DDevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καλά ειδικά σε δικηγόρο αν το κάνεις αυτό δεν φτάνει μια ζωή να ξεμπλέξεις! Eτσι το πέταξα αυτό επειδή το έχω ζησει κιολας κάποιοι προστυχοι ανθρωποι επίτηδες προκαλούν για να αντιδράσεις με μη ελεγχομενο τροπο και μετά να στη φέρουν μερικοί σε φτάνουν στα ορια σου πχ ποσες φορές δεν έχουν προκαλέσει οι δημοσιογράφοι? και έχουν φάει ξυλο κάποιοι? σου λεει ο άλλος φυγε ρε δεν θελω καμερες εκει αυτος συνεχιζει και μολις πάς να τον αρχισεις λέει μπροστα στη καμερα ότι τον κτυπάς και ότι του επιτίθεσαι. Για αυτό φιλε για να προφυλαχθείς από αυτές τις κακοτοπιες δεν μπλέκεις εξαρχής και τελειωνει το θεμα βλέπεις μια που δεν βάζει νερο στο κρασάκι της κανενα πρόβλημα κυρια μου δεν ταιριαζουμε και χωριζουμε τωρα που μας παιρνει. Γιατι μετά δεν γινεται. Ετσι χωρισα εγω περυσι από μια ηθελε να κάνουμε κάτι δεν το κάναμε μια μέρα και μετά αρχισε να μου κάνει τη δυσκολη δεν σηκωνε τηλεφωνα το επαιζε τσατισμενη κτλπ κτλπ οποτε και εγω εριξα το μπαλακι σε αυτην της κανω οποτε θες παρε με ένα τηλεφωνο. Δεν πηρε? τελειωσε εκει. Ξαναπηρα μετα από κανα μηνα αν ηθελε να κάνουμε τιποτα μου λεει δεν εχει χρονο εχει δουλειες (παπαριες) αλλα το πηραμε και οι 2 το μηνυμα χωρις πολλες φασαρίες και δικαστηρια. Αυτή μεν δεν σηκωνε να της πει ο γκομενος δεν μπορώ ηθελε να λεει αυτή και να κάνει ο γκομενος (σε μενα αυτά δεν περνανε) και εγω βεβαια πηρα το μηνυμα ότι η τυπισσα δεν σηκωνει αυτά που ηθελα και εγω τα οποια μεταξυ μας ηταν και δικαια. Γιατι όταν μια μερα μου ειχε πει βαριέμαι επι λέξη να βγουμε σημερα επρεπε και εγω να της πω τι βαριεσαι? αντε γαμησου και όχι "δεν πειραζει τα λεμε ξανα οποτε θες". Καμια φορά βλέπεις το ελαστικο δεν το σεβονται .... πρέπει να κάνεις και εσυ τον δυσκολο αλλα εντάξει εγω τετοια καραγκιοζιλικια δεν κανω είμαι ξεκάθαρος από την αρχή και σε όλα οποτε γινεται και ευκολο μετά! 3
Irene.j Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ο χρονος ως κριτηριο ειναι αναλογος του μυαλου,που κουβαλαμε. Αλλωστε χρειαζεται και στον ιδιο τον εαυτο για να δουμε αν εμεις ειμαστε ετοιμοι-ικανοι(οσο γινεται). Μη το ξεχναμε αυτο.
nomikarios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ακριβως τον χαρτογιακά τον ενδιαφερουν μονο τα φ΄ραγκα τιποτα άλλο. Ηρθε από το πουθενα να χρησιμοποιησει το προσωπικο του αρχειο και τις γνωσεις από το πανεπιστημιο για να κάνει την πελατισσα του να βγει λάδι και να κερδισει οσα περισσοτερα μπορει. Εγω αυτό το σιχαινομαι μπορει να τον βρω στο δρομο να παει να με χαιρετησει και να του πω ρε αντε πνιξου. Άνθρωπος ο οποιος πάει να υποστηριξει άνθρωπο που έχει σφάλμα και αυτος έφταιξε που γαμηθηκαν όλα είναι πιο πρόστυχος από τον πελάτη του. Δυστυχως. Δυστυχώς η άποψή σου είναι όχι μόνο εσφαλμένη, αλλά επικίνδυνα επιπόλαιη. Δεν λύνονται οι διαφορές με.. μπουνιές. Ούτε σημαίνει ότι επειδή έχεις δίκιο 100% ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Και ξαναλέω, δεν εστιάζεις στο πραγματικό πρόβλημα, που μας αφορά εδώ, δηλαδή: ήσουν με έναν άνθρωπο τόσο καιρό που έχει γίνει τώρα ο χειρότερος εχθρός σου στη διαδικασία του διαζυγίου. Και επαναλαμβάνω, αυτός ανέχεται και υποστηρίζει την τακτική του δικηγόρου. Εσύ όμως επιμένεις να είσαι επιθετικός εναντίον του... τρίτου. 2
DDevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δυστυχώς η άποψή σου είναι όχι μόνο εσφαλμένη, αλλά επικίνδυνα επιπόλαιη. Δεν λύνονται οι διαφορές με.. μπουνιές. Ούτε σημαίνει ότι επειδή έχεις δίκιο 100% ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Και ξαναλέω, δεν εστιάζεις στο πραγματικό πρόβλημα, που μας αφορά εδώ, δηλαδή: ήσουν με έναν άνθρωπο τόσο καιρό που έχει γίνει τώρα ο χειρότερος εχθρός σου στη διαδικασία του διαζυγίου. Και επαναλαμβάνω, αυτός ανέχεται και υποστηρίζει την τακτική του δικηγόρου. Εσύ όμως επιμένεις να είσαι επιθετικός εναντίον του... τρίτου. Ουτε σοβαρα πράγματα είναι να βλέπουμε δικηγόρους να υπερασπίζονται σε δικαστικες αιθουσες βιαστές και δολοφόνους αλλα παρολαυτα το συστημα τα επιτρέπει. Δυστυχως κάποιοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τους καραγκιόζηδες για να αρπάξουν τα λεφτά διοτι το να λές συλληπητηρια και ότι καταλαβαίνεις τον πονο σε καποιον που δολοφονηθηκε το παιδι του ενώ ταυτόχρονα εισαι συνήγορος στον βιαστή ή τον δολοφονο για μενα δυστυχως είναι καραγκιοζιλικι. Θα καταλάβαινες μονο αν δεν αναλάμβανες καν την υποθεση και έφτυνες στην μουρη αυτόν που στο προτεινε όλα τα αλλα είναι λογια για τα μάτια του κοσμου και εγω δεν τα μασάω. Τα κινητρα και οι πράξεις μετράνε. Οι μπουνιες βεβαια είναι σχήμα λογου αλλα μια χαρα σοβαρά πραγματα είναι να πιάσεις καποιον από το γιακά επειδή σε προσβαλε με άσχημο τροπο ή κάνει μαλακιες εις βάρος σου. Και ας παει μετά να κανει μηνυση. Θεμα δικο του είναι. Φυσικα και είμαι επιθετικος στον συμμαχο του εχθρου μου γιατι και αυτος από την στιγμη που ανελαβε την υποθεση δουλευει υπερ του όχι υπερ μου. Τι θα βγουμε και για καφέ μηπως? αυτά που μου γράφεις είναι αυτονόητα Βεβαια να ξεκαθαρισω ότι δεν σου επιτίθεμαι γενικά μιλάω. Εσυ μπορει να εισαι σωστος δικηγόρος και να μην θες να βγάζεις λάδι τα λαμογια. Και επειδή το θεμα περιπλέκεται είναι τελικα καλυτερο κάποιος να κάνει σωστες επιλογές εξαρχής και να μη μπλέκει μετα σε μια κατασταση από οπου δεν μπορει να ξεφυγει ευκολα. Για αυτό καλο είναι και οι τσακωμοι να γινονται εξαρχής για να φαινεται καθενας μεσα στη σχέση πως αντιδράει πχ έχει διαθεση για κοινες αμοιβαίες λυσεις και δικαιες ή σηκωνει μπαϊρακι και θέλει να γινεται το δικο του? ΥΓ Όταν εχω δικιο 100% εκεινος που έχει αδικο το αναγνωριζει και τελειωνει εκει το θεμα δεν χρειάζεται συνέχεια ουτε νομικές περιπλοκες αν δεν έχει τσιπα βεβαια και αξιες δεν θα το αναγνωρισει όχι.
kathytherion Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δεν τον αντιλαμβανομαι τον γαμο. Καταρχην δεν συμφερει φορολογικα. Απο κει και περα,αφου μπορειτε να μενετε μαζι,να αναγνωριστουν κανονικοτατα τα τεκνα κλπ,ποιος ο λογος να ριξεις το αφορολογητο σου οριο τετοιες εποχες? Για να χαρουν τα συμπεθερια με το σοου που θα συμμετασχουν? Νομιζω ειναι μεγαλη μανουρα κ τρεξιμο η αναγνωριση τεκνου ειδικα μετα τη γεννηση. Επισης , υπαρχουν καποια δικαιωματα αναμεσα στο ζευγαρι σε περιπτωσεις ασθενειας κλπ που δεν υφιστανται οταν εισαι σε σχεση, οπου το ταιρι σου δεν θεωρειται συγγεμης ενωπιον του νομου. Για το φορολογικο εχω ακουσει αυτο αλλα και τ αντιθετο. Γιατί να μην αποδεχτούμε ότι το διαζύγιο είναι πλέον κάτι που συμβαίνει και δεν είναι και τόσο τραγικό? Εφόσον νιώθει κάποιος την ανάγκη να παντρευτει και να γιορτάσει έτσι τον ερωτα του, ας το κάνει όσο ακόμη είναι νωρίς. Δε ζούμε στο 60 - που και τότε ακόμη οι γνωριμίες-αστραπή και τα συνοικέσια έδιναν κι έπαιρναν και παρόλα αυτά οι γάμοι κρατούσαν για πάντα. Τι θα πει να περάσουν X χρονια, υπάρχει κάποια εξίσωση που λέει ότι ανά X μηνα μαθαίνεις ένα X ποσοστό του συντρόφου σου οποτε μετά από X χρονια είσαι safe? Οντως δεν ειναι και τοσο μεγαλη υποθεση ενας γαμος κ ενα διαζυγιο αν δεν ταιριαξει το ζευγαρι, αλλα δεν παυει να ειναι ενα εξοδο που θελει χρηματα, οργανωση και χρονο που ειναι κριμα να σπαταλας απο τη ζωη σου για καθε μακροχρονια σχεση με προοπτικες. Θεωρω πιο συνετο να προηγηθει συμβιωση για ενα διαστημα 6μηνου χρονου, αν γινεται( δεν ειναι παντα εφικτο)
DDevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Kαι το να εισαι ξεκάθαρος εξαρχής είναι πιο ειλικρινες από το να πουλάς ερωτες και αιωνιες αγάπες. Ισα ισα θα φανει που διαφωνείτε και δεν ειμαστε και αγριάνθρωποι αν κάποια έχει λογους που διαφωνει μπορούμε να τους συζητήσουμε και γιατι όχι να προσπαθησει κάποιος να υποχωρήσει προκειμένου να γινει χωριο. Δεν ειμαστε αγριάνθρωποι ουτε κακοπροαίρετοι ανθρωποι. Οποτε για να απαντησω και στην ερωτηση αν υποκρινεσαι θελει πολύ χρονο να φανει κάτι αν δεν υποκρινεσαι μεσα σε 1-2 μηνες πιστευω θα φανει αν μπορειτε να μεινετε μαζι και μετα από 1-2 χρονια πάλι την ιδια αποψη θα έχεις. Παντρεψου στα 2 χρονια αλλα θα δεις ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποιηση πχ μια που είναι ευγενικη ακομα και μετα από μια διαφωνια ετσι είναι ο χαρακτηρας της και θα συνεχισει να είναι.
kathytherion Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 υποθέτω πως είσαι γυναίκα βάση ονόματος^ δε νομίζεις πως αυτό που λες δεν τιμάει ιδιαιτέρως το φύλλο σου ? τι πάει να πει "αν σε γνωρίσει απο τη μέση και πάνω την έβαψες"? οτι όλοι οι άντρες νοιάζονται για το σεξ και μόλις γνωρίσουν τον χαρακτήρα της άλλης κόβουν λάσπη ? τι εννοείς? γιατι βάση αυτού^ όλοι οι άντρες κοιτάμε μόνο το σεξ και όλες οι γυναίκες είναι ακατάλληλες για οικογένεια Ναι σαι καλα φιλε! Χαιρομαι να συναναταω ανθρωπουςνπου σκεφτονται λο πανω στο ζητημα των 2 φυλων. 1
DDevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Νομιζω ειναι μεγαλη μανουρα κ τρεξιμο η αναγνωριση τεκνου ειδικα μετα τη γεννηση. Επισης , υπαρχουν καποια δικαιωματα αναμεσα στο ζευγαρι σε περιπτωσεις ασθενειας κλπ που δεν υφιστανται οταν εισαι σε σχεση, οπου το ταιρι σου δεν θεωρειται συγγεμης ενωπιον του νομου. Για το φορολογικο εχω ακουσει αυτο αλλα και τ αντιθετο. Οντως δεν ειναι και τοσο μεγαλη υποθεση ενας γαμος κ ενα διαζυγιο αν δεν ταιριαξει το ζευγαρι, αλλα δεν παυει να ειναι ενα εξοδο που θελει χρηματα, οργανωση και χρονο που ειναι κριμα να σπαταλας απο τη ζωη σου για καθε μακροχρονια σχεση με προοπτικες. Θεωρω πιο συνετο να προηγηθει συμβιωση για ενα διαστημα 6μηνου χρονου, αν γινεται( δεν ειναι παντα εφικτο) Ρωτα και αυτους που έχουν χάσει την κηδεμονια των παιδιων να σου απαντησουν καλύτερα για το ποσο μικρη ή μεγαλη υποθεση είναι εξω από το χορο καλα τα λέμε. Και γιατι τα παιδια να ζουν μονίμως με το κομπλεξ ότι είναι παιδια χωρισμένων γονιών? και να τους λειπει να βλέπουν τους 2 γονεις μαζι? σε γιορτες - αργιες - πασχαλινα τραπεζια κτλπ? Οποιος είναι μάγκας και καλος ψυχολόγος βρισκει καλές περιπτώσεις οποιος είναι χάπατο και λεει δεν βαριέσαι κινδυνευει να κάνει μαλακια και μετα να την πληρώσουν τα παιδάκια.
Garnele Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δηλαδή ο γάμος είναι απλά μια γιορτή; Αν είναι έτσι γιατί δεν πάνε στον βερτη; Γιατί στο Βέρτη το επίκεντρο είναι ο Βέρτης; (duuh) Θεωρω πιο συνετο να προηγηθει συμβιωση για ενα διαστημα 6μηνου χρονου, αν γινεται( δεν ειναι παντα εφικτο) Συμφωνώ, είναι συνετό και καλό είναι να υπάρχει. Η ένστασή μου ήταν στα δογματικά περί χρόνου και συγκατοίκησης για να δεις αν ο άλλος είναι βρωμιάρης/τεμπέλης/τσιγκούνης/ανεύθυνος κτλ, ρε παιδιά, δε χρειάζεται να μείνεις με τον άλλο στο ίδιο σπίτι για να τσεκάρεις ενα-δυο πράγματα. Στο σπίτι το βασικό που τσεκάρεται είναι η ρουτίνα και οι ζωή με αυτή.
DDevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Οποτε ακουω γυναικα να λέει ότι δεν θέλει τσιγκουνηδες μου ερχεται στο μυαλο ένας αντρας που θα πληρώνει παντού μπορει να παρεξηγώ κιολας δεν το αποκλειω! Αλλα όταν δινεται εμφαση σε αυτο... περιμενεις μια γυναικα πιο απαιτητικη σε αυτο το σημειο ότι δεν δεχεται ξερω γω ουτε καν να συμβάλλει στα μισά.
Garnele Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Όχι, εγώ εννοώ τσιγκούνη-τσιγκούνη. Το τι έχουν δει τα μάτια μας εδώ στην Ντοϊτσλάνδη, ΑΣΕ. :Ρ 1
DDevil Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Όχι, εγώ εννοώ τσιγκούνη-τσιγκούνη. Το τι έχουν δει τα μάτια μας εδώ στην Ντοϊτσλάνδη, ΑΣΕ. :Ρ A εντάξει τοτε εχεις δικιο αυτό είναι αρρώστια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Γιατί στο Βέρτη το επίκεντρο είναι ο Βέρτης; (duuh) Μην κολλάς στον βερτη, παράδειγμα είναι. Το ερώτημα είναι, ο γάμος είναι απλά μια γιορτή και υπάρχουν και διαζύγια;
sam75 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Οποτε ακουω γυναικα να λέει ότι δεν θέλει τσιγκουνηδες μου ερχεται στο μυαλο ένας αντρας που θα πληρώνει παντού μπορει να παρεξηγώ κιολας δεν το αποκλειω! Αλλα όταν δινεται εμφαση σε αυτο... περιμενεις μια γυναικα πιο απαιτητικη σε αυτο το σημειο ότι δεν δεχεται ξερω γω ουτε καν να συμβάλλει στα μισά.Καμία σχέση φίλε, όταν λένε έτσι απλά εννοούν ότι θέλουν να βγαίνουν για φαγητό, ποτό κλπ χωρίς γκρίνια. Αυτός είναι ο τσιγκουνης. Και ας πληρώνει τα μισά δεν έχει θέμα. Εγώ όταν είχα σχέση με την γυναίκα μου πριν 20 χρόνια έτσι το είχαμε, μισά μισά, δεν υπήρχε θέμα εφόσον είχαμε και οι δύο δουλειά. Μετα τον γάμο ότι βγάζαμε τα είχε αυτή για 15 χρόνια.. Τα τελευταία 5 χρόνια τα έχω εγώ και είδαμε άσπρη μέρα Απλά οι γυναίκες θέλουν να περνάνε καλά χωρίς να σκέφτονται το αύριο. Αν όμως δεν την πας πουθενά η την πας με γκρίνια την εβαψες.. Τα ίδια ισχύουν και στις απλές σχέσεις. Οσο για το θέμα; νομίζω 6 μήνες φτάνουν και μετά γάμος. Όχι, εγώ εννοώ τσιγκούνη-τσιγκούνη. Το τι έχουν δει τα μάτια μας εδώ στην Ντοϊτσλάνδη, ΑΣΕ. :Ρ Κάτι σαν τον βεγγο στο "θα σε κάνω βασίλισσα;" 1
Garnele Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μην κολλάς στον βερτη, παράδειγμα είναι. Το ερώτημα είναι, ο γάμος είναι απλά μια γιορτή και υπάρχουν και διαζύγια; Εφόσον δεν υπάρχουν ουσιαστικές διευκολύνσεις στη ζωή του ζευγαριού - αναφέρομαι κυρίως στην Ελλάδα εν προκειμένω, μιας που στη Γερμανία πχ υπάρχουν αρκετές - και με δεδομένο τον καρναβαλικό χαρακτήρα της χριστιανικής τελετής καθώς και των εξωφρενικών εξόδων που αυτή συνεπάγεται, ναι, θεωρώ ότι πλειοψηφικά οι γάμοι γίνονται για τη γιορτή. Και είμαι αρκετά σίγουρη ότι αν για κάποιο λόγο το πανηγύρι που τους περιβάλλει δεν υπήρχε και ο γραφειοκρατικός ρόλος τους ήταν στο επίκεντρο, θα είχαμε λιγότερους γάμους. Διαφωνείς; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα