μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αγόρασα πριν κανα μήνα το silk n glide μηχανηματάκι λέιζερ 129 ευρώ. +12 ευρώ έδωσα για την εγγύηση του κωτσόβολου.Το χρησιμοποίησα σωστά (σκούρες κοντές τρίχες σε άσπρη επιδερμίδα), ένιωθα το λέιζερ που καίει ελαφρά αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Οι τρίχες μεγάλωσαν κανονικά. Ξαναέκανα μετά από μέρες, λέω μήπως δεν έπιασε με την πρώτη. Το αποτέλεσμα πάλι το ίδιο. Σαν να μην έκανα τίποτα. Ξέρω πολύ καλά από λέιζερ ,χρόνια έκανα σε ειδικό ινστιτούτο και ξέρω πώς από την πρώτη μέρα βλέπεις αποτέλεσμα. Τώρα επειδή έδωσα αρκετά λεφτά και το προιόν είναι εντελώς άχρηστο όπως αποδείχτηκε, μπορώ να το επιστρέψω στον κωτσόβολο και να πάρω πίσω τα λεφτά; Ή πρέπει να βρω την αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα; http://silknglide.eu/
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Θεωρώ οτι πρέπει να το πας στην αντιπροσωπία αφού η κανονική εγγύηση ισχύει ακόμα, όταν λήξει αυτή τότε παίρνει σειρά ο Κοτσόβολος ως επέκταση. Δεν το ξέρω σίγουρα όμως, το συμπεραίνω απο την έννοια των όρων. Στη θέση σου θα τηλεφωνούσα σ' έναν απο τους δυο για να με κατατοπίσουν...
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Θα πάω σίγουρα μόλις γυρίσω.Ρωτάω μήπως έχει κάποιος σχετική εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα