Gtr34 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ιδανική είναι αυτή, που δεν έχει γαλουχηθεί με την πεποίθηση ότι μια σχέση, θα πρέπει περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της. 9
xpapias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Να κατι τέτοια κάνει, και μετα εξαφανιζεται μας αφηνει παντα με την απορία. Στο αλλο thread της ποτε δεν απαντησε στο ερωτημα μου. Ρε Λιλικα δε αρχιζεις με το να μας πεις εσυ τι φοράς; 2
snow22 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Να μην ενδιαφερεται για φβ ινστα και ολες αυτες τις πιπ€ς Να μην ειναι ντιβα και να το παιζει Να ενδιαφερεται για το σωμα μ της και γενικα για την εμφανιση της Κ το βασικοτερο να ξερει να μαγειρευει
xpapias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εγω σε θεμα Λιλικας παντως δεν ξαναμπαίνω. Πολυ βρωμα η δουλειά. 2
funbreaker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Να είναι σαν τους φίλους μου αλλά σε γυναικείο σώμα με γλυκό πρόσωπο, λεπτή και μελαχρινή και να της αρέσουν οι ππς και το πρκτκό. γμστ δλδ, μόνο με παραγγελία. Εσύ topic starter πως τονεθές τον ιδανικό τον άντρα? 1
totem_lost Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Όχι απλά να τα κάνει, αλλά να της αρέσουν κίολας; Εσύ θέλεις μαζόχα!
DDevil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ποιος ειναι ο τυπος γυναικας που σας ελκυει πιο πολυ; Πως φανταζεστε πως ειναι η ιδανικη γυναικα για εσας; Aπο εμφανιση μου αρέσουν αρκετά στυλ. Την θελω να είναι γλυκειά , αισιοδοξη , να μην γκρινιαζει χωρις λογο , να μην είναι επικριτική και ξινή , να μην νομιζει ότι θα με βάλει από κάτω και στο κρεβάτι απελευθερωμενη. 1
xpapias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δηλαδη ρε fun με τους φιλους σου γουσταρεις να κανεις ππς και πρκτκο; 2
funbreaker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Όχι απλά να τα κάνει, αλλά να της αρέσουν κίολας; Εσύ θέλεις μαζόχα! Γιατί ρε τόσο μαρτύριο είναι? Έχω ακούσει να αρέσουν αλλά συνήθως τυγχάνει να είναι χοντρές.
totem_lost Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γιατί ρε τόσο μαρτύριο είναι? Έχω ακούσει να αρέσουν αλλά συνήθως τυγχάνει να είναι χοντρές. Απλή σύμπτωσις λογικά!
funbreaker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δηλαδη ρε fun με τους φιλους σου γουσταρεις να κανεις ππς και πρκτκο; Αν ήταν λεπτά χαριτωμένα μελαχρινά γκομενάκια οι φίλοι μου, ναι. Επειδή διακρίνω μια σύγχυση στο να γίνω κατανοητός, εννοώ πως το ιδανικό γκομενάκι πέρα απ το ωραίο interface που το διακρίνει και την προθυμία και αρέσκεια για τις πράξεις που προείπα, θα ήθελα να έχει και τον χαρακτήρα των φίλων μου για να λέμε και καμιά μλκια μετά την διεξαγωγή των πράξεων που προείπα αντί να συζητάμε που πάει η σχέση μας. 2
DDevil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αμα πέσεις σε ξηγημένη και ακομπλεξάριστη τυπισσα όλα θα γινουν και θα περάσεις και πολύ καλα! Και στη τελικη αυτό μετραει όλα τα αλλα είναι μπουρδες .... θυμαμαι ένα ζευγαρι τσακωνοταν για το ποιος εχει δικιο σε κάτι. Ηλιθιοι και οι 2 λες και ειχε σημασια ποιος εχει δικιο. Τσακωθηκαν τσαμπα και βερεσε χαχα
DDevil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Λιλίκα = η νέα Στάβη? χαχαχα αυτή η ανεμότρατα η σταβι που χαθηκε? και τωρα αμα με διαβαζε θα ελεγε λοιπον φιλαράκι ότι γουστάρω θα είμαι :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις