Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό του FB.Μου γράφει οτι υπήρχε κάποια πρόσφατη δραστηριότητα και τον κλείδωσαν.Για να μπω μου ζητάει η να απαντήσω σε 1 ερώτηση ασφαλείας την οποία δεν θυμάμαι οτι έχω βάλει σε τέτοια περίπτωση,η να ανεβάσω ταυτότητα η κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο όπου θα φαίνεται το ονοματεπώνυμό μου και η ημερομηνία γέννησης.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσω πρόσβαση;

Δημοσ.

το έχω πάθει....έφτιαξα στο photoshop μια και καλά ταυτότητα από ένα έτοιμο id template που βρήκα στο google έβαλα το όνομα που είχα στο φβ πριν μου το κλείσουν,έβαλα μια άκυρη φωτογραφία ενός τύπου και το δέχτηκαν χωρίς πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

το έχω πάθει....έφτιαξα στο photoshop μια και καλά ταυτότητα από ένα έτοιμο id template που βρήκα στο google έβαλα το όνομα που είχα στο φβ πριν μου το κλείσουν,έβαλα μια άκυρη φωτογραφία ενός τύπου και το δέχτηκαν χωρίς πρόβλημα

Υποθέτω και άκυρα όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, ημ γέννησης ΑΤ κτλ

Καλή ιδέα να το θυμόμαστε και οι υπόλοιποι αν μας συμβεί.

Δημοσ.

Νόμιζα πως μόνο εγώ ήμουν ύπουλος αχαχχααχ

Δημοσ.

Υποθέτω και άκυρα όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, ημ γέννησης ΑΤ κτλ

Καλή ιδέα να το θυμόμαστε και οι υπόλοιποι αν μας συμβεί.

Τσεκάρετε όμως και τους όρους. Μην κάνουν πως το ψάχνουν και τρέχετε για πλαστογραφία. :P

Δημοσ.

Υπάρχει στο FB σελίδα με support;

Αν βάλω τον FB messenger θα μπορώ να μιλάω με τους άλλους;

Πιστεύω πως χρησιμοποιούν ως δικαιολογία οτι παραβιάστηκε ο λογαριασμός,είναι θέμα χρόνου να τους αναγκάσουν όλους να ταυτοποιηθούν.

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τον Messenger, αφού θα πρέπει να προηγηθεί σύνδεση με τα στοιχεία τού λογαριασμού σου.

https://www.facebook.com/help/

Εψαξα στο link που έδωσες αλλά δεν βρήκα σε άκρη.Ευτυχώς πρίν λίγο προσπάθησα να κάνω log in και με ρώτησε ημερομηνία γέννησης,την έβαλα και συνδέθηκα.Τις προηγούμενες φορές με ρωτούσε μόνο 1 συγκεκριμένη ερώτηση ασφαλείας για την οποία δεν είχα απάντηση.

Ευχαριστώ για το link. :)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει στο FB σελίδα με support;

Αν βάλω τον FB messenger θα μπορώ να μιλάω με τους άλλους;

Πιστεύω πως χρησιμοποιούν ως δικαιολογία οτι παραβιάστηκε ο λογαριασμός,είναι θέμα χρόνου να τους αναγκάσουν όλους να ταυτοποιηθούν.

Κάπου προς τα εκεί το πάνε το πράγμα, αλλά σιγά μην κάτσουμε να δώσουμε τα πραγματικά μας στοιχεία στο φβ! Εγώ πολύ απλά θα κλείσω σε τέτοιο ενδεχόμενο τον λογαριασμό μου κι ούτε που θα με νοιάξει ιδιαίτερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...