Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ενα χρονο ξεκινησα να παιζω ενα διαδύκτιακο παιχνίδι γνωριμιών/role play εκεί γνώρισα μια κοπέλα και μετά απο 6 μήνες συνομιλιών αποφασίσαμε να βρεθούμε απο κοντά . Με κάλεσε στο σπίτι της και μου είχε μαγειρέψει παστίτσιο τρώω την πρώτη μπουκιά και εκεί έγινε η ζημιά με πιάνει ένας πόνος στην κοιλιά ένιωθα ότι θα πεθάνω τρέχω γρήγορα στην τουαλέτα κάνω την δουλειά μου και όλα μια χαρά αλλα μετά που γύρισα στο τραπέζι η κοπέλα φαινόταν ξενερομενη δεν μιλούσε πολυ και φερόταν σαν να ήθελε να φύγω όποτε έφαγα το φαΐ γρήγορα γρήγορα και έφυγα απο τότε δεν μου έχει στείλει μήνυμα . Λέτε να την πείραξε; Να την παρω τηλέφωνο;

• Like 2
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κάλεσε στο σπίτι της και μου είχε μαγειρέψει παστίτσιο τρώω την πρώτη μπουκιά και εκεί έγινε η ζημιά με πιάνει ένας πόνος στην κοιλιά ένιωθα ότι θα πεθάνω τρέχω γρήγορα στην τουαλέτα κάνω την δουλειά μου και όλα μια χαρά αλλα μετά που γύρισα στο τραπέζι η κοπέλα φαινόταν ξενερομενη δεν μιλούσε πολυ και φερόταν σαν να ήθελε να φύγω όποτε έφαγα το φαΐ γρήγορα γρήγορα και έφυγα απο τότε δεν μου έχει στείλει μήνυμα

Μάλιστα.

Διάρροια στον δρόμο δεν έκανες δηλαδή αφού επέστρεψες στο τραπέζι και ξαναέφαγες το φαγητό που σε πείραξε πριν.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα.

Διάρροια στον δρόμο δεν έκανες δηλαδή αφού επέστρεψες στο τραπέζι και ξαναέφαγες το φαγητό που σε πείραξε πριν.

δεν ήταν το φαΐ φίλε απλά δεν είχα αδειάσει όλη μέρα
  • Like 1
Δημοσ.

εσυ δλδ αν ερχόταν αντίστοιχα κοπέλα στο σπίτι σου καλεσμένη και την έπιανε κοψιμο απο φαγητό που εσυ ετοίμασες ή τουλάχιστον έτσι να φαινόταν ,θα ησουν ομιλητικός και ευχάριστος ;

Τι ήθελες να σε ρωτήσει δλδ ; Χέστηκες εξαιτίας μου ή δεν είχες όλη μερα ;

Δεν είμαι σχεδόν ποτέ υπέρ της λογικής των γυναικών γιατι κατ εμε δεν υφίσταται αλλά είναι κάποιοι άντρες εκτός πραγματικότητας.

Δημοσ.

6 μηνες ψησιμο για 1 ραντεβου; Παρτο αλλιως, εκτος αν εμενε Αυστραλια η αλλη.

Οσον αφορα το κοψιμο δικαιολογειται απο την 6μηνη δυσκοιλιοτητα, αν μη τι αλλο.

• Like 3
Δημοσ.

εσυ δλδ αν ερχόταν αντίστοιχα κοπέλα στο σπίτι σου καλεσμένη και την έπιανε κοψιμο απο φαγητό που εσυ ετοίμασες ή τουλάχιστον έτσι να φαινόταν ,θα ησουν ομιλητικός και ευχάριστος ;

Τι ήθελες να σε ρωτήσει δλδ ; Χέστηκες εξαιτίας μου ή δεν είχες όλη μερα ;

Δεν είμαι σχεδόν ποτέ υπέρ της λογικής των γυναικών γιατι κατ εμε δεν υφίσταται αλλά είναι κάποιοι άντρες εκτός πραγματικότητας.

νταξει ρε φίλε δεν το έφτυσα κιόλας αφού μετά που γύρισα στο τραπέζι το τίμησα όλο

6 μηνες ψησιμο για 1 ραντεβου; Παρτο αλλιως, θα φτασεις 50 και θα εισαι στο ψησιμο ακομα.

ηταν γνωριμία απο game όχι Facebook ούτε real life
Δημοσ.

Και τι διαφορα εχει το αν ηταν απο game; Επρεπε πρωτα να τερματισετε level και μετα να βγειτε ραντεβου; Αντε το πολυ 1-2 μηνες να μιλας chat με τον αλλο -ακομα και σε game- μεχρι να παρεις πρεφα οτι ειναι ωρα για να τον γνωρισεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τότε η επόμενη κοπέλα που θα βγεις ραντεβού φρόντισε να φτιάχνει παστίτσιο όπως αυτό της μητέρας σου.

εε φιλε θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις και εσυ

Δημοσ.

Πριν πας στην τοαλετα επρεπε να πεις σορρυ αγαπη αλλά όλη μέρα δεν έχω αδιάσει κάτσε να αδιάσω μια και συνεχίζουμε απο την αρχη 

Δημοσ.

Ασε να μαντεψω. Πηγες και με το αμαξι της δουλειας, σωστα;

25342-EKKENOSEIS-BOTHRON-O-TZAMPAS---EKK

Και μετα της ειπες, μισο λεπτό ν αδειασω!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...