gazp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω το εξης θεμα. Πηγα σημερα να μπω στο yahoo mail μου (ναι, το εχω ακομα) και πηρα μηνυμα λαθους (invalid password). Με τα πολλα προσπαθησα να κανω recover μεσω του 2nd adress μονο για να ανακαλυψω οτι δεν εχω προσβαση ουτε στην 2nd adress μου. Προσπαθησα να κανω recοver μονο και μονο για να δω οτι για να κανω recover στην εναλλακτικη διευθυνση πρεπει να σταλει ενας κωδικος σε μια διευθυνση e-mail που ουτε γνωριζω ουτε και εχει σχεση με εμενα, συγκεκριμενα σε καποιον [email protected] ! Kαταλαβαινω οτι το account εγινε hack και προσπαθω να επικοινωνησω με ΚΑΠΟΙΟΝ απ τη yahoo. Δεν υπαρχει πουθενα φορμα επικοινωνιας, e-mail, τιποτε! Μονο ενα τηλεφωνο στο εξωτερικο το οποιο το καλεσα και ειναι κατεβασμενο. Η μονη "βοηθεια" που προσφερουν ειναι να ποσταρει καποιος το προβλημα του στην κοινοτητα, πραγμα που εκανα, αλλα σε πολλα παρομοια θεματα που εχουν ποσταριστει δεν εχει απαντησει ψυχη! Η yahoo ελλαδας (Μy ass) παραπεμπει στο yahoo.com και εχω μεινει με ενα compromised account και πρακτικα ΚΑΜΜΙΑ δυνατοτητα να κανω το παραμικρο. Δεν δηλωσα το ζωον αριθμο τηλεφωνου τοσον καιρο..... Υπαρχει κανενας που να μπορει να με βοηθησει?
panos- Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Είχε ενημερώσει το Insomnia Να αλλάξετε κωδικούς, τώρα μάλλον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα