voltmod Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Από μία νέα αναφορά του γνωστού αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, που στο παρελθόν έχει κάνει ιδιαίτερα εύστοχες προβλέψεις για μελλοντικά προϊόντα της Apple, μαθαίνουμε ότι η Apple πρόκειται να αποκαλύψει φέτος την 2η γενιά του Apple Watch. Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, το Apple Watch 2 θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά, παράλληλα με μία αναβαθμισμένη έκδοση του πρωτότυπου. Λέγεται ότι το Apple Watch 2 θα διαθέτει ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του, αλλά θα ενσωματώνει GPS και barometer για βελτιωμένες δυνατότητες geolocation. Επίσης αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία λόγω των πρόσθετων εξαρτημάτων, ωστόσο εξαιτίας τους, δεν πρόκειται να μειωθεί το πάχος του προφίλ του smartwatch. Όσον αφορά στο αναβαθμισμένο πρωτότυπο (Apple Watch), αναμένεται να εξοπλιστεί με χαμηλότερης κατανάλωσης επεξεργαστή –στα 16nm με μέθοδο της TSMC- είναι θα σημαντικά βελτιωμένο στον τομέα της αδιαβροχοποίησης. Αν και έχουν υπάρξει φήμες για υποστήριξη 4G LTE από την νέα γενιά του Apple Watch, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το δούμε πριν από το 2017 σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo. Επίσης δεν πρόκειται να δούμε κάποια επανασχεδιασμένη συσκευή πριν το 2018. Site: TheNextWeb
jorgemeto Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Για αδιάβροχο που υποτίθεται είναι για fitness, ούτε λόγος.
Cell_7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Για αδιάβροχο που υποτίθεται είναι για fitness, ούτε λόγος. Είναι ήδη αρκετά ανθεκτικό στο νερό, μπαίνεις για μπάνιο με αυτό δηλαδή. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εμένα με έπεισε πάντως η Apple. Αν είχε συμβατότητα με Android, I'd by it, αλλά αν δεν γίνει, δεν αλλάζω για iPhone
Mpekas2000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Για αδιάβροχο που υποτίθεται είναι για fitness, ούτε λόγος. Όσον αφορά στο αναβαθμισμένο πρωτότυπο (Apple Watch), αναμένεται να εξοπλιστεί με χαμηλότερης κατανάλωσης επεξεργαστή –στα 16nm με μέθοδο της TSMC- είναι θα σημαντικά βελτιωμένο στον τομέα της αδιαβροχοποίησης.
MiltiadeDeGrand Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Το επόμενο νομιζω θα το παρω . Με καλύπτει & σαν gadget & σε design.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Το έχω σχεδόν έναν χρόνο, με μεταλλικό μπρασελέ, ως κόσμημα είναι πανέμορφο και λειτουργικά άριστο. Ανοίγω τον Mac με αυτό, το χρησιμοποιώ ως gps στο ποδήλατο, είμαι πλήρως αδιάβροχο( έχω κάνει επιμελημένα βουτιές κοντά στα τέσσερα μέτρα βάθος). Το μόνο του μειονέκτημα η αυτονομία της μπαταρίας του.
Dionisis89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αν δε λυθεί το θέμα της αυτονομίας στα smartwatches, θα είναι δύσκολο να πειστεί το κοινό να τα αγοράσει. Προς το παρόν, αυτοί που τα αγοράζουν είναι μόνο οι γκατζετάκηδες.
ixthy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εμένα με έπεισε πάντως η Apple. Αν είχε συμβατότητα με Android, I'd by it, αλλά αν δεν γίνει, δεν αλλάζω για iPhone Καλά μάλλον θα αστειεύεσαι. Αποκλείεται να σε έπεισε το watch και να είσαι χρήστης Android. Εκτός αν σαρκάζεσαι.
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Με έπεισε επειδή με το νέο OS έγινε άλλη συσκευή. Έδειξε ότι υποστηρίζει αυτό που τόσος κόσμος αγοράζει... Θες να δεις τι παίζει με αντίστοιχες εταιρείες στον χώρο του Android με δύο ετών συσκευές; Είμαι ο anti-iPhone anti-Apple χρήστης, δεν είναι fanboy shit, απλά λέω τι είδα
Alexthekiller1993 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Για αδιάβροχο που υποτίθεται είναι για fitness, ούτε λόγος. " Όσον αφορά στο αναβαθμισμένο πρωτότυπο (Apple Watch), αναμένεται να εξοπλιστεί με χαμηλότερης κατανάλωσης επεξεργαστή –στα 16nm με μέθοδο της TSMC- είναι θα σημαντικά βελτιωμένο στον τομέα της αδιαβροχοποίησης. "
Leo360 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μακράν το πιο όμορφο ρολόι, αλλά ο περιορισμός του iOS only με πήγε σε άλλα, πιο "κλασικά" ρολόγια (Motorola 360, Urbane 2)
exor Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 και γω αντροιντ αλλα ομολογω οτι μαρεσει και θα το επαιρνα σε λογικη τιμη
stfaros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 το εχω εδω κι 11 μηνες , λαμβανω περιπου 60 emails την ημερα , οπου εχω ενεργο το notification κι εκει , f/b , skype , what's app , viber , κι μου βγαζει περιπου 35 ωρες χρηση . Λογω δουλειας μεσα σε αυτο το διαστημα ειμαι σιγουρα μπροστα σε mac , οποτε κι το φορτιζω .
freegr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Nομίζω όμως ότι και πάλι δεν θα κάνει την διαφορά, αλλά ούτε και πωλήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα