Flaoutistas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Σημερα πηγα για τρεξιμο και νομιζω ηταν το αποτελειωμα των ποδιων μου.. καθε φορα που τρεχω συστηματικα (5-6 φορες τη βδομαδα απο 30λεπτα + περπατημα οσο μου ρθει) τα ποια μου η που θα σκληραινουν σε σημεια η που θα βγαλουν φουσκαλες η οτιδηποτε.. τρεχω με nike παπουτσια δε θυμαμαι τωρα πιο κομματι ακριβως 80 ευρω τα ειχα παρει παντως.. αν παρω πατους θα βοηθησουν καθολου; και επειδη θελω να παρω καινουρια παπουτσια προτεινετε καποια συγκεκριμενα; Μεχρι 120 ευρω (προτιμω nike η asics)
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Από Asics πάρε τα nimbus 17-18, οποία βρεις, από Nike, απίστευτο πάτημα έχουν τα Vomero είτε τα 10 είτε τα 11. Θα έπαιρνα τα Asics από αυτά που σου είπα.
Flaoutistas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Από Asics πάρε τα nimbus 17-18, οποία βρεις, από Nike, απίστευτο πάτημα έχουν τα Vomero είτε τα 10 είτε τα 11. Θα έπαιρνα τα Asics από αυτά που σου είπα. Τα asics εμφανισιακα μαρεσουν πιο πολυ απο τα Vomero.. και εχεις να προτεινεις και πατους για αυτα;
opera Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Κάνε σωστή επιλογή παπουτσιών και δε θα χρειαστείς πατους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα