους. Οκ, δε γλυτώνετε τα μεταφορικά όμως δε νομίζω να αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία. Τα έχουμε πει χίλιες φορές στο ινσόμνια, τι να πω, μακάρι να δικαιωθείς φίλε. Εγώ δεν το έψαξα το θέμα ναι είναι μια καλή λύση κατευθείαν στην εταιρεία, αλλά αν με καλέσουν για κάποια απορία ή θέλουν κάτι να με πουν, δεν γνωρίζω αγγλικά και συνήθως η τιμή πόσο είναι πάνω κάτω με courier λογικά εγώ τα πληρώνω τα μεταφορικά; και αν σταλεί νέο προϊών πάλι εγώ τα πληρώνω;
Demon Lord Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγώ δεν το έψαξα το θέμα ναι είναι μια καλή λύση κατευθείαν στην εταιρεία, αλλά αν με καλέσουν για κάποια απορία ή θέλουν κάτι να με πουν, δεν γνωρίζω αγγλικά και συνήθως η τιμή πόσο είναι πάνω κάτω με courier λογικά εγώ τα πληρώνω τα μεταφορικά; και αν σταλεί νέο προϊών πάλι εγώ τα πληρώνω; Ε αν δεν ξέρεις αγγλικά, πάσο τότε... αλλά να μπορείς να συνεννοηθείς τότε είναι η καλύτερη λύση. Νομίζω πως πληρώνεις μόνο τα μεταφορικά προς αυτούς και όχι γενικά ολα τα μεταφορικά. Συμφωνώ πως είναι είναι έξτρα κόστος αλλά νομίζω πως αξίζει έναντι όλης αυτής της ταλαιπωρίας. Άσε που είσαι σίγουρος πως θα βρέθει λύση σίγουρα μιας και δε ρισκάρουν οι εταιρίες τη φήμη τους για ένα ελαττωματικό προϊόν, οπότε στο αλλάζουν στα σίγουρα (αν φυσικά είναι χαλασμένο από μόνο του ή ελαττωματικό). Ενώ με καταστήματα τύπου πλαίσιο, eshop κλπ. το παίζεις κορώνα γράμματα. Συνήθως επιλέγω άλλα καταστήματα, techstores, cosmodata, egate και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος αν και μέχρι τώρα δε χρειάστηκα το support τους για να δω τι κάνουν και εκεί. Μια φορά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το support του πλαισίου, είχα αγοράσει το κουτί και τον σκληρό του pc1 της υπογραφής μου. Ο σκληρός ενώ έπαιρνε μπρος δεν τον αναγνώριζε κανένα από τα pc στο σπίτι μου. Επί τόπου πίσω στο πλαίσιο και αντικατάσταση με άλλο ίδιο, ευτυχώς δεν έκαναν πολλά πολλά, αλλά δεν είχαν και περιθώριο τώρα που το σκέφτομαι.
Vasilius Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 1080 είναι αυτή φίλε μου και 860 ευρω... ε, είναι και τα λεφτά . Πρακτικά σου κάνανε Break Promise . Οι αναφορές για γρατζουνιές κτλ , την είχες συσκευάσει υποθέτω κατάλληλα ; Το να σου δώσουν επιστροφή λιγότερα χρήματα δεν είναι νόμιμο εφόσον η κάρτα είναι προβληματική. Το ότι δεν τους έβγαλε πράσινες γραμμές μπορεί να έτυχε (εσένα στις πέταξε στις 4 ημέρες και μόνο στο 3dmark11) Αυτοί την δοκίμασαν Πόσες ημέρες και με τι πρόγραμμα ; Εγώ στη θέση σου θα έστελνα κατευθείαν την κάρτα στην μητρική εταιρία με επισυναπτόμενη αλληλογραφία και υλικό κατόπιν επιστροφής της κάρτας πως το πρόβλημα παραμένει. Θα πάταγα πάνω στο κακό customer experience και ειδικά για μια τόσο πολύ διαφημισμένη και ακριβή κάρτα. Από το e-shop δεν συζητήσατε για αντικατάσταση με άλλη ίδια κάρτα ; ή άλλου Vendor ? Δες εδώ τι γράφουν : http://www.e-shop.gr/how_return Όπως και να έχει , Good Luck M8 ! Εγώ έχω σταματήσει να ψωνίζω πράγματα αξίας ή μεγάλης σημασίας από το συγκεκριμένο κατάστημα αφού είχα παραλάβει μητρικές που είχαν ανοιχτεί και είχαν μέχρι και στραβωμένα βύσματα (back panel area) καθώς και από τρεχάματα που είχαν αρκετοί γνωστοί με αρκετά προιόντα, κακή συμπεριφορά, ξεφορτωτική "ΣΑΜΨΩΝ" τακτική ευθυνών κτλ. Γενικότερα πάντως έχει χαλάσει το πράγμα και σε άλλα καταστήματα (στο Πλαίσιο π.χ σε κάρτα VGA που είχε συγκεκριμένη ασυμβατότητα με μητρικές με συγκεκριμένο chipset) είχαμε κρατήσει μέχρι και video , δοκιμάσει άλλες κάρτες κτλ, χαμός σε forum κτλ, κάναμε 2 φορές παράδοση κάρτας και 2 ολόκληρου του Η/Υ. Cosmodata τα προβλήματα ξεκινάνε από τις παραγγελίες... άστα... ) Αδερφέ Ευρώπη είμαστε μόνο στις χρεώσεις, στην εξυπηρέτηση πελάτη είμαστε ΟΥΓΚΑΝΤΑ . Εγώ όπως αναφέρθηκε από τον φίλο επιλέγω RMA κατευθείαν στην μαμά εταιρία. ΥΠΕΡικανοποιημένος όλες τις φορές. Ειδικά Western Digital ένιωσα Ευρωπαίος.ΝΑΙ πλήρωσα κάποια μεταφορικά αλλά μπροστά στα νεύρα και την ταλαιπωρία και τα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΦΑΚΙΑ των εργαζόμενων και τις άγραφες πολιτικές ξεφτύλας το προτιμώ.
lawlezz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 demon πηρα την asus greece κ μ ειπε οτι μονο αν κλεισει η εταιρια μπορουν να αναλαβουν τα rma αυτα....περιμενω την καρτα πισω......ευχομαι να μαι εγω ο χαζοσ κ ο βλακας κ ετυχαν οι γραμμες
Demon Lord Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 demon πηρα την asus greece κ μ ειπε οτι μονο αν κλεισει η εταιρια μπορουν να αναλαβουν τα rma αυτα....περιμενω την καρτα πισω......ευχομαι να μαι εγω ο χαζοσ κ ο βλακας κ ετυχαν οι γραμμες δεν εννοούσα την asus greece αλλά τα κεντρικά της asus φαντάζομαι πως το υπόλοιπο σύστημα και ειδικά το τροφοδοτικό είναι ανάλογο της κάρτας έτσι;
panos0100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ε αν δεν ξέρεις αγγλικά, πάσο τότε... αλλά να μπορείς να συνεννοηθείς τότε είναι η καλύτερη λύση. Νομίζω πως πληρώνεις μόνο τα μεταφορικά προς αυτούς και όχι γενικά ολα τα μεταφορικά. Συμφωνώ πως είναι είναι έξτρα κόστος αλλά νομίζω πως αξίζει έναντι όλης αυτής της ταλαιπωρίας. Άσε που είσαι σίγουρος πως θα βρέθει λύση σίγουρα μιας και δε ρισκάρουν οι εταιρίες τη φήμη τους για ένα ελαττωματικό προϊόν, οπότε στο αλλάζουν στα σίγουρα (αν φυσικά είναι χαλασμένο από μόνο του ή ελαττωματικό). Ενώ με καταστήματα τύπου πλαίσιο, eshop κλπ. το παίζεις κορώνα γράμματα. Συνήθως επιλέγω άλλα καταστήματα, techstores, cosmodata, egate και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος αν και μέχρι τώρα δε χρειάστηκα το support τους για να δω τι κάνουν και εκεί. Μια φορά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το support του πλαισίου, είχα αγοράσει το κουτί και τον σκληρό του pc1 της υπογραφής μου. Ο σκληρός ενώ έπαιρνε μπρος δεν τον αναγνώριζε κανένα από τα pc στο σπίτι μου. Επί τόπου πίσω στο πλαίσιο και αντικατάσταση με άλλο ίδιο, ευτυχώς δεν έκαναν πολλά πολλά, αλλά δεν είχαν και περιθώριο τώρα που το σκέφτομαι. Ναι άλλα αυτά τα μαγαζιά είναι Αθήνα και εγώ είμαι θεσσαλονικη, όπου δεν έχει μείνει ηλεκτρονικαδικο για ηλεκτρονικαδικο ανοιχτό, αναγκάστηκα να πάρω έναν σταθεροποιητή με 30Ε από Αθήνα όταν εδώ θεσσαλονικη τον είχε 80Ε
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Βασικα αρκετες εταιριες δεν δεχονται RMA απο τελικους πελατες ειδικα αν το καταστημα αγορας ειναι ανοικτο , Το προβλημα που εντοπισες στο εκανε μονο 3dmark ? εχεις γνησια αγορασμενη εκδοση ? η εστω official demo? αν ειχες αλλη καρτα πανω στο μηχανημα σου πριν εκανες σωστη απεγκατασταση οδηγων? πριν περασεις τους καινουργιους? Οταν την παραλαβεις δοκιμασε και παιχνιδια και γενικα αλλα προγραματα που ζοριζουν την καρτα και δες την συμπεριφορα
vdeseris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Βασικα αρκετες εταιριες δεν δεχονται RMA απο τελικους πελατες ειδικα αν το καταστημα αγορας ειναι ανοικτο , Το προβλημα που εντοπισες στο εκανε μονο 3dmark ? εχεις γνησια αγορασμενη εκδοση ? η εστω official demo? αν ειχες αλλη καρτα πανω στο μηχανημα σου πριν εκανες σωστη απεγκατασταση οδηγων? πριν περασεις τους καινουργιους? Οταν την παραλαβεις δοκιμασε και παιχνιδια και γενικα αλλα προγραματα που ζοριζουν την καρτα και δες την συμπεριφορα Ναι όντως artifacts σε benchmark μου έχουν τύχει λόγω drivers. Με καθαρή εγκατάσταση (με DDU) έστρωσε
Demon Lord Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 φίλε δοκίμασε και με furmark ή occt που είναι λίγο πιο hardcore από το 3dmark, να δούμε αν θα έχει ίδια συμπεριφορά
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ναι όντως artifacts σε benchmark μου έχουν τύχει λόγω drivers. Με καθαρή εγκατάσταση (με DDU) έστρωσε ετυχε πριν κανα μηνα σε φιλο πηρε 2 480 και πηγα για δοκιμες να παιξουμε λιγο κατεβασε απο καποιο torentadiko 3dmark σπασμενο και μας εκανε χαζα ακυρα artifact , driver crash κτλ κατεβαζω demo δουλευει αψογα , ξανα περναω το cracked μου εβγαζε την παναγια Εφοσον βλεπω αναφορα μονο για 3dmark και οχι για πρασινες γραμμες σε παιχνιδια η γενικα (που αν ειχε θεμα η καρτα κατα πασα πιθανοτητα θα εβγαζε παντου πρασινες γραμμες) ας κοιταξει το θεμα driver/ 3dmark , δεν θεωρω απιθανο σε αυτους οντως να μην παρουσιασε το προβλημα Oσο για το θεμα με τα λεφτα πισω , εφοσον η καρτα το καταστημα την βρισκει λειτουργικη λογικο αν ο πελατης δεν την θελει πλεον να κοβουν απο την τιμη , στην αμερικη το λενε restock fee και εκει διαφερει απο καταστημα σε καταστημα (15-30%) , το καταστημα αυτη την καρτα μετα δεν μπορει να την δωσει για καινουργια οποτε αναγκαστηκα θα την βαλει στο στοκ house με μικροτερη τιμη στο eshop μια ακομα παγιδα ειναι οτι οταν βαζεις παραλαβη απο καταστημα χανεις της 14 μερες που μπορεις να επιστρεψεις το προιον χωρις αιτια , αλλα βεβαια εκει μονο σε περιπτωση που δεν ανοιξες το προιον - ο νομος δινει το δικαιωμα να επεξεργαστεις το προιον οπως θα εκανες σε ενα φυσικο καταστημα - Οσο για το DOA αν το αναφερει στο προιον υπαρχουν προιποθεσεις , αν το καταστημα που την επεστρεψες δεν εχει σερβισ πρεπει να σταλει αθηνα , εφοσον εισαι σε νησι ξερεις οτι θελει 1-2 μερες τουλαχιστον να παει αθηνα, στο DOA πρεπει να γινει ελεγχος οτι η καρτα εχει οντως προβλημα για να γινει η αντικατασταση φίλε δοκίμασε και με furmark ή occt που είναι λίγο πιο hardcore από το 3dmark, να δούμε αν θα έχει ίδια συμπεριφορά Aυτα τα 2 προγραματα ζοριζουν την καρτα πολυ παραπανω απο οτι χρειαζεται , και μπορουν να της κανουν ζημια στα VRM(εχω σκασμενη 290χ απο furmark) , ας κατεβασει διαφορα benchmark (ακομα και τα free ) πχ heaven, valley ,3dmark , cartzila κτλ, και παιχνιδια (κατα προτιμηση γνησια ) για να δει αν υπαρχει το ιδιο προβλημα
lawlezz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 το θεμα παιδια ειναι γ την συμπεριφορα τους γιαυτο εχουν βγαλει τα reviews απο τ facebook κ απο παντου χθες εκανα comment κατω απο την καρτα κ τι κανανε;;;; κανανε remove τελειος το προιον απο τις 1080
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα