Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις βρει κατι τετοιο;

[insomniac mode](Δε λεω για το λοκω αλλα για τα ζιαβυ)[insomniac mode]

Επισης καλα ολα αυτα. Αλλα μιας που μπηκαμε στο χωρο των βελτιωσεων, δε σας προβληματιζει οτι μετα μπορεί να "χανει λαδια";

Δημοσ.

χαχαχα αυτή η ανεμότρατα η σταβι που χαθηκε?

και τωρα αμα με διαβαζε θα ελεγε λοιπον φιλαράκι ότι γουστάρω θα είμαι :cry:  :cry: :cry:  

Ανεμότρατα; Τι είπες ρε θεούλη! :D

• Like 2
Δημοσ.

Έξυπνη, με ιδιαίτερο χιούμορ, ανήσυχο πνεύμα, αυτόνομη, ακομπλεξάριστη.

Ακέραιη, να μη πάει χαράμι η εμπιστοσύνη που θα της έχω.

Σοβαρός χαρακτήρας αλλά κατ ιδίαν προστυχάντζα.

Φάτσα. Και καβλιάρα, αλλά δεν έχω συγκεκριμένες προτιμήσεις.

Κοκκινομάλλα.

Δεν είναι τόσο σπάνιο είδος όσο ακούγεται, αλλά κάθε φορά γαμιέται ο Δίας στις λεπτομέρειες.

• Like 5
Δημοσ.

Φιλε εσυ δεν εισαι παντρεμένος;

Περασμενα ξεχασμένα ή απλά βγάζεις γούστα;

Οι παντρεμένοι δεν έχουν γνώμη (και ψυχή) δηλαδή ;

Και αν θέλει 2η ; Και αν είναι χωρισμένος ; Και αν είναι προοδευτικό ζευγάρι ;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ξέχασα. Το 90% των χρηστων του insomnia σπρωχνουν. Το υπολοιπο 10% γραφει κώδικα. :P

Είμαι. Άσχετο, το ξέρεις ότι υπάρχουν καμία εικοσαριά διαφορετικές ποικιλίες πεπόνι;

Οχι αλλα μπορείς ανετα να ανοίξεις thread για το ιδανικο πεπονι!

• Like 6
Δημοσ.

Όσοι κύριοι θέλουν γυναίκα με μεγάλα βυζιά, να τους θυμίσω ότι υπάρχει και η βαρύτητα και δύσκολα θα στέκουν υπερήφανα μετά από κάποια χρόνια.

Η ιδανική γυναίκα είναι αυτή που δεν γκρινιάζει μάγκες, μεγάλο προσόν το να μην γκρινιάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι απλά να τα κάνει, αλλά να της αρέσουν κίολας; Εσύ θέλεις μαζόχα!

Για το 1 αγαπητή totem_lost είσαι λάθος. Κάργα.

Να μην γκρινιάζει, να είναι ενδιαφέρουσα και να θαυμάζει/περιποιείται/στηρίζει το αγόρι/παλικάρι/άντρα δίπλα της, με αντίστροφη σειρά προτεραιότητας.

Δυνατό πρόσωπο και καλό κορμί.

Τα πάντα άλλα είναι αποτέλεσμα της δεύτερη πρότασης και άχρηστα χωρίς αυτή.

Δημοσ.

Απ οσο εχω καταλαβει παιζει ο κλασικος κανονας του στοιχειωδους tuning Φ-Π-Ε (φίλτρο-πρόγραμμα-εξατμιση). Μετα την εξατμιση (οπαδος της ο g_alkis) εσυ status μιλας για προγραμμα απ οτι καταλαβαινω.

Δημοσ.

Όχι απλά να τα κάνει, αλλά να της αρέσουν κίολας; Εσύ θέλεις μαζόχα!

Κάτσε, υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσουν οι πίπες και να δίνει κώλο; Ούτε σε μοναστήρι δεν υπάρχουν..

• Like 1
Δημοσ.

Απ οσο εχω καταλαβει παιζει ο κλασικος κανονας του στοιχειωδους tuning Φ-Π-Ε (φίλτρο-πρόγραμμα-εξατμιση). Μετα την εξατμιση (οπαδος της ο g_alkis) εσυ status μιλας για προγραμμα απ οτι καταλαβαινω.

Το παν φιλαράκι είναι να μην στα σπάει, άπαξ και δεν στα σπα, όλα τα άλλα βρίσκονται.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...