Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο συζητηση με εναν φιλο μου δημιουργηθηκε η απορια. Φωνη εχουν ολοι αρκει να την καλλιεργησουν η απλα καποιοι λιγοι εχουν καλη φωνη; Με φωνητικη μπορει καποιος να τραγουδαει ωραια; Οχι για καριερα, για την πλακα του, να τραγουδαει για να γουσταρει και να εχει ωραια φωνη.. οχι μονο για το μπανιο του..

Δημοσ.

δεν υπάρχουν 2 επίπεδα(καλή-κακή) υπάρχουν πολλά επίπεδα "καλής" φωνής, με φωνητική απλά θα ανέβεις 3-4 επίπεδα(αν πούμε πχ οτι υπάρχουν 20-30 επίπεδα φωνής)

• Like 1
Δημοσ.

βοηθάει πολύ η φωνητική , είχα δοκιμάσει μια φορά σε περίοδο βαρεμάρας κάποια online lessons και όντως βοηθάει 
Καταλαβαίνω τι εννοείς op αν και προσωπικά απολαμβάνω να τραγουδάω μόνος μου όταν δεν υπάρχει κανένας να με ακούει πχ όταν μαγειρεύω . μου αρέσει να τραγουδάω τέτοια κομμάτια συνήθως πράγμα παράξενο γιατι δεν είναι η μουσική μου 

πιστεύω πως σχεδόν όλες οι φωνές κάνουν για ερασιτεχνικό τραγούδι "for fun" , αρκεί να το δουλέψουν . Δεν μιλάω για περιπτώσεις με προβλήματα στις φωνητικές χορδές κτλ 

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να κάνεις μαθήματα για να τραγουδας μόνος ; κάτι άλλο θες να κάνεις για να ρωτάς. Πάντως αν δεν έχεις χροιά καλή όσα μαθήματα και να κάνεις βελτίωση θα δεις μόνο στο να πατάς νότες και αυτό δύσκολα. Εμφυτο ταλέντο είναι να τραγουδας, με μαθήματα απλά πας στο 90%.

Τι είδους φωνή διαθέτεις; γνωρίζεις;

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να κάνεις μαθήματα για να τραγουδας μόνος ; κάτι άλλο θες να κάνεις για να ρωτάς. Πάντως αν δεν έχεις χροιά καλή όσα μαθήματα και να κάνεις βελτίωση θα δεις μόνο στο να πατάς νότες και αυτό δύσκολα. Εμφυτο ταλέντο είναι να τραγουδας, με μαθήματα απλά πας στο 90%.

Τι είδους φωνή διαθέτεις; γνωρίζεις;

Σαν τι αλλο να θελω δηλαδη; Να γινω super star? χαχαχα

Δε ξερω τι ειδους φωνη διαθέτω όχι 

Δημοσ.

Ουτε εχουν ολοι καλη φωνη, ουτε μπορουν να φτασουν σε πολυ καλο επιπεδο. Υπαρχει και το εμφυτο ταλέντο, τι να κανουμε δηλαδη.

Και στη χορωδια ειχαμε μερικα ατομα που το παλευαν για χρονια, ο μαεστρος τους εστειλε για μαθηματα φωνητικης αλλα και παλι η κατασταση δεν σωθηκε και τελικα τους εδιωξε. Και καποιες φιλες μου που νομιζαν οτι θα βγαλουν την καλη φωνη απο μεσα τους με μαθηματα φωνητικης απλα εδωσαν Χ ποσο χρηματων και απο φαλτσες εγιναν λιγο λιγοτερο φαλτσες, αλλα σε καμια περιπτωση δεν απεκτησαν καλη φωνη.

Ο δασκαλος φωνητικης δεν ειναι μαγος ρε παιδια! Θα κανει θαυματα ΑΝ εχει ηδη μπροστα του ενα καλο δειγμα φωνης ωστε να την παει σε υψηλα επιπεδα. Δεν το'χουν ολοι με το τραγουδι [οπως και με αλλα πραγματα], deal with it και παμε παρακατω. Τωρα αν ο αλλος θελει να το προσπαθησει με μαθηματα φωνητικης ετσι για ο γαμωτο, ε ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε, ας το κανει να του φυγει εστω.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτε με φωνητικη αλλα εχω διπλωμα στο φλαουτο και πιανο μεχρι τη α μεση.. αν το σκεφτω αναλογικα με τα μουσικα οργανα που αν δεν ξερεις παιζεις φαλτσα η ασχημα ετσι και με τη φωνη μου φαινεται λογικο να μαθεις να τη χρησιμοποιεις. Να μαθεις το ευρος σου και να πατας σωστα πανω σε νοτες. Το vibrato και η χροια δε ξερω αν καλλιεργουνται η διορθωνονται αλλα αν πατας σωστα και εχεις ρυθμο ποσο ασχημα μπορει να ακουγεται;

Δημοσ.

Εννοειται οτι αμα ξεσκιστεις στην φωνητικη θα τραγουδας σωστα....απλα καποιος με ταλεντο θα το πετυχει αμεσα ενω καποιος χωρις ταλεντο θα πρεπει να καταβαλει την 10πλασια προσπαθεια. 

Οπως πολυ σωστα ειχα διαβασει και σε ενα αλλο φορουμ, το ταλεντο στο τραγουδι ειναι ενας αριθμος μεχρι το 9...το ποσα μηδενικα θα εχει διπλα ειναι το ποσο θα δουλεψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...