DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πριν ενα χρονο ξεκινησα να παιζω ενα διαδύκτιακο παιχνίδι γνωριμιών/role play εκεί γνώρισα μια κοπέλα και μετά απο 6 μήνες συνομιλιών αποφασίσαμε να βρεθούμε απο κοντά . Με κάλεσε στο σπίτι της και μου είχε μαγειρέψει παστίτσιο τρώω την πρώτη μπουκιά και εκεί έγινε η ζημιά με πιάνει ένας πόνος στην κοιλιά ένιωθα ότι θα πεθάνω τρέχω γρήγορα στην τουαλέτα κάνω την δουλειά μου και όλα μια χαρά αλλα μετά που γύρισα στο τραπέζι η κοπέλα φαινόταν ξενερομενη δεν μιλούσε πολυ και φερόταν σαν να ήθελε να φύγω όποτε έφαγα το φαΐ γρήγορα γρήγορα και έφυγα απο τότε δεν μου έχει στείλει μήνυμα . Λέτε να την πείραξε; Να την παρω τηλέφωνο; 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Με κάλεσε στο σπίτι της και μου είχε μαγειρέψει παστίτσιο τρώω την πρώτη μπουκιά και εκεί έγινε η ζημιά με πιάνει ένας πόνος στην κοιλιά ένιωθα ότι θα πεθάνω τρέχω γρήγορα στην τουαλέτα κάνω την δουλειά μου και όλα μια χαρά αλλα μετά που γύρισα στο τραπέζι η κοπέλα φαινόταν ξενερομενη δεν μιλούσε πολυ και φερόταν σαν να ήθελε να φύγω όποτε έφαγα το φαΐ γρήγορα γρήγορα και έφυγα απο τότε δεν μου έχει στείλει μήνυμα Μάλιστα. Διάρροια στον δρόμο δεν έκανες δηλαδή αφού επέστρεψες στο τραπέζι και ξαναέφαγες το φαγητό που σε πείραξε πριν. 1
DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μάλιστα. Διάρροια στον δρόμο δεν έκανες δηλαδή αφού επέστρεψες στο τραπέζι και ξαναέφαγες το φαγητό που σε πείραξε πριν. δεν ήταν το φαΐ φίλε απλά δεν είχα αδειάσει όλη μέρα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 εσυ δλδ αν ερχόταν αντίστοιχα κοπέλα στο σπίτι σου καλεσμένη και την έπιανε κοψιμο απο φαγητό που εσυ ετοίμασες ή τουλάχιστον έτσι να φαινόταν ,θα ησουν ομιλητικός και ευχάριστος ; Τι ήθελες να σε ρωτήσει δλδ ; Χέστηκες εξαιτίας μου ή δεν είχες όλη μερα ; Δεν είμαι σχεδόν ποτέ υπέρ της λογικής των γυναικών γιατι κατ εμε δεν υφίσταται αλλά είναι κάποιοι άντρες εκτός πραγματικότητας.
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 6 μηνες ψησιμο για 1 ραντεβου; Παρτο αλλιως, εκτος αν εμενε Αυστραλια η αλλη. Οσον αφορα το κοψιμο δικαιολογειται απο την 6μηνη δυσκοιλιοτητα, αν μη τι αλλο. 3
DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 εσυ δλδ αν ερχόταν αντίστοιχα κοπέλα στο σπίτι σου καλεσμένη και την έπιανε κοψιμο απο φαγητό που εσυ ετοίμασες ή τουλάχιστον έτσι να φαινόταν ,θα ησουν ομιλητικός και ευχάριστος ; Τι ήθελες να σε ρωτήσει δλδ ; Χέστηκες εξαιτίας μου ή δεν είχες όλη μερα ; Δεν είμαι σχεδόν ποτέ υπέρ της λογικής των γυναικών γιατι κατ εμε δεν υφίσταται αλλά είναι κάποιοι άντρες εκτός πραγματικότητας. νταξει ρε φίλε δεν το έφτυσα κιόλας αφού μετά που γύρισα στο τραπέζι το τίμησα όλο 6 μηνες ψησιμο για 1 ραντεβου; Παρτο αλλιως, θα φτασεις 50 και θα εισαι στο ψησιμο ακομα.ηταν γνωριμία απο game όχι Facebook ούτε real life
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Και τι διαφορα εχει το αν ηταν απο game; Επρεπε πρωτα να τερματισετε level και μετα να βγειτε ραντεβου; Αντε το πολυ 1-2 μηνες να μιλας chat με τον αλλο -ακομα και σε game- μεχρι να παρεις πρεφα οτι ειναι ωρα για να τον γνωρισεις. 1
DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καλό το παστίτσιο? σαν της μαμάς δεν έχει 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ε τότε η επόμενη κοπέλα που θα βγεις ραντεβού φρόντισε να φτιάχνει παστίτσιο όπως αυτό της μητέρας σου. 1
DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ε τότε η επόμενη κοπέλα που θα βγεις ραντεβού φρόντισε να φτιάχνει παστίτσιο όπως αυτό της μητέρας σου. εε φιλε θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις και εσυ
soteras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πριν πας στην τοαλετα επρεπε να πεις σορρυ αγαπη αλλά όλη μέρα δεν έχω αδιάσει κάτσε να αδιάσω μια και συνεχίζουμε απο την αρχη
xpapias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ασε να μαντεψω. Πηγες και με το αμαξι της δουλειας, σωστα; Και μετα της ειπες, μισο λεπτό ν αδειασω! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα