redhotstef Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δεν ειχα ποτε wind tin telestet αλλα μου φαινεται παραξενο να ειναι πρωτη. Πρωτη που ομως; Στο σημα, στα οικονομικα της πακετα ή αλλου;
livefreeordie Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δεν ειχα ποτε wind tin telestet αλλα μου φαινεται παραξενο να ειναι πρωτη. Πρωτη που ομως; Στο σημα, στα οικονομικα της πακετα ή αλλου; Στα πακετα,στο σημα ουτε καν. Ακομη η κοσμοτε ειναι πρωτη σε αυτο.
veteranos123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Σε ποιο νησί είσαι; Να ρωτησω στον πόρο πιάνει 4G;; Κάτω στο λιμάνι αν θυμάμαι καλά πιάνει 4g η Cosmote 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Α ωραία. Ελπίζω να πιάνει και στο υπόλοιπο νησί.
overpower Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ευτυχως εγινε η ενεργοποιηση του αριθμου στις 3/8 και λογικα με πιανει η προσφορα. Θα το αφησω να το δοκιμασω απο το επομενο ΣΚ που θα λειπω ^^
veteranos123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Α ωραία. Ελπίζω να πιάνει και στο υπόλοιπο νησί. Στο ασκελι που μένω εγώ νομίζω δεν πιάνει. Για νεωρειο δεν ξέρω 1
redhotstef Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Να ρωτησω κατι με το σημα.. Γινεται να φταινε τα κινητα που δεν εχεις καλο σημα σε ενα σημειο; Αν πχ με το galaxy δεν επιανα σε μια πλατεια, αν ειχα iphone (ποιο ακριβο) θα επιανα; Η παιζει και ρολο στο ποσοι σε εκεινη τη περιοχη τη δεδομενη στιγμη μπανουν στο ιντερνετ με mb (οχι με wifi δηλαδη) ;
kage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Να ρωτησω κατι με το σημα.. Γινεται να φταινε τα κινητα που δεν εχεις καλο σημα σε ενα σημειο; Αν πχ με το galaxy δεν επιανα σε μια πλατεια, αν ειχα iphone (ποιο ακριβο) θα επιανα; Η παιζει και ρολο στο ποσοι σε εκεινη τη περιοχη τη δεδομενη στιγμη μπανουν στο ιντερνετ με mb (οχι με wifi δηλαδη) ; Οχι απαραιτητα ακριβο !οποιο εχει μεγαλυτερο sar δηλ περισσοτερη ακτινοβολια εχει και δυνατοτερο σημα.περισσοτερο καρκινο δηλ..Και οταν εχει λιγο σημα και ψαχνει ολη την ωρα ειναι ακομη χειροτερα απο αποψη ακτινοβολιας.. Μετα παιζει ρολο το σημειο που ειναι..οπλισμος κτηριου και φυσικα ο καιρος. Τελος και πιο συνηθες ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν που ειναι οι κεραιες του κινητου(google μοντελο κινητου+antenna location) και απλα βαζουν το χερι πανω και βλεπουν να χανουν και απο εκει εξτρα db σημα.. Για ολα τα παραπανω ειναι ο λογος που δεν πρεπει να δινεις τοση σημασια στα παραπονα σηματος που γραφουν ολοι για καθε εταιρεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα