Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω αυριο ραντεβου με μια που γνωρισα στο τιντερ και μου πε να ρθω σπιτι τις εχει μαγειρεψει μουσακα
λετε να τη παθω και γω;

φάε μια μερίδα και για μας :-)

κάνε χώρο πριν πας :-ρ​

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια εχω αυριο ραντεβου με μια που γνωρισα στο τιντερ και μου πε να ρθω σπιτι τις εχει μαγειρεψει μουσακα
λετε να τη παθω και γω;

Εαν της αρχισεις τα ανεκδοτα, σιγουρα....αυτη θα παει :)

Δημοσ.

Έλα μου ντε. Πρώτο ραντεβού κάλεσμα σπίτι; και μάλιστα σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ από κοντά; συνήθως είναι κανας καφές σε ουδέτερο έδαφος δηλαδή καφετέρια. Η να σε τυλιξει ήθελε ή να σε πηδηξει και το χεσιμο την αηδιασε/ξενερωσε.

Ειπαμε θέλει ταχυτητα και άρπαγμα της ευκαιριας αλλα ο τυπος δεν προλαβε .... τον προλαβε το κοψιμο :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Γενικώς παρθένοι είστε και σκαλώνετε και οι μεν και οι δε σε κάτι τέτοια σκηνικά; Ή τόσο ανίκανοι που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε στην διάρκεια της συνάντησης το άγχος να φανείτε τέλειοι; Άραγε σας σηκώνετε κιόλας; Αρχίζω να αμφιβάλω εν τέλη.

DDevil, εν τέλη αρχίζω να αμφιβάλω αν έχεις ιδέα για το πως υγράινετε ένα θυληκό πρωτού καν πάτε στο κρεβάτι, γιατί το μόνο που επιδιώκεις είναι πως θα υγράνεις τον εγωισμό σου. Έχεις να φας πολύ ψωμί ακόμα. Trust me. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...