papresa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Στο μαγαζί που έχω, δεν έχω σύνδεση ιντερνέτ, όταν χρειάζομαι και δεν έχω στο smartphone, ανοίγω το WiFi, βρισκω μόνιμα ένα ανοιχτό, μπαίνω βρίσκω αυτό που θέλω και βγαίνω. Εδώ και λίγες μέρες ενώ δείχνει ανοιχτό, προσπαθεί να κάνει σύνδεση και μου βγάζει μήνυμα. "Η συσκευή σας δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο". Μια φορά συνδέθηκε κανονικά κι αυτό ήταν. Τι φταίει: Τι μπορώ να κάνω;
insome Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Θα βρεις τον τύπο με το ανοιχτό wifi και θα του πεις, τι κατάσταση είναι αυτή; Γράψου στο insomnia και άνοιξε θέμα να κάνουμε troubleshooting στο router. Δοκίμασε και να διαγράψεις και προσθέσεις ξανά το ασύρματο.
papresa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μου κάνει εντύπωση που φαίνεται ως ανοιχτό, όπως φαινόταν και παρ' όλα ταύτα δεν μπορεί να γίνει σύνδεση. Αν άλλαζε τις ρυθμίσεις του και φαίνονταν ως ασφαλισμένο δεν θα με πείραζε, δικαίωμα του. Άλλωστε κι εγώ στο σπίτι δεν το έχω ανοιχτό.
papresa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Σήμερα συνδέθηκε, για να δούμε θα συνεχιστεί ή όταν το χρειάζομαι θα'χουμε πρόβλημα. Θα μου πείτε γιατί δεν κάνω μια σύνδεση, δεν μου πολυχρειάζεται, καμιά φορά βάζω κανένα πακέτο από frog.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα