Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα μπω στο ψητό κατευθείαν. Έχω τρελό άγχος.

Όταν ακούω μουσική ή κάνω κάτι να με αποσπάσει, είναι όλα καλά, όμως, όταν σκέφτομαι διάφορα πράγματα που πρόκειται να γίνουν in the near future, ζεσταίνομαι, ιδρώνω, με πιάνει πανικός και αλλάζω διάθεση πρός το χειρότερο.

Για παράδειγμα, τώρα έχω έρθει να δω την κοπέλα μου 10-12 μέρες. Είμαστε μαζί καιρό και είναι σοβαρή σχέση. Σκέφτομαι ότι σε λίγες μέρες φεύγω και θα την δω όταν γυρίσουμε Αθήνα και οι δύο, σε ένα μήνα, και με πιάνει το παραπάνω.

Είμαι υπερβολικός; Έχω αρχίσει και χάνω μαλλιά σαν side effect, το οποίο κάνει τα πράγματα σαφώς χειρότερα.

:(

Δημοσ.

Χάνεις μαλλιά από ένα σημείο, ή γενικά μαδάς;

Αν είσαι στο πρώτο, έχεις αγώνα μπροστά σου.

Έχω αρχίσει μπροστά να αραιώνω, εκεί που είχε τσουλούφι, πλέον έχει κενά παντού. Πρίν ήταν συμπαγές, πλέον βλέπεις δέρμα ανα σημεία
Δημοσ.

Μπες στο αναλογο θεμα φιλε που εχει σχετικα με την τριχοπτωση και μη το πας μεσω Λαμιας,εχω αγχος και μου πεφτουν τα μαλλια η φοραω καπελο η βαζω πολυ ζελε κτλ. Welcome to the club των καραφλοκορακων.

Δημοσ.

Φίλε χαλάρωσε, στο τέλος όλοι θα πεθάνουμε :)

Μέχρι τότε, θέλω να είμαι καλά :P

Μπες στο αναλογο θεμα φιλε που εχει σχετικα με την τριχοπτωση και μη το πας μεσω Λαμιας,εχω αγχος και μου πεφτουν τα μαλλια η φοραω καπελο η βαζω πολυ ζελε κτλ. Welcome to the club των καραφλοκορακων.

Δεν είναι το main concern η τριχόπτωση
Δημοσ.

Ναι, αλλά πήγαινε σε ένα δερματολόγο, κι εγώ για γυροειδή αλωπεκία φοβάμαι που λέει και ο Στέλιος. Τώρα μπορεί να μη σε νοιάζει, αλλά πρέπει να το προλάβεις γιατί αλλιώς επεκτείνεται, σπανιότερα και στο πρόσωπο και ακόμα σπανιότερα και σε όλο το σώμα. Δε θέλω να σε στρεσσάρω παραπάνω, αλλά μη το αγνοήσεις, από μόνο του είναι δείγμα φοβερού στρες.

Όσο για το άγχος που περιγράφεις, στο βαθμό που έχεις τόσα σωματικά συμπτώματα (συν ένα πιθανό αυτοάνοσο) δεν είναι για κουβέντα στο ινσόμνια, μίλα με ειδικό. Είναι κρα αγχώδης διαταραχή και θέλει αντιμετώπιση. Όχι "ηρέμησε όλα στο κεφάλι σου είναι" όχι "έλα μωρέ, κάνε κάτι να ξεχαστείς". Είναι οργανικό πια, αν είχες φυματίωση θα ρωτούσες συμβουλές εδώ;

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, αλλά πήγαινε σε ένα δερματολόγο, κι εγώ για γυροειδή αλωπεκία φοβάμαι που λέει και ο Στέλιος. Τώρα μπορεί να μη σε νοιάζει, αλλά πρέπει να το προλάβεις γιατί αλλιώς επεκτείνεται, σπανιότερα και στο πρόσωπο και ακόμα σπανιότερα και σε όλο το σώμα. Δε θέλω να σε στρεσσάρω παραπάνω, αλλά μη το αγνοήσεις, από μόνο του είναι δείγμα φοβερού στρες.

Όσο για το άγχος που περιγράφεις, στο βαθμό που έχεις τόσα σωματικά συμπτώματα (συν ένα πιθανό αυτοάνοσο) δεν είναι για κουβέντα στο ινσόμνια, μίλα με ειδικό. Είναι κρα αγχώδης διαταραχή και θέλει αντιμετώπιση. Όχι "ηρέμησε όλα στο κεφάλι σου είναι" όχι "έλα μωρέ, κάνε κάτι να ξεχαστείς". Είναι οργανικό πια, αν είχες φυματίωση θα ρωτούσες συμβουλές εδώ;

Δυστυχώς δεν υπάρχουν χρήματα αυτή την στιγμή. Σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο, αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό, όπως και για μία θεραπεία για τα μαλλιά. Ρωτάω εδώ, επειδή μπορεί να βρω παρόμοια περιστατικά, και να έχω μία καλύτερη εικόνα τι μου συμβαίνει.
Δημοσ.

Τελικά το θέμα είναι το άγχος ή η τριχόπτωση;

Πιθανώς να πάσχεις από κάποια αγχώδη διαταραχή, οπότε ίσως βοηθούσε να δεις κάποιον ειδικό... Επίσης ψάξε και για σχετικά άρθρα στο ιντερνετ, να αποκτήσεις μια γενική ιδέα για το τι είναι.

Δημοσ.

Τελικά το θέμα είναι το άγχος ή η τριχόπτωση;

Πιθανώς να πάσχεις από κάποια αγχώδη διαταραχή, οπότε ίσως βοηθούσε να δεις κάποιον ειδικό... Επίσης ψάξε και για σχετικά άρθρα στο ιντερνετ, να αποκτήσεις μια γενική ιδέα για το τι είναι.

Το άγχος, στον τίτλο και στο op, μιλάω για το άγχος

Με λίγο ψάξιμο, ταυτίστηκα αρκετά με κάποια συμπτώματα. Το καλό είναι ότι δεν είναι σε μόνιμη βάση αυτό. Τώρα το καλοκαίρι είναι στην κορύφωση του.

Το πρόβλημα:

Όλο το χρόνο που μας πέρασε ήμουν Αθήνα για σπουδές(πληροφορική). Μόλις τέλειωσε η εξεταστική Ιουνιου, γύρισα στο πατρικό μου στην επαρχία, λόγω οικονομικών, μέχρι να αρχίσει η σχολή. Δεν έχω υπολογιστή εκεί, συνεπώς όχι κώδικας που είναι το χόμπυ μου, άρα όλη μέρα κοιτώ τον τοίχο.

Οι γονείς μου λείπουν για δουλειά, ο κολλητός μου το ίδιο, μένω μόνος.

Η κοπέλα μου είναι 400 χμ μακριά, ήρθα να την δω, και όταν είμαστε μαζί, όλα είναι τέλεια. Όταν δεν είμαστε, με πιάνει αυτό που περιγράψαμε παραπάνω, και θα με πιάνει για όσο είμαι μακριά της. Έχω αρχίσει να χάνω επαφή με τη Μάνα μου, είμαστε μαζί και δεν μιλάμε, ο πατέρας μου δουλεύει και τον βλέπω λίγο. Όλα γκρεμίζονται και τα μόνα στηρίγματα μου, δεν τα έχω.

Απλά δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω Αθήνα, να συνεχίσω να μαθαίνω και να δημιουργώ, να είμαι ελεύθερος, να έχω την κοπέλα μου. Το μόνο που με αγχώνει εκεί είναι μη χάσω το λεωφορείο και μην ξεχάσω κάπου τα πράγματα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...