Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 βδομαδες σε οποιο βιντεο και αν ανοιξω δεν εμφανιζονται διαφημισεις. Ειτε ειμαι συνδεδεμενος ειτε οχι. Δεν εχω βαλει καποιο adblock δοκιμασα ολους τους browsers αλλα ολα τα βιντεο του youtube μου τα δειχνει χωρις διαφημισεις. Απο antivirus εχω kaspersky δεν βρηκα ομως καποια επιλογη εκει το απεγκατεστησα και δοκιμασα και χωρις αυτο και παλι τα ιδια. Θα μου πειτε και σε χαλαει αυτο? Το θεμα ειναι ομως για ποιο λογο συμβαινει. Γνωριζει κανεις?

Δημοσ.

θα βοηθησει το system restore?

εφοσον επαιζες δεν εχεις κατι να χασεις.

στην χειροτερη απλα ξαναγυρνας στην σημερινη ημερα.

Δημοσ.

Δυστυχως ρωτησα και στο mozilla support και δεν εβγαλα ακρη. Να ενημερωσω. Το προβλημα εμφανιζεται μονο στο firefox και στο chrome. Στο edge οι διαφημισεις παιζουν κανονικα. Καποιες φορες που θα ανοιξω το firefox τρωει φλασια και οι διαφημισεις παιζουν. Αν τον κλεισω και τον ξανανοιξω παλι δεν εμφανιζονται. Απλα δε μπορω να καταλαβω τι τις μπλοκαρει. Πιστευεται με ενα φορματ παιζει να λυθει το θεμα;

Δημοσ.

Δυστυχως ρωτησα και στο mozilla support και δεν εβγαλα ακρη. Να ενημερωσω. Το προβλημα εμφανιζεται μονο στο firefox και στο chrome. Στο edge οι διαφημισεις παιζουν κανονικα. Καποιες φορες που θα ανοιξω το firefox τρωει φλασια και οι διαφημισεις παιζουν. Αν τον κλεισω και τον ξανανοιξω παλι δεν εμφανιζονται. Απλα δε μπορω να καταλαβω τι τις μπλοκαρει. Πιστευεται με ενα φορματ παιζει να λυθει το θεμα;

ναι ενα Format παντα πιανει.εκτος αν εχεις καποιο αλλο προγραμμα που κοβει αυτα τα πραγματα.μπες σε safe mode να δεις αν το κανει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...