Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 το θεμα παιδια ειναι γ την συμπεριφορα τους γιαυτο εχουν βγαλει τα reviews απο τ facebook κ απο παντου χθες εκανα comment κατω απο την καρτα κ τι κανανε;;;; κανανε remove τελειος το προιον απο τις 1080Μα αφερεσουν προϊόν επειδή άφησες αξιολόγηση δεν παίζει, μάλλον τους το έβγαλε εκτός αποθεματος ο προμηθευτής
lawlezz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ειχε αμεσα κιολας τι ν πω οτι κ ν πω την καρτα θελω ν δω πως θα την φερουν
sinikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πριν απο κανα 2μηνο ειχα παραγγειλει ενα κινητο απο αυτους και περιμενα 2-3 μερες. Οταν τους πηρα τηλεφωνο, με διαβεβαιωσαν οτι ειχε προκυψει ενα προβλημα και οτι τελικα σημερα το εβαλαν στην αποστολη για να το εχω στο point την επομενη μερα. Αφου δεν ηρθε το κινητο, ξαναπηρα τηλ και μου ειπαν χιλια συγνωμη και οτι πλεον το εβαλαν στην αποστολη. Να μην τα πολυλογω αυτο εγινε 2-3 φορες, χωρις να ερχεται το κινητο και αφου τηλεφωνικα τους ελεγα οτι ειστε απαραδεκτοι, με παιρνει ξαφνικα ενας και μου λεει, ξερετε κυριε τελικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε αυτο το τηλεφωνο. Εντω μεταξι μεσα σε αυτο το διαστημα εχασα και μια ευκαιρια απο φιλο που πουλαγε το κινητο του σε αψογη κατασταση. ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ESHOP. Υ.Γ. Αντε καλο ειναι να αγορασεις αν ειςαι σε επαρχια, κατι με ταβανι 15€ να γλυτωνεις μεταφορικα λογω eshop point. Κανα φλασακι κλπ
MySql Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εγώ ένα έχω καταλάβει με το eshop. Σε θέλουν συνέταιρο στην χασούρα από τα ελαττωματικά. Όταν υπάρχει πρόβλημα βάζουν πάντα τον πελάτη να χάνει τα χρήματα του και δεν αναλαμβάνουν το κόστος. Να ξέρετε πως κάποια στιγμή θα την πατήσετε. Γιατί την χασούρα την επωμίζεται το eshop και όχι η εταιρία με το ελαττωματικό προϊόν;
rednex Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Κατάθεση εμπειρίας σαν πελάτης χρόνια στο συγκεκριμένο μαγαζί.Παράδοση προιόντων εξαρτάται η διαθεσιμότητα(συνήθως καλά).Όταν χρειάστηκε αλλαγή σε ελλατωματικό σκληρό δίσκο(1μήνα λειτουργίας) με την απόδειξη αγοράς,αντικατάσταση με καινούργιο.Αυτά επιγραμματικά απο μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα