Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν χρήματα αυτή την στιγμή. Σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο, αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό, όπως και για μία θεραπεία για τα μαλλιά. Ρωτάω εδώ, επειδή μπορεί να βρω παρόμοια περιστατικά, και να έχω μία καλύτερη εικόνα τι μου συμβαίνει.

Είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν σε δήμους αν δεν κάνω λάθος που η συμβουλευτική είναι δωρεάν. Είναι ξεκάθαρο ότι η αιτία της τριχόπτωσης είναι ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την ψυχολογία σου. Λίγο καθοδήγηση θες και  όλα θα πάνε καλά φίλε μου, μην το αφήσεις!

Δημοσ.

Είμαι υπερβολικός;

Ναι εισαι υπερβολικός, αλλά όπως είπε και Λουσιφερ αν το άγχος σου σε έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που βλέπεις απτά ψυχοσωματικά, το να σου πει ο οποιοσδήποτε ''είσαι υπερβολικός'' δεν νομίζω ότι φτάνει. Δεν χρειάζεται και πανικός αλλά κάποια επίσκεψη σε εναν ειδικό θα ήταν μια καλή αρχή. Το ''ελα μωρέ, η ζωη ειναι μικρή'' είναι ίσης επιστημονικής αξίας με το ''να δουμε μηπως ο ωροσκόπος σου ειναι στον ιχθύ''.

Δημοσ.

Ναι εισαι υπερβολικός, αλλά όπως είπε και Λουσιφερ αν το άγχος σου σε έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που βλέπεις απτά ψυχοσωματικά, το να σου πει ο οποιοσδήποτε ''είσαι υπερβολικός'' δεν νομίζω ότι φτάνει. Δεν χρειάζεται και πανικός αλλά κάποια επίσκεψη σε εναν ειδικό θα ήταν μια καλή αρχή. Το ''ελα μωρέ, η ζωη ειναι μικρή'' είναι ίσης επιστημονικής αξίας με το ''να δουμε μηπως ο ωροσκόπος σου ειναι στον ιχθύ''.

Θα το κοιτάξω σοβαρά μόλις επιστρέψω Αθήνα. :)

Ειλικρινά ευχαριστώ για τις σοβαρές απαντήσεις σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...