Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε πει μια κοπελα οτι θα μ στηλει μυνημα να βγουμε και δεν μ εστειλε...εε λεω θα στειλω εγω μπορει να ντρεπεται κλπ

Στελνω και δεν το διαβασε ποτε

Λιγες μερες αφου το εστειλα κ αναρωτιομουν αμα δεν το διαβασε επειτιδες η αμα επαθε κτ το κινητο της(το εχω παθει στο παρελθον)

Την βλεπω εξω και λεω,τρ γτ της εστειλα εγω ενω ειπε θα εστελνε αυτη κιολας ας μην της μιλησω και φανω παρακαλιας κλπ και την φερω σε δυσκολη θεση,δεν την χαιρετησα και το ιδιο εκανε και αυτη,λογικα με ειδε γτ περασαμε απο διπλα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

ΥΓ

Της εστειλα μνμ στο βαιμπερ και παρατηρησα οτι εχει παρα πολυ καιρο να μπει κ σκεφτηκα μηπως το διαγραψε

Επισης σκεφτηκα μηπως ειχε πει οτι θα μ στηλει να κανονισουμε για να με αποφυγει

Δεν ξερω τι να κανω τρ και την βλεπω παρα πολυ σπανια,απορω πως την πετυχα κιολας

Επεξ/σία από hulk1
Δημοσ.

Εκτός από το προφανές, ότι δεν ενδιαφέρεται, δεν έχει όριο χαρακτήρων στο φόρουμ, δεν χρειάζεται να κόβεις τις λέξεις! :)

Δεν πειράζει, καλή τύχη την επόμενη φορά!

• Like 3
Δημοσ.

Πονεσε λιγο

Παλι καλα που δεν την ειπα και απο κοντα τουλαχιστον

Η φαση ειναι οτι τα εχει κ με εναν που ρ **** λεω πως γντ τοσο ωραιες κοπελες να πηγαινουν με τετοιους

Πφφ

Δημοσ.

Πηγαίνουν γιατί ξέρουμε να φτιάχνουμε μια πρόταση με αρχή, μέση, τέλος, κόμματα, υποδιαστολές, τελείες και μια φέτα λεμόνι για διακόσμηση.

• Like 7
Δημοσ.

Ειχε πει μια κοπελα οτι θα μ στηλει μυνημα να βγουμε και δεν μ εστειλε...εε λεω θα στειλω εγω μπορει να ντρεπεται κλπ

Στελνω και δεν το διαβασε ποτε

Λιγες μερες αφου το εστειλα κ αναρωτιομουν αμα δεν το διαβασε επειτιδες η αμα επαθε κτ το κινητο της(το εχω παθει στο παρελθον)

Την βλεπω εξω και λεω,τρ γτ της εστειλα εγω ενω ειπε θα εστελνε αυτη κιολας ας μην της μιλησω και φανω παρακαλιας κλπ και την φερω σε δυσκολη θεση,δεν την χαιρετησα και το ιδιο εκανε και αυτη,λογικα με ειδε γτ περασαμε απο διπλα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Απορώ που το βρήκες το άτομο που περνάει από δίπλα σου κοιτάζεστε και οι δύο και ούτε ένα γεια......

Τελος πάντων, μην ασχοληθείς άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Aν τα μηνυματα που της γραφεις τα γραφεις οπως το ποστ εδω περα, μπορω να σου εξηγησω και τον εναν απο τους λογους που δε σου απαντησε.

Η φαση ειναι οτι τα εχει κ με εναν που ρ **** λεω πως γντ τοσο ωραιες κοπελες να πηγαινουν με τετοιους

Πφφ

Επειδη αυτην την π@π@ρια την ακουω συχνα (και μαντεψε απο ποιους), για απαντα με ειλικρινεια στο ερωτημα σου, αν μπορεις και αντεχεις. Οταν το κανεις θα εισαι ενα βημα πιο κοντα στο να μη τρως ακυρα απο τα αποδυτηρια.
  • Like 1
Δημοσ.

Εξηγησα οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να μην με ειδε,μικρη βεβαια

Οταν της ειπα αμα θελει να μου στηλει να κανονισουμε δεχτηκε με μεγαλη χαρα

Λεω δεν μπορει και ας μην ηθελε τελικα να βγουμε ενα γεια θα μου το ελεγε,μετα σκεφτηκα πως μπορει να το εκανε για να μην της ξαναπω τιποτα

Για πες ρ φιλε πια ειναι η απαντηση γιατι δεν μ Ερχεται Κατι

Δημοσ.

Για πες ρ φιλε πια ειναι η απαντηση γιατι δεν μ Ερχεται Κατι

Προφανως οι τυποι αυτοι κανουν/εχουν καποια πραγματα καλυτερα απο σενα που θεωρεις οτι εισαι και ωραιοτερος αρα εχεις ενα συγκριτικο πλεονεκτημα.

Οποτε αντι να τα φορτωνεις στην επιλογη της εκαστοτε γκομενας, ισως ειναι καλυτερο να αναρωτιεσαι τι δεν κανεις καλα που το κανουν οι ασχημοτεροι και ριχνουν τις ωραιες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...