Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γίνε λίγο πιο σαφής στο τι θέλεις. μπορείς για παράδειγμα να φτιάξεις λίστα με το ποιοι θα σε βλέπουν online στην συνομιλία.
Επίσης μπορείς να φτιάξεις λίστα με το ποιοι θα βλέπουν τις δημοσιεύσεις σου. Εσύ τι ψάχνεις; 

Δημοσ.

Παράδειγμα, θέλω κάποιος που θα κάνω accept τη φιλία του να μην έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες μου, αλλά να βλέπει μόνο το timeline... υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

Δημοσ.

Παράδειγμα, θέλω κάποιος που θα κάνω accept τη φιλία του να μην έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες μου, αλλά να βλέπει μόνο το timeline... υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

Αυτό που θες γίνεται μέσω του εργαλείου επιλογής κοινού. Μέσα απ' την επιλογή τής Προσαρμογής, μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένα άτομα ή λίστες, στους οποίους δεν θα κοινοποιηθεί οτιδήποτε ανεβάσεις. Εξαίρεση αποτελεί η ορισθείσα εικόνα προφίλ, η τρέχουσα, η οποία ναι μεν θα φαίνεται, αλλά δεν θα έχουν επιλογή για να δηλώσουν την αρεσκεία τους, να σχολιάσουν, να δουν τα σχόλια των υπολοίπων, δεν θα βγει στην αρχική τους κλπ. Και μόλις την αλλάξεις, αυτομάτως, γι' αυτούς, θα είναι σα να την έχεις διαγράψει.

Ξέχασα να προσθέσω πως για οτιδήποτε, που είναι ήδη ανεβασμένο στο προφίλ σου, κατά την περίοδο που δεν τον είχες ακόμα Φίλο, θα πρέπει να κάνεις το παραπάνω για ό,τι θες να του κρύψεις. Χειροκίνητα. Να ρυθμίσεις ένα ένα αυτά που θες να μην του είναι ορατά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...