Cyberdemon87 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Γεια σε ολους. Προσπαθω να σκεφτω τροπους για το πως θα μπορουσα να πετυχω ενα δυναμικο ξεκινημα για το site μου. Δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο και νομιζω πως ειναι και το πιο δυσκολο κομματι απο ολα. Λεω εκτος απο offline διαφημιση να επικεντρωθω αρκετα σε Facebook/Facebook ads. Αξιζει να "αγορασω" καποια αρχικα likes απο τριτους η κακο θα κανει; Ηθελα επισης να ρωτησω αν αξιζει να ψαχτω για paid traffic, τουλαχιστον στην αρχη. Υπαρχει καποιο site που θα μου προτεινατε για κατι τετοιο; Με ενδιαφερει μονο Ελληνικο traffic καθως το site μου θα απευθυνεται σε Ελληνικο κοινο. Μια αλλη απορια που εχω, ειναι πως στο καλο θα μπορεσω να κανω promo μεσω αλλων αξιολογων sites και forums και να δημιουρησω backlinks (και κανοντας διαφημιση ταυτοχρονα), αφου τα 9 στα 10 απαγορευουν τετοιου ειδους πρακτικες; Αλλος ενας τροπος διαφημισης θα ηταν να εβαζα καποιο banner σε ενα site με αρκετη επισκεψιμοτητα αλλα απο οσο εχω ψαξει: 1ον. ειναι πολυ ακριβο, 2ον. ο καθενας ζηταει οτι θελει, αλλοι καποια στανταρ τιμη π.χ. για τις 1000 εμφανισεις, αλλοι το εχουν δει σαν "ενοικιο" ανα μηνα, κ.λ.π. 3ον. τα περισσοτερα sites ειτε δεν εχουν τιμοκαταλογο και πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους (κατι που με φοβιζει ακομη περισσοτερο για τις τιμες που θα ακουσω), ειτε εχουν να τους ανανεωσουν χρονια. Ποια ειναι η αποψη σας σε αυτο το κομματι; Εχετε υποψιν καποιο αξιολογο με φυσιολογικες τιμες; Ποια πιστευετε οτι θα ηταν η πιο value for money επιλογη να ακουλουθησω που θα μου απεφερε επισκεψιμοτητα; Ελπιζω να με βοηθησετε με τις προτασεις σας, σορρυ για το long post. Απλα ειναι τοσα πολλα που πρεπει να κανω ταυτοχρονα και σωστα και εχω αγχωθει...Σας ευχαριστω.
peripouperi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα και καλή αρχή. Διατηρώντας site στην επαρχία θα σε συμβούλευα τα εξής: 1) Να επενδύσεις σοβαρά στη διαφήμιση στο Facebook, με πολλή προσοχή όμως στη στόχευση (π.χ. Για e-shop γυναικείων ρούχων, να μην εμφανίζεται σε άντρες) 2) Το banner σε site είναι κάτι που θα λειτουργήσει εάν και εφόσον κάνεις και άλλες προωθητικές ενέργειες. 3) Θα μπορούσες επίσης να σκεφτείς και το advertorial, δηλαδή μια παρουσίαση της εταιρείας σου σε κάποιο site, κάτι που είναι πιο άμεσο. Ελπίζω να βοήθησα!
Cyberdemon87 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εχεις να μου προτεινεις καπου για advertorial που λες;
peripouperi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω τι εμβέλειας είναι το προιόν-υπηρεσία που θέλεις να προωθήσεις. Το target group που στοχεύεις και την δραστηριότητα.
Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα προωθώ κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, θα είναι πιο community-based στυλ οπού θα μπορούν οι επισκέπτες να ποστάρουν και να συζητάνε (όχι forum). Προσπαθώ να βρω μια άκρη για το που θα μπορούσε να δημοσιευτεί κάποιο advertorial αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο σχετικό "μεγάλο/high traffic" Ελληνικό site που να ταιριάζει στο ύφος που ψάχνω. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω και πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο για να κάνω κάποιου είδους χρηματική προσφορά, οπότε πηγαίνω λίγο στα τυφλά... Αν μπορεί κάποιος ας δώσει τα φώτα του!
koliman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μην αγοράσεις από τρίτους likes το 90% θα είναι bots και spammers.Δεν βρίσκω λόγο να πάρεις paid traffic,καλύτερα ψάξε το target group σου,τι keywords θα πατήσουν για να βρούνε την σελίδα σου και βάλε goodle ad.Μπορείς να το κανεις share στο fb groups,να μιλήσεις με έλληνες youtubers να το κάνουν ένα review. Στο θέμα με τα backlinks δυστυχώς θέλει πολύ δουλειά.Για να ποστάρεις το link σου σε κάποιο forum θα πρέπει να είσαι και ενεργός η να το ποστάρεις σε φάση πείτε μου την γνώμη σας τέτοια φάση.Backlinks μπορείς εύκολα να αποκτήσεις με ανταλλαγή.Δηλαδή να ζητήσεις από κάποιο παρόμοιο site να σου κάνει backlink και να του κανεις και εσύ. Δεν γνωρίζω και πολύ σε τι φάση είναι η σελίδα σου,μπορώ να σου προτείνω αν γίνετε να δώσεις κάτι free για κάθε εγγραφη.Παράδειγμα το dropbox σου δίνει κάποιο χώρο τζαμπέ με την εγγραφη σου.Κάτσε σκέψου το λιγάκι. Μην αγχώνεσαι , κάτσε κάτω πάρε ένα χαρτί και ξεκινα να σκέφτεσαι,τι άτομα θα ενδιαφέρονται για το site μου ? Που μπορώ να τους βρω ? Τι ενδιαφέροντα θα έχουν ? Κάτι που ίσως σε kseanxwsei,είμαι ένα άτομο που διαχειρίζομαι μια σελίδα , 2 pinterest accs , 2 ig , 2 fb , 1 twitter,ποστάρω καθημερινά 2 articles , κάνω photoshop images και παρα πολλά αλλα. Όλα αυτά τα κάνω μέσα σε 3-4 ώρες καθημερινά οποτε μην τρελαίνεσαι!
Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις μήπως υπόψιν σου κάποιον Έλληνα YouTuber που να υπάρχει πιθανότητα να κάνει κάτι τέτοιο; Σε κανα-δυο που είχα στείλει παλιότερα δεν μου είχαν απαντήσει καν...
koliman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω κάποιον συγκεκριμένα,αλλα ξεκινα από μικρούς youtubers ας πούμε μην στείλεις στον 2j η στον Μανος μήνυμα και να περιμένεις να σου απαντήσουν, και αν σου απαντήσουν δεν θα το κάνουν τζάμπα.Προσπάθησε να βρείς μικρούς youtubers που θα ψηθούν για μια ανταλλαγή.
Cyberdemon87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τους ψάχνω... Έχεις κάποιον να προτείνεις και εσύ μήπως?
koliman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 γενικά δεν παρακολουθώ πολύ ελληνικό youtube , άντε κάνα κοντοπίδη στις καλές μου. Οποτε δεν ξέρω κάποιον μικρό youtuber. Ίσως άμα μου έδινες περισσότερες πληροφορίες για την σελίδα να μπορέσω να σκεφτώ κάποιον τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα