toyotats Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 εχει κανει καποιος αγορα απο το gearbest? εκανα μια αγορα και μου εμφανισε σε photo το πακετο με τα στοιχεια αποστολεα και παραληπτη. τωρα αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι νομιζα οτι αυτο θα ερθει απο κινα, ενω το tracking number που μου δωσανε ειναι απο ceska post ( τσεχικα ταχυδρομεια). αλλα οταν μπαινω στο site του ceska post και κανω track find το number δεν το βρισκει! στην photo του πακετου εχει κανονικα τα στοιχεια μου και γραφει οτι ο αποστολεας ειναι απο τσεχια πραγα. ξερει κανεις τι παιζει?
panospc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Έχει και ευρωπαϊκή αποθήκη το GearBest. Όταν μπαίνεις στη σελίδα ενός προϊόντος, σου δίνει να επιλέξεις από ποια αποθήκη θέλεις να το παραγγείλεις. Όσον αφορά το tracking, δεν εμφανίζεται αμέσως στην αναζήτηση, πρέπει να περάσουν λίγες ημέρες για να εμφανιστεί
toyotats Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 α μαλιστα. αλλα στο site των cesk post δεν επρεπε να το βγαζει κατευτιαν αφου βγαλανε barcode kai tracking number?
panospc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Όχι, συνήθως δεν εμφανίζεται αμέσως, πρέπει να περιμένεις λίγες ημέρες για να καταχωρηθεί στο σύστημα.
makfil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 εχει κανει καποιος αγορα απο το gearbest? εκανα μια αγορα και μου εμφανισε σε photo το πακετο με τα στοιχεια αποστολεα και παραληπτη. τωρα αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι νομιζα οτι αυτο θα ερθει απο κινα, ενω το tracking number που μου δωσανε ειναι απο ceska post ( τσεχικα ταχυδρομεια). αλλα οταν μπαινω στο site του ceska post και κανω track find το number δεν το βρισκει! στην photo του πακετου εχει κανονικα τα στοιχεια μου και γραφει οτι ο αποστολεας ειναι απο τσεχια πραγα. ξερει κανεις τι παιζει? Η φωτο είναι αποδεικτικό στοιχείο ότι η παραγγελία σου έχει ετοιμαστεί και το tracking # ότι θα αποσταλεί με αυτή τη μεταφορική. Αφού το παραλάβει η μεταφορική, θα δεις την κίνηση του δέματος σε κάποιο από τα γνωστά sites.
sphinxgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Πότε έκανες την παραγγελία? Θέλει 20 ημέρες περίπου να έρθει. Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει 10,σε άλλες 40
the marauder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 http://sky56.cn/english/track/index Ψάξε εδώ.
panos2171 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ψάχνε το στο 17track.net Μου χει τύχει να εμφανιστεί το πακέτο μετά 3 μέρες. Επίσης κάπου στα ψιλά γράμματα το γράφουν ότι εμφανίζεται μετά 1-2 μέρες.
toyotats Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 το ολο περιεργο ειναι οτι στο sky56.com μου εμφανιζει 2 κινισεις τους δεματος προς hong kong, αλλα στην φωτο του δεματος στα στοιχεια αποστολεα λεει czech republic praha, ceska post. exo μπερδευτει τωρα αλλα τσπ.
ALLisCHAOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Kαι εγώ που παρήγγειλα από gearbest και ξεκίνησε απο hong kong ήρθε με τα ολλανδικά ταχυδρομεία. Από hong kong ---> ολλανδία και από ολλανδία ---> Ελλάδα. Μάλλον κάτι παρομοιο θα συμβαίνει κ στη περίπτωση σου
toyotats Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 κ Kαι εγώ που παρήγγειλα από gearbest και ξεκίνησε απο hong kong ήρθε με τα ολλανδικά ταχυδρομεία. Από hong kong ---> ολλανδία και από ολλανδία ---> Ελλάδα. Μάλλον κάτι παρομοιο θα συμβαίνει κ στη περίπτωση σου και εγω αυτο καταλαβα οτι θα γινει. ποσες μερες εκανε εσενα να σου ερθει?
ALLisCHAOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 1 μήνας ακριβώς από τη μέρα που πάτησα το buy στο gearbest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα