lilika25 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ποιος ειναι ο τυπος γυναικας που σας ελκυει πιο πολυ; Πως φανταζεστε πως ειναι η ιδανικη γυναικα για εσας;
Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ρωτάς πολλά και η μπύρα δε θα 'ρθει μόνη της απ' την κουζίνα. 32
stelios18120 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Κάθε πρωί να μου φτιάχνει τοστ με αυγουλακι... Και να αντέχει στο ξύλο όπως η πετρουλακη... Να ναι σαν το fairy...φθηνή και να συμφαιρει...όταν ζητάει δώρο ή τσέπη μου μην υποφέρει... Θέλω να είναι μία τρελαρα από κούνια...και οπότε το κάνουμε να μου φοράει τακούνια.. Αυτά... Αυτό όμως είναι τραγουδάκι... Λοιπόν η τέλεια γυναίκα δεν υπάρχει οπότε βολευομαστε με κάτι πιο λίγο... 3
gnsX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Που να σου μιλαω τώρα, θα δαγκωσουμε και καμια γλωσσα, μασαζ ξες να κανεις; Δασκαλε;
DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 μεγαλα ποδια, τριχες στα επιμαχα σημεια, παχουλη(γυναικα χωρις πιασηματα δρομος διχως σηματα) , κατα προτιμηση μαυρα μαλλια , γαλλικη μυτη , μεγαλο μπουστο και να μαγιρευει σαν την μαμα μου 1
livefreeordie Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εγω νομιζω η ιδανικη γυναικα για καθε αντρα ειναι διαφορετικη (ασε τωρα τι λενε ολοι οι αντρες στα επιφανειακα) Δεν υπαρχει συγκεκριμενα καποια ιδανικη γυναικα. μεγαλα ποδια, τριχες στα επιμαχα σημεια, παχουλη(γυναικα χωρις πιασηματα δρομος διχως σηματα) , κατα προτιμηση μαυρα μαλλια , γαλλικη μυτη , μεγαλο μπουστο και να μαγιρευει σαν την μαμα μου τριχες;; σοβαρα τωρα;; 1
e-tic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μάτια μισάνοιχτα, μυαλά μεσάνυχτα, πόδια ορθάνοιχτα. 6
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ή ιδανική γυναίκα πρέπει να κάνει την παρουσία της μισή ώρα την ημέρα για σεξ, μετά πρέπει να εξαφανίζεται.
xpapias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ποιος ειναι ο τυπος γυναικας που σας ελκυει πιο πολυ; Πως φανταζεστε πως ειναι η ιδανικη γυναικα για εσας; Λιλικα γιατι ρωτας; Εισαι customisable? 3
xpapias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 γιατι το λετε αυτο κυριε παπια ; Εννοω θες να παρεις ιδεες για να μεταλλαχθεις στην ιδανικη γυναικα; Η δουλευεις στο χωρο των βελτιώσεων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις