Προς το περιεχόμενο

Windows 32 ή 64 bit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα να βαλω 32αρια αφου εχει μηνμη 2GB ή και 64αρια να βαλω απλα δεν θα εχει σημασια  ??

Οι εκδοσεις windows εχουν να κανουν με το ποσο επιβαρυνεται το συστημα ? Ειναι αρκετα παλιο laptop .

Eυχαριστω.

Δημοσ.

Νομίζω πέρα από τη ραμ παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής κάποιοι παίζουν σε 64 μόνο(νομίζω δεν είμαι σίγουρος)

Πριν έχεις ιδέα τι φόραγε 32 ή 64 

Να προσέχεις μόνο την κάρτα γραφικών νομίζω πρέπει να είχαν βγει στα πολά ζόρια λίγο ελατωματικές η 8600 που φοράει

Δημοσ.

Άμα έχεις πρόσβαση στο λάπτοπ τσέκαρε τη έκδοση φοράει.Αλλιώς βάλε 32αρα.Ίσως πήγαινα σε 7 καθώς με 2ραμ μην πέσουν βαριά τα 10 

Δημοσ.

βασικη προυποθεση για 64 bit  λειτουργικο ειναι η cpu  να ειναι 64αρα... τωρα η Τ7700 C2D  ειναι οποτε πας για 64bit..μετα κατα την γνωμη μου τα 10 ειναι ελαφρύτερα αολι τα 7...

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη, εγώ έχω το xi2428 και έχει 4gb ram. Είσαι σίγουρος ότι το 2528 έχει μόνο 2gb;

Αυτή η σειρά είχε vista 64bit. Σιγουρέψου για την μνήμη ή βάλε 64bit για να είσαι σίγουρος.

Πες στον κάτοχο να βάλει άλλα 2gb ram για να ανασάνει το λάπτοπ και αν δεν το έχει κάνει ήδη να το πάει για καθάρισμα και αλλαγή thermal pads ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ιδίως για την κάρτα γραφικών. Η σειρά αυτή της nvidia (7xxx 8xxx GS go) ήταν προβληματική, ανέβαζε θερμοκρασίες και καίγονταν στα καλά καθούμενα. Μια καλή βάση ψύξης θα βοηθούσε όπως και να 'χει, ιδίως τώρα το καλοκαίρι.

Να μην το αμελήσει γιατί είναι κρίμα να πετάξει ένα τέτοιο λάπτοπ για μια αμέλεια. Η αλλαγή κάρτας κοστίζει 350€ και αν είναι τυχερός θα βρει μεταχειρισμένη στα 120 περίπου συν κανά 50άρι η δουλειά (αν το πάει σε τεχνικό). Το reballing θα βγει πάνω από 100€.

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη, εγώ έχω το xi2428 και έχει 4gb ram. Είσαι σίγουρος ότι το 2528 έχει μόνο 2gb;

Αυτή η σειρά είχε vista 64bit. Σιγουρέψου για την μνήμη ή βάλε 64bit για να είσαι σίγουρος.

Πες στον κάτοχο να βάλει άλλα 2gb ram για να ανασάνει το λάπτοπ και αν δεν το έχει κάνει ήδη να το πάει για καθάρισμα και αλλαγή thermal pads ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ιδίως για την κάρτα γραφικών. Η σειρά αυτή της nvidia (7xxx 8xxx GS go) ήταν προβληματική, ανέβαζε θερμοκρασίες και καίγονταν στα καλά καθούμενα. Μια καλή βάση ψύξης θα βοηθούσε όπως και να 'χει, ιδίως τώρα το καλοκαίρι.

Να μην το αμελήσει γιατί είναι κρίμα να πετάξει ένα τέτοιο λάπτοπ για μια αμέλεια. Η αλλαγή κάρτας κοστίζει 350€ και αν είναι τυχερός θα βρει μεταχειρισμένη στα 120 περίπου συν κανά 50άρι η δουλειά (αν το πάει σε τεχνικό). Το reballing θα βγει πάνω από 100€.

To laptop είναι μιας εξαδερφης μου από επαρχια και θα μου το στειλει σημερα .Δεν είμαι σιγουρος ποση μνημη εχει αλλα ετσι γρφαει στο site.

Να μπει σε διαδικασια αλλαγων το αποκλειω..

Θα ξερω το βραδακι ποση μνημη εχει .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μόλις το πάρεις κάντου και ένα καθαρισμό εσωτερικά. Είναι εύκολα τα amilo, το μεγάλο καπάκι από κάτω ανοίγεις και έχεις πιάτο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και ανεμιστήρα. Ξεβίδωσε τον ανεμιστήρα και καθάρισε τον μαζί με τα fins που είναι στην άκρη προς τους αεραγωγούς.

Πάντως από μνήμες, εγώ πιστεύω ότι έχει 4gb, αλλά ακόμα και 2 να έχει, από ebay παίρνεις με ένα 2οάρικο 2x2gb ram

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το πάρεις κάντου και ένα καθαρισμό εσωτερικά. Είναι εύκολα τα amilo, το μεγάλο καπάκι από κάτω ανοίγεις και έχεις πιάτο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και ανεμιστήρα. Ξεβίδωσε τον ανεμιστήρα και καθάρισε τον μαζί με τα fins που είναι στην άκρη προς τους αεραγωγούς.

Πάντως από μνήμες, εγώ πιστεύω ότι έχει 4gb, αλλά ακόμα και 2 να έχει, από ebay παίρνεις με ένα 2οάρικο 2x2gb ram

Ευχαριστω .Λογικα αφου πριν 4-5 μερες αλλαξε δισκο και εβαλε 500αρι θα το καθαρισε ο τεχνικος που το πηγε η ξαερφη μου.

Της περασε μονο τα Windows χωρις καθολου update (πονεμενη ιστορια) και με γραμμη 1Mbps στο χωριο δεν γινεται να κανει τα update .

Εγω θα κανω format και θα περασω Windows από ένα dvd με ενσωματωμένα  τα update μεχρι 6/2016.

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι άσχετος με τον καθαρισμό καθώς αλλάζει από άλλο, πιο μικρό καπάκι. Δεν νομίζω ο τεχνικός να μπήκε στο τριπάκι από μόνος του να καθαρίσει το λάπτοπ, εκτός αν χρέωσε την εξαδέλφη σου και για καθαρισμό.

Όσον αφορά το πόσο παλιό είναι το λάπτοπ που ρώτησε ο ntinaras πριν, λογικά είναι το ίδιο με το δικό μου που το πήρα το 2008 σε προσφορά στα 850€ περίπου. Αν είναι με την 17άρα οθόνη τότε το πήρε κοντά ή πάνω από 1000€. Γι αυτό λέω ότι είναι κρίμα να το πετάξει για μια αμέλεια ή να το έχει να υπολειτουργεί με 2gb ram (αν τελικά έχει τόσα) για 20€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...