Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τύποι που δεν έχουν να πληρώσουν μια "καλή" και καθαρή εκδιδομένη και πάνε με την πρώτη τυχούσα απο τα lidl , δηλαδή γιατί δεν βρίσκουν απλά μια άσχημη γκόμενα? για να καταφεύγουν εκεί δεν θα είναι και "οι γκόμενοι"
έκαστος στο είδος του και η κοπριά στα λάχανα   

• Like 1
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τύποι που δεν έχουν να πληρώσουν μια "καλή" και καθαρή εκδιδομένη και πάνε με την πρώτη τυχούσα απο τα lidl , δηλαδή γιατί δεν βρίσκουν απλά μια άσχημη γκόμενα? για να καταφεύγουν εκεί δεν θα είναι και "οι γκόμενοι"

Αστοχο το ερώτημα.

Οι εκδιδόμενες είναι εμφανίστιμες ως γυναικάρες, γιατί να πάει ο άλλος στο μπάζο εφόσον δεν θέλει σοβαρή σχέση;

Ούτε εμένα με ενθουσιάζει ο επι πληρωμή έρωτας αλλά είναι κατανοητή η ανάγκη.

Δημοσ.

Αστοχο το ερώτημα.

Οι εκδιδόμενες είναι εμφανίστιμες ως γυναικάρες, γιατί να πάει ο άλλος στο μπάζο εφόσον δεν θέλει σοβαρή σχέση;

Ούτε εμένα με ενθουσιάζει ο επι πληρωμή έρωτας αλλά είναι κατανοητή η ανάγκη.

ναι αλλα εγώ όπως βλέπεις στο bold έγραψα για φθηνές εκδιδόμενες άγνωστης προελεύσεως 

θεωρώ ελεεινό οτιδήποτε έχει σχέση με πορνεία 

Οι περισσότερες έχουν παγιδευθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο , ιδικά αλλοδαπές μέχρι και ανήλικες και πάει ο κάθε προβληματικός και τις βιάζει , βέβαια δεν θεωρείται βιασμός επειδή θα πληρώσει μετά, α και επειδή "αυτή είναι η δουλειά της" 

Θα μου πεις και που ξέρεις ποιες απο αυτές το επέλεξαν και ποιες όχι ? αμ δεν το ξέρεις , αλλα επειδή ξέρεις τι συμβαίνει το να παίρνεις μέρος σε μια τέτοια σαπίλα σε καθιστά ένοχο. (δεν το λέω προσωπικά σε εσένα) 

• Like 1
Δημοσ.

To ότι έχει καταλήξει το τόπικ της ιδανικής γυναίκας στην πορνεία προβληματίζει και κανέναν άλλο ή είμαι μόνη μου;

• Like 5
Δημοσ.

To ότι έχει καταλήξει το τόπικ της ιδανικής γυναίκας στην πορνεία προβληματίζει και κανέναν άλλο ή είμαι μόνη μου;

Διαβαζοντας τα, το lgbt φανταζει ονειρικο...
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η ιδανικη γυναικα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι αντικειμενο ηδονης μονο . η συντροφικοτητα δεν μετραει πουθενα?

Δημοσ.

χρειάζεται να γίνει κάθαρση , η κοινωνία μας έχει σαπίσει

δεν κάνω πλάκα

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η ιδανικη γυναικα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι αντικειμενο ηδονης μονο . η συντροφικοτητα δεν μετραει πουθενα?

λογικό αυτό που λες , αλλα αν είσαι ποιο κενός και απο κενό αέρος τι να τα κάνεις αυτά? μερικοί είναι 

• Like 4
Δημοσ.

Όταν σπάτε στις πονηριές όμως αυτά δεν σας απασχολουν. :cry:

Την επομενη μέρα έχει μάθει τις επιδοσεις και το μέγεθος του υποψηφιου γκομενου μέχρι και η μπακάλισα της γειτονιας :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξερω αν αναφερεσαι για μενα αλλα αν εισαι τοτε πλακα κανω. Ποτε δε πηγα με πορνη ουτε προκειτε. Με ξενερωνει αφανταστα αν η αλλη το κανει μονο για τα λεφτα, αν της αρεσει να πηδιεται τοτε οκ αλλα να το χει κανει επαγγελμα οχι.

Δημοσ.

Δε ξερω αν αναφερεσαι για μενα αλλα αν εισαι τοτε πλακα κανω. Ποτε δε πηγα με πορνη ουτε προκειτε. Με ξενερωνει αφανταστα αν η αλλη το κανει μονο για τα λεφτα, αν της αρεσει να πηδιεται τοτε οκ αλλα να το χει κανει επαγγελμα οχι.

όχι αδερφέ δεν αναφέρομαι σε κανέναν απο το thread, καλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι , λογικό είναι αυτό που λες. Απλά το θέμα πορνεία βρωμάει πολύ για να το παίρνουμε στο χαλαρό 

• Like 1
Δημοσ.

Και εκεινο το κυρια στο σαλονι , τανα στο κρεβατι ? Δεν ειναι σχετικο λοιπον ?  :P

Όταν σπάτε στις πονηριές όμως αυτά δεν σας απασχολουν. :cry:

Την επομενη μέρα έχει μάθει τις επιδοσεις και το μέγεθος του υποψηφιου γκομενου μέχρι και η μπακάλισα της γειτονιας :cry:

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω μια γυναίκα εμφανίσιμη,θα γεννήσει το παιδί μου.Δίνω 15000.

Πέρα από την πλάκα πιο φτηνά έρχεται.  :shock:  :confused:

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω μια γυναίκα εμφανίσιμη,θα γεννήσει το παιδί μου.Δίνω 15000.

Πέρα από την πλάκα πιο φτηνά έρχεται.  :shock:  :confused:

γύρω στα 3000 θα σου στοιχίσει η γέννα... αλλά τα έξοδα ξεκινάνε ήδη από την αγορά του test pregnancy 

μετά πολλά και τα λίγα ... αξία ανεκτίμητη 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...