vchristod84 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 to G5 δν υπερτερει σε καμερα?? Πλακα κανουμε?? Την κλτρη καμερα για φετος εχει σε πολλα τεστ αυτο ειπαν και αντε αμα δν ειναι η κλτρη σιγουρα κοντραρετε στα ισια με s7! Σε ολα ειναι κλτρο το g5 εκτος απο software αλλα η lg εχει χασει αρκετα την αξιοπιστια τις με το προηγουμενο μοντελο τις για αυτο και την αποφευγουν οι ποιο πολλοι! Εγω παντως θα πηγαινε 10000000% σε g5 το κινητο τα εχει ολα τελεια και η τιμη του ειναι ακρος δελεαστικη Οταν λες "τα έχει όλα" μάλλον ξεχνάς τη μπαταρία... 1
2.1Ohm Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Οταν λες "τα έχει όλα" μάλλον ξεχνάς τη μπαταρία... η Μπαταρια ειναι στα ιδια επιπεδα με το 1+3 ισως με μεγαλη επιφυλαξη και αυτο απο οτι βλεπω να μιλανε σε σχολια και οχι τα "επισημα" reviews απο τους youtubers να ειναι λγιο χειροτερη!
TagaRamer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 παιδιά είχα καταλήξει στο 1+3 όμως μόλις έπεσε στο μάτι μου το zte axon 7...ποια είμαι γνώμη σας αξίζει περισσότερο ή περιμένω Σεπτέμβριο για να παραγγείλω το 1+3
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 μακριά από το lg και μακριά από zte.το axon 7 ίσως να ειναι ότι πιο όμορφο έχει βγει το 16 χωρίς οικόπεδα μπεζελς αλλά είναι zte και μπορεί να μην πάρεις update ποτέ όπως πάθανε στον προκάτοχο του.η εταιρία αυτή είναι απλά για γέλια. καλά για την lg που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.... παιδική χαρά. εγώ πάντως που δεν έχω καν smartphone τώρα θα περιμένω το 1+3, είναι ότι πιο τίμιο υπάρχει στην αγορά.
taslikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τι G5 βλέπω;; Αν σκάσει και αυτο με προβλήματα όπως και τα αλλα; Μακρυά απο αυτά... Πάρε one plus 3 η Galaxy s6 με ιδιαίτερη προσωπική προτίμηση στο πρώτο!!!
GianniSM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεδομένου πως το bootloop έχει εμφανιστεί και στο G4, G5, V10 θα έλεγα πως δεν θα ήταν έξυπνη η αγορά κάποιου LG. Ότι έκτισαν με το G2 το κατάστρεψαν με αυτές τις συσκευές. Κρίμα γιατί σαν σπεκς/τιμή είναι εξαιρετικά. Τι να το κάνεις όμως αν δεν θα δουλεύει;
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 δουλεύει ασταμάτητα 5+ χρόνια τώρα το xperia neo v που είχε τα μισά λεφτά από το g3 και το g3 με κρέμασε στα καλά καθούμενα.ευτυχώς δεν έγινε όταν ήμουν εξωτερικό να ψάχνομαι... μακριά και αγαπημένοι από την lg.ποτέ ξανά το ίδιο λάθος. και το g2 είχε θέματα με τις οθόνες αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο το χάλι.
GianniSM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Με την οθόνη τουλάχιστον δουλεύει η συσκευή, σε ενοχλεί μεν, αλλά κάνεις την δουλειά σου.
panos- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεδομένου πως το bootloop έχει εμφανιστεί και στο G4, G5, V10 θα έλεγα πως δεν θα ήταν έξυπνη η αγορά κάποιου LG. Ότι έκτισαν με το G2 το κατάστρεψαν με αυτές τις συσκευές. Κρίμα γιατί σαν σπεκς/τιμή είναι εξαιρετικά. Τι να το κάνεις όμως αν δεν θα δουλεύει; Και το G2 τα εχει τα προβληματακια με την οθονη.
miltostammy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεδομένου πως το bootloop έχει εμφανιστεί και στο G4, G5, V10 θα έλεγα πως δεν θα ήταν έξυπνη η αγορά κάποιου LG. Ότι έκτισαν με το G2 το κατάστρεψαν με αυτές τις συσκευές. Κρίμα γιατί σαν σπεκς/τιμή είναι εξαιρετικά. Τι να το κάνεις όμως αν δεν θα δουλεύει; Κάτοχος του v10 εδώ 7μηνο περιπου. Έχεις φίλε μου στοιχεία ότι το v10 εχει θέματα bootloop όπως το G4; Δεν μιλαμε για μετρημένα στα δαχτυλα όπως συμβαινει σε ολες τις εταιρίες. Το λεω για 2 λόγους. 1. Σαν κάτοχος να ξερω τι μου γινεται αν και παρακολουθώ 4 φόρα του εξωτερικού και 2. Υπαρχουν συνάνθρωποί μας που δεν μπορουν για τον Α ή Β λόγο να πάνε σε ακριβά κινητά άλλων επώνυμων εταιριών. Να μην πληροφορούνται κακώς και χάνουν ίσως κάποιες συσκευες σαν το v10 που ίσως θα ήταν στην οικονομική τους ευχέρεια να το αποκτήσουν και να πληρεί τις απαιτήσεις τους. Όσο για τον φίλο που ψαχνει κινητό το v10 έχει αδυναμίες. Την μπαταρία του, και σε μερικά μοντέλα blinking στη 2η οθονη. Κατά τα άλλα ας είναι μοντέλο του 2015 δεν βλέπω καμια τεραστια διαφορά με το s7edge που εχω σα 2η συσκευή (πάντα σε θεμα καθημερινης χρησης)
GianniSM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κάτοχος του v10 εδώ 7μηνο περιπου. Έχεις φίλε μου στοιχεία ότι το v10 εχει θέματα bootloop όπως το G4; Δεν μιλαμε για μετρημένα στα δαχτυλα όπως συμβαινει σε ολες τις εταιρίες. Το λεω για 2 λόγους. 1. Σαν κάτοχος να ξερω τι μου γινεται αν και παρακολουθώ 4 φόρα του εξωτερικού και 2. Υπαρχουν συνάνθρωποί μας που δεν μπορουν για τον Α ή Β λόγο να πάνε σε ακριβά κινητά άλλων επώνυμων εταιριών. Να μην πληροφορούνται κακώς και χάνουν ίσως κάποιες συσκευες σαν το v10 που ίσως θα ήταν στην οικονομική τους ευχέρεια να το αποκτήσουν και να πληρεί τις απαιτήσεις τους. Όσο για τον φίλο που ψαχνει κινητό το v10 έχει αδυναμίες. Την μπαταρία του, και σε μερικά μοντέλα blinking στη 2η οθονη. Κατά τα άλλα ας είναι μοντέλο του 2015 δεν βλέπω καμια τεραστια διαφορά με το s7edge που εχω σα 2η συσκευή (πάντα σε θεμα καθημερινης χρησης) Μίλτο είμαι ένας εν δυνάμει αγοραστής του, και αυτά που διαβάζω είναι βασικός λόγος που τα έχω απορρίψει. Δεν είναι πως δεν συμπαθώ την LG, αλλά φαίνεται πως έχει πρόβλημα στην ποιότητα κατασκευής. Δεν μπορεί να ναι τυχαίες τόσες αναφορές δεν είναι;
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 δεν υπάρχει v10 όταν το 1+3 έχει λιγο πιο πάνω.μόνο και μόνο που το ένα θα πάρει μια αναβάθμιση και το άλλο 2, φτάνει.
miltostammy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Γιαννη τι να σου πω? Οπου και αν παρακολουθω ( εσωτερικο & εξωτερικο ) θεμα σοβαρο με το v10 δεν εχω βρει. Και απο ποιοτητα κατασκευης ειναι φοβερο. Ατσαλι στα πλαινα που δεν αφηνει να βρει η οθόνη αν πεσει με αυτη στο πατωμα. Σιλικόνης καπακι πισω αποσπομενο. Καμερα φοβερη. Software πολυ καλογραμμένο και εχει δεσει με το hardware ας ειναι μοντελο του 15. Κλεινω με αυτο. Τελειο δεν ειναι κανενα. Αλλα ας προσπαθουμε να βοηθαμε οσο γινεται πιο αντικειμενικά τον κοσμο που τις δυσκολες αυτες μερες επενδύει μια μικρη περιουσια σε αγορα κινητων. Φυσικα υπαρχουν και αλλα κινητα ανταξια η καλυτερα του v10. Αλλα οχι...επιμενω. Θεματα bootloop δεν εχει οπως το g4. Μεχρι τωρα τουλαχιστον. δεν υπάρχει v10 όταν το 1+3 έχει λιγο πιο πάνω.μόνο και μόνο που το ένα θα πάρει μια αναβάθμιση και το άλλο 2, φτάνει.Προσωπικα για εμενα δεν με ενδιαφερουν οι αναβαθμίσεις σαν προτεραιότητα αγορας συσκευης. Στις 9 στις 10 εταιριες οι αναβαθμισεις εκαναν χειρότερες τις συσκευες απο οτι ηταν με το προηγούμενο λογισμικο.Οσο για το 1+3 μπορει να ειναι και καλυτερο απο το v10. Δεν το ξερω. Αυτο που φωναζω ειναι οτι το v10 αδικείται σα συσκευη.
johnyboy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 το v10 το χαντάκωσε η ίδια η lg και κανείς άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα