Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με yumi.


veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Θέλω να δημιουργήσω ένα multi boot usb με windows 7 (aio), 8 & 10

 

Βάζω τα 7 τα περνάει μια χαρά, τα τεστάρω και όλα οκ.

 

το πρόβλημα αρχίζει όταν περνάω τα 8 ή τα 10. Ενώ τα περνάει και αυτά μια χαρά (εννοείται πως δεν πατάω στο stickaki να κάνει διαμόρφωση) όταν πάω να επιλέξω ποιό λειτουργικό θέλω ( έστω ότι έχω βάλει τα 7 και τα 8) είτε επιλέξω τα 7 είτε τα 8 αυτό θα ανοίξει τα 8.

 

Γιατί συμβαίνει αυτό;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν δουλευει ετσι γιατι απο 7/8/10 χρησιμοποιουνται απο κοινο folder sources που εχουν μεσα το install.wim, λειτουργικα windows, θα πρεπει να κανεις merge των install.wim 7/8/10 μεσα στον folder sources των windows 10 32bit, θα πρεπει να αποσυμπιεσεις το iso win 10 32bit, να εξαγεις και τα 3 intsall.wim 7/8/10 και να τα κανεις merge και τα 3 σε ενα install.wim και να το τοποθετησεις εκ νεου στον φακελο sources των 10 και επαναδημιουργια εκ νεου bootable iso κατι τετοιο ειναι λιγο επιπονο γιατι γινεται με το tool της ms, windows automated kit installation και γινεται με terminal codes στο deployment tools, το πιο πρακτικο για σενα ειναι με το easy2boot τοποθετεις και τρια iso μεσα στο φλασακι και τα κανεις make contiguous περισσοτερα Link.png Site: εδω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Κοίταξα το easy2boot και μου φάνηκε κάπως δύσκολο-δύσχρηστο. Θυμήθηκα πως παλιά είχα χρησιμοποιήσει το win setup from usb και το χρησιμοποίησα και τώρα και το έφτιαξα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...