Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να το θέσω απλά... τα ρολλά σου μιλάνε με την καφετιέρα σου ή το θερμοσίφωνο σου? Οχι, I guess... για να τα κάνεις να μιλήσουν χρειάζεται κοπος και πατέντες. Με ενα κοινό OS οπου  η μια συσκευη μιλα την γλώσσα της αλλης τα πράγματα απλοποιουνται.

ενδιαφέρον! πάντα με ενδιέφερε όταν φτιάχνει καφέ η καφετιέρα μου να δίνει εντολή να ανοίγει τα παντζούρια, για να βγώ έξω στο ηλιο να απολαύσω το καφεδάκι μου. Φυσικά με το άνοιγμα των παντζουριών εκείνα θα δώσουν εντολή στν θερμοσίφωνα να ανοιξει καθώς θα θέλω να κάνω και ένα μπανάκι μετά τον καφέ μου στο μπαλκονάκι.

τέλεια γουστάρω! :D

Δημοσ.

ενδιαφέρον! πάντα με ενδιέφερε όταν φτιάχνει καφέ η καφετιέρα μου να δίνει εντολή να ανοίγει τα παντζούρια, για να βγώ έξω στο ηλιο να απολαύσω το καφεδάκι μου. Φυσικά με το άνοιγμα των παντζουριών εκείνα θα δώσουν εντολή στν θερμοσίφωνα να ανοιξει καθώς θα θέλω να κάνω και ένα μπανάκι μετά τον καφέ μου στο μπαλκονάκι.

τέλεια γουστάρω! :D

Καλά το παράδειγμα που έδωσε ο φίλος για IoT δεν έχει καμια σχέση με το τι είναι το IoT

Δημοσ.

Internet of the things,φαντασου να εχεις μικρουπολογιστες συνδεδεμενους σε ολες τις συσκευες στο σπιτι και να συνδεοντε στο ιντερνετ μεσα απο καποιο secure web interface να κανεις προφιλ aircondition,αυτοματα ρολλα κτλπ αναλογα τις εποχες και τα γουστα. ετσι το καταλαβαίνω εγω.

Κατι σαν το home app στο iPhone? Που εδειχναν φετος στην WWDC?

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...