therock Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επειδη καποτε ενεργοποιησα το Viber σε αλλη συσκευη και εχασα οτι συνομιλια και φωτο ειχα απο τη πρωτη δε θελω να ξανακανω το ιδιο λαθος. Εδω κατι λεει για πρωτευον και δευτερευουσες συσκευες. https://support.viber.com/customer/portal/articles/1593168-primary-and-secondary-devices-what-is-the-difference-#.V6SxvmxRXmE Εχω και θελω να παραμεινει πρωτευον το viber στο Note 3, Που χρησιμοποιω σαν tablet, και οχι σαν Mobile συσκευη. Τωρα τι κανω για να εχω viber με τον ιδιο αριθμο στο κινητο κια στο PC. Και επισης οταν μου στελνει καποιος μυνημα σε ποια συσκευη θα το λαμβανω
Haldol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τα μηνύματα εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές, ανεξαρτήτως του αν είναι primary ή secondary. Όπως και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια "Primary" συσκευή θεωρείται αυτή η οποία έχει την κάρτα SIM με τον αριθμό που έχεις ενεργοποιήσει στο Viber. Εάν "έφτιαξες" το Viber με το Note 3 και μετά έβαλες τη SIM σε άλλο κινητό, μόλις πας να δηλώσεις το Viber απ' το καινούριο κινητό, αυτό θα θεωρηθεί primary. Το Note 3 εφόσον δεν έχει τη SIM με τον αριθμό του Viber, δε μπορεί να μείνει ως primary συσκευή. Btw στο Viber λείπει η δυνατότητα να κάνεις backup / sync τα μηνύματα. Εάν π.χ. αλλάξω κινητό και ξαναπεράσω στο καινούριο το Viber, το ιστορικό μηνυμάτων μου θα είναι άδειο.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εκτός αυτού στο viber σχεδόν τα πάντα είναι unencrypted.
therock Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Τα μηνύματα εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές, ανεξαρτήτως του αν είναι primary ή secondary. Όπως και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια "Primary" συσκευή θεωρείται αυτή η οποία έχει την κάρτα SIM με τον αριθμό που έχεις ενεργοποιήσει στο Viber. Εάν "έφτιαξες" το Viber με το Note 3 και μετά έβαλες τη SIM σε άλλο κινητό, μόλις πας να δηλώσεις το Viber απ' το καινούριο κινητό, αυτό θα θεωρηθεί primary. Το Note 3 εφόσον δεν έχει τη SIM με τον αριθμό του Viber, δε μπορεί να μείνει ως primary συσκευή. Btw στο Viber λείπει η δυνατότητα να κάνεις backup / sync τα μηνύματα. Εάν π.χ. αλλάξω κινητό και ξαναπεράσω στο καινούριο το Viber, το ιστορικό μηνυμάτων μου θα είναι άδειο. Οκ για παμε. Καταρχας πως γινεται τα μηνυματα να εμφανιζονται σε καθε συσκευη απο τη στιγμη που υποτιθεται πως η υπηρεσια τους δε κραταει αντιγραφο η αρχειο. Κατα δευτερον δεν ειχα ποτε τη καρτα στο Νοτε 3. Την ειχα σε ενα παλιο nokia και εβαλα στο Note τον κωδικο μου ρθε εκει σα μυνημα χωρις να ειχα ποτε viber στο nokia. Και τωρα εχω τη καρτα στο iphone και θελω να το ενεργοποιησω και εκει χωρις να χασω τις συνομιλιες.
santokan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ...Btw στο Viber λείπει η δυνατότητα να κάνεις backup / sync τα μηνύματα. Εάν π.χ. αλλάξω κινητό και ξαναπεράσω στο καινούριο το Viber, το ιστορικό μηνυμάτων μου θα είναι άδειο. http://www.dwrean.net/2016/08/how-to-backup-viber.html 1
therock Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ελα ρε οντως? Ειχα μεινει ακομα στην εξαγωγη σε csv χωρις τη δυνατοτητα restore.
therock Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Επισης θα θελα και καποιο viewer να βλεπω τις συζητησεις στο PC Κατα καιρους. Αυτο ειναι πραγματικο η θα μου γεμισει adwares http://www.backuptrans.com/android-viber-transfer.html
alex200 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας πως μπορώ να ανακτήσω μυνηματα στο viber τα διέγραψα σήμερα το μεσημέρι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα