StelikosV Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σας σε ολους!Ψαχνω να αγορασω καινουργιο Η/Υ και θα ηθελα τη γνωμη σας!Οποιος μπορει να με βοηθησει φυσικα!Εχω βρει αυτο το μηχανημα με τα χαρακτηριστηκα:Επεξεργαστης Intel i7-6700 turbo boost στα 3.6 GHz τετραπυρηνος,Μνημη Ram στα 16GB,Καρτα γραφικων NVIDIA GeForce GTX 960 στα 2 GB,Σκληρος Δισκος στα 2 ΤΒ και τελος για μητρικη καρτα εχει την Intel H110!Θα ηθελα να αναφερω κιολας οτι ειναι Gaming PC!Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι καλο και αν αξιζει να το αγορασω!Η τιμη του ειναι στα 1200 euro! ΥΓ:Ειμαι μονιμως κατοικος γερμανιας αλλα δεν τη ξερω τοσο καλα τη γλωσσα!Το PC εχει Windows 10!Μηπως γνωριζετε αν μπορω να αλλαξω τη γλωσσα των Windows απο γερμανικα σε ελληνικα?
17 lines of code Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 CPU INTEL CORE I7-6700K 4.00GHZ LGA1151 - BOX378.90 € ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H110M COMBO-G RETAIL92.64 €PER.555991RAM CRUCIAL CT4K4G4DFS8213 16GB (4X4GB) DDR4 2133MHZ PC4-17000 QUAD CHANNEL KIT80.00 €PER.303161HDD WESTERN DIGITAL WD20EZRZ 2TB BLUE SATA377.12 €PER.815641CASE NZXT SOURCE 340 MIDI TOWER BLACK/RED WINDOW90.63 €PER.811694PSU COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR 80+ BRONZE (RS750-AMAAB1-EU)101.90 €PER.514562VGA MSI NVIDIA GEFORCE GTX960 2GD5T OC 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL234.90 €Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ:1056.09 € Τόσο δεν κάνει καινούριο,στην Ελλάδα. Και έβαλα και ακριβά κομμάτια από ακριβό μαγαζί. Φτιάχνεις καινούριο,καλύτερο,με λιγότερα χρήματα. 1
k_skidrow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μην παρεις ετοιμο PC. Αγορασε τα κομματι κομματι, ποιοτικα καλυτερα πραγματα θα βαλεις και θα σου βγει πιο φθηνα και αφου μενεις Γερμανια, θα σου βγει ακομα πιο φθηνα σε σχεση με Ελλαδα. Ψαξου. Ο i7 ειναι too much για το υπολοιπο μηχανημα. 1
StelikosV Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστω πολυ αδερφε μου!Αλλα ειναι απο τη MediaMarkt της γερμανιας ετοιμο!Ειναι λιγο λογικο να ειναι ποιο τσιμπημενο! Skidrow φιλε μου κ εγω κομματι κομματι θελω να τα παρω αλλα ειμαι εδω κανα 5 μηνες και ακομα ειναι λιγο δυσκολο να ψαχτω!Εννοεται οτι συμφερει περισσοτερω να φτιαξεις μονος σου!Ο i7 για gaming pc λες ειναι υπερβολη ε?
k_skidrow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστω πολυ αδερφε μου!Αλλα ειναι απο τη MediaMarkt της γερμανιας ετοιμο!Ειναι λιγο λογικο να ειναι ποιο τσιμπημενο! Σιγουρα θα ειναι πιο τσιμπημενη η τιμη, αφου ειναι και απο MediaMarkt. Αρχικα για τι χρηση το θες το PC? Παιζεις games? Και αν ναι τι games. Επισης στα ετοιμα συνηθως τα τροφοδοτικα και καποια αλλα parts ειναι συνηθως κακης ποιοτιτας. Μην πας σε ετοιμο, μπες στο amazon.de και παραγγειλε τα απο εκει κομματι κομματι. Ψαξου για i5, και αν παιζεις games για μια καλυτερη καρτα γραφικων. 1
StelikosV Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ναι φιλε!Για gaming χρηση το θελω!Παιζω WoW γενικως RPG και FPS! Και κατι ακομα Skidrow!Μπορω στο amazon να πληρωσω με πιστωτικη?Γιατι θελω να το κανω με δοσεις!
rafinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα! Γερμανικά δεν γνωρίζω ούτε εγώ (καθόλου), αλλά έχω φτιάξει συστήματα (τα οποία μάλιστα τα συναρμολογούν κιόλας αν δεν ξέρεις) από το atelco.de (να και από όσο βλέπω άλλαξε σε K&M Computer). Ρίξε μια ματιά μπορεί και να σε συμφέρει.
StelikosV Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλησπερα Rafino!Μενεις γερμανια και εσυ φιλε?
k_skidrow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ναι φιλε!Για gaming χρηση το θελω!Παιζω WoW γενικως RPG και FPS! Και κατι ακομα Skidrow!Μπορω στο amazon να πληρωσω με πιστωτικη?Γιατι θελω να το κανω με δοσεις! Δεν κανω συχνα αγορες απο το εξωτερικο, με paypal στο amazon γινεται σιγουρα, ενας φιλος που μενει Αγγλια ψωνιζει πολυ συχνα απο το Αγγλικο amazon χωρις κανενα προβλημα και εχεις και γρηγορη παραδοση, ειδικα οταν μιλαμε για γερμανικο αμαζον και τοπο διαμονης Γερμανια. Με την 960 2gb θα εισαι οριακα στα παιχνιδια πλεον, αν μιλαμε για 1080 αναλυση. Θα πρεπει να κατεβαζεις αρκετες ρυθμισεις, ακομα και στο WoW. Γνωμη μου πηγαινε για καποιον ι5 και μια 970.
rafinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλησπερα Rafino!Μενεις γερμανια και εσυ φιλε? Όχι δεν μένω Γερμανία απλά έχω βοηθήσει δικά μου άτομα σε αγορά νέου PC. Και επίσης το wow παίζει στα τελείως φουλ με αυτή την κάρτα γραφικών.
k_skidrow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Όχι δεν μένω Γερμανία απλά έχω βοηθήσει δικά μου άτομα σε αγορά νέου PC. Και επίσης το wow παίζει στα τελείως φουλ με αυτή την κάρτα γραφικών. Οχι. Ειμαι με 970 και εχω κατεβασει καποιες ρυθμισεις. Δεν μιλαμε για raids και open world events που οποια καρτα και να εχεις, θα εχεις drops οταν ειναι γυρω σου 100αδες ατομα. Μιλαμε για το Garisson, που στα τελειως φουλ ειμαι με 45 fps. Και οταν λεμε τελειως φουλ, εννοουμε ΟΛΕΣ τις ρυθμισεις στο max. Φυσικα και θα παιξει αξιοπρεπως η 960 το wow αλλα το παλικαρι θα αναγκαστει να κατεβασει ρυθμισεις ακομα και οταν ειναι στο πιο ερημωμενο μερος. Αν δεν εχει προβλημα με αυτο, ας παει στην 960 να γλιτωσει και λεφτα.
rafinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Άσχετο αλλά επειδή το παιχνίδι έχει φτιαχτεί εδώ και πολλά χρόνια (δεν νομίζω τα Updates να κάνουν βελτιώσεις σε γραφικά), μήπως η αρχιτεκτονική του είναι τέτοια που ακόμα και οι καινούριες κάρτες δεν μπορούν να το αποδώσουν στα μέγιστα;
StelikosV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η αρχιτεκτονικη του WoW ειναι το θεμα μας!Παιδια εκτος οτι δεν εχω προβλημα να δαπανησω 1300 euro για ενα μηχανημα θελω να ειναι και κατι πολυ καλο!Παιζω μονο games που απαιτουν καλα γραφικα!
k_skidrow Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Η αρχιτεκτονικη του WoW ειναι το θεμα μας!Παιδια εκτος οτι δεν εχω προβλημα να δαπανησω 1300 euro για ενα μηχανημα θελω να ειναι και κατι πολυ καλο!Παιζω μονο games που απαιτουν καλα γραφικα! Εν κατακλειδι, σε συστημα 1300 ευρω, η 960 δεν κανει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Πάρε την gtx1060 ή την rx480 και αγόρασε κομμάτια όπως τόνισε ο φίλος πιο πάνω. Δεν νοείται μηχάνημα σήμερα χωρίς ssd. Ξέχνα το mediamarkt και τις έτοιμες λύσεις. Εφόσον η χρήση που κάνεις είναι Internet-ταινίες-games ο ι5 6500 είναι η καταλληλότερη λύση. Άν κάνεις περισσότερα απο αυτά που προανέφερα συμπλήρωσε την φόρμα για να σου δώσουμε σωστές προτάσεις. Μην βιάζεσαι για την αγορά. Μπήκα τυχαία σε ένα μαγαζί που σίγουρα δεν είναι απο τα φθηνότερα-δεν έχει μεγάλη ποικιλία και σου έκανα μια σύνθεση. Είναι που λές αυτό http://www.kmcomputer.de/ ssd τον samsung 850 evo στα 250gb ή στα 500gb δεν τον είχε. Επιλογές για τροφοδοτικά πολλά δεν είχε. 2133 ram 16gb με δύο dimms δεν βρήκα. Τέλος πάντων κατάφερα να σου βγάλω μια πλήρως ισορροπημένη πρόταση που τη λές και τρείς φορές καλύτερη απο αυτή που βρήκες. Μέχρι και ψύκτρα στον επεξεργαστή έχει με υπέρ του δέοντος κουτί-μητρική . Σε αυτά μπορείς να πέσεις κι άλλο σε τιμή. Τελική 1171€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα