Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τέλειο είναι να παντρευτείς πάνω στην τρέλα πχ μέσα σε ένα μήνα,και να είσαι τόσο τυχερός που να έχεις βρει το τέλειο άτομο για σένα.

Πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο;

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εφόσον δεν υπάρχουν ουσιαστικές διευκολύνσεις στη ζωή του ζευγαριού - αναφέρομαι κυρίως στην Ελλάδα εν προκειμένω, μιας που στη Γερμανία πχ υπάρχουν αρκετές - και με δεδομένο τον καρναβαλικό χαρακτήρα της χριστιανικής τελετής καθώς και των εξωφρενικών εξόδων που αυτή συνεπάγεται, ναι, θεωρώ ότι πλειοψηφικά οι γάμοι γίνονται για τη γιορτή. Και είμαι αρκετά σίγουρη ότι αν για κάποιο λόγο το πανηγύρι που τους περιβάλλει δεν υπήρχε και ο γραφειοκρατικός ρόλος τους ήταν στο επίκεντρο, θα είχαμε λιγότερους γάμους. Διαφωνείς;

Μπορεί, δεν έχω καμία στατιστική που να το απορρίπτει.

Υπάρχει και κόσμος που έχει συνδέσει τον γάμο με την απόφαση να μείνεις με κάποιον άλλο μέχρι τέλους. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να σκέφτεσαι και το διαζύγιο.

Δημοσ.

Aν συγκατοικήσεις δηλαδή και τις τέσσερις εποχές και καταφέρετε να μη σκοτωθείτε τότε μπορείς να ζήσεις για πάντα μαζί του/της;

Οχι θα μάθω την άλλη από 2 ώρες βόλτας στην καφετέρια και το restaurant.

Άσε μας κι εσύ άνθρωπέ μου.....

Η συγκατοίκηση είναι κάτι 100% αναγκαίο και απαραίτητο αν και εφόσον θες να ξέρεις όσο το δυνατόν καλύτερα τον/την σύντροφό σου.

Αν δεν σε νοιάζει να τον ξέρεις μην συγκατοικείς, μετά μόνο μην αρχίζεις κλάψες και γκρίνιες ή να προσπαθείς να αλλάξεις τον άλλον για μια συμπεριφορά ή νοοτροπία που δεν υπέπεσε στην αντίληψή σου από τις εξόδους στα μαγαζιά και τις καφετέριες.

Δημοσ.

^^Που έγραψα εγώ ότι η συγκατοίκηση δεν είναι αναγκαία; Με τις νόρμες έχω πρόβλημα όμως, δεν το κρύβω.

Μπορεί, δεν έχω καμία στατιστική που να το απορρίπτει.
Υπάρχει και κόσμος που έχει συνδέσει τον γάμο με την απόφαση να μείνεις με κάποιον άλλο μέχρι τέλους. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να σκέφτεσαι και το διαζύγιο.

Ωραία. Επειδή όμως άνθρωποι είμαστε, ας μην το δαιμονοποιούμε, ένα διαζύγιο μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες.

Δημοσ.

Βεβαια όταν γνωρίζεις κάποια και βλέπεις ότι είναι κεστάπο τι χρονος χρειάζεται? αυτή μονο με έναν υποτακτικο αντρα θα μπορουσε να παντρευτει γιατι ενας δυναμικος θα την ειχε πετάξει εξω από το σπιτι από το 1ο βράδυ κιολας. Ποσους έχω δει να έχουν μπει στο βρακι και να κάνουν ότι λενε οι γκομενες τους , ειπε η γκομενα να σβησεις τον τάδε φιλο σου πχ από το φβ και να μην τον ξανακάνεις παρέα? yes master!

Καλά τέτοιοι άνδρες είναι άξιοι της μοίρας τους, άκου εκεί να ορίσει η γκόμενα τι φίλους θα έχω, ήμαρτον δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε αποφασιζει αυτη ποιους θα κρατησεις και ποιους οχι. Αστειο βεβαια! Αλλα εχει πολλα φρουτα και στα 2 φυλα. Φιλος υπερβολικα ζηλιαρης παρακολουθουσε την γκομενα του που εβγαινε ! Ο αλλος επειδη η τυπισσα δεν τον επαιρνε μπηκε στο φβ και την εκραξε και της ειπε και τελος χαχαχα λες και ειχε αρχισει και κατι.

Εχει φρουτα αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Το τέλειο είναι να παντρευτείς πάνω στην τρέλα πχ μέσα σε ένα μήνα,και να είσαι τόσο τυχερός που να έχεις βρει το τέλειο άτομο για σένα.

Αν ζουσα στο Λας Βεγκας θα ηξερα να απαντησω στηβ ερωτηση :P

Δημοσ.

Ναι ρε αποφασιζει αυτη ποιους θα κρατησεις και ποιους οχι. Αστειο βεβαια! Αλλα εχει πολλα φρουτα και στα 2 φυλα. Φιλος υπερβολικα ζηλιαρης παρακολουθουσε την γκομενα του που εβγαινε ! Ο αλλος επειδη η τυπισσα δεν τον επαιρνε μπηκε στο φβ και την εκραξε και της ειπε και τελος χαχαχα λες και ειχε αρχισει και κατι.

Εχει φρουτα αρκετα.

Χαχχαχαχ ωραιος!

Δημοσ.

Εχει φρουτα αρκετα.

Καλά σε αυτό με την ζήλια όλοι έχουμε ακούσει άπειρα πράγματα, εγώ έχω ακούσει για γυναίκα που έβγαινε έξω και παρακολουθούσε τον άνδρα της με το αμάξι της, σε κάποια φάση ο άνδρας είχε επισκεφτεί κάποιον φίλο του και έμεινε μέχρι αργά το βράδυ εκεί ενώ η γυναίκα περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από μια τράπεζα, ο security της τράπεζας που φρουρούσε απ' έξω την έβλεπε συνεχώς και χτύπησε το τζάμι και την ρώτησε γιατί την βλέπει τόση ώρα εκεί σταματημένη, αυτή τα έπαιξε και δεν απάντησε καθαρά και της λέει μετά αν δεν φύγετε θα καλέσω την αστυνομία....

• Like 1
Δημοσ.

Καλά σε αυτό με την ζήλια όλοι έχουμε ακούσει άπειρα πράγματα, εγώ έχω ακούσει για γυναίκα που έβγαινε έξω και παρακολουθούσε τον άνδρα της με το αμάξι της, σε κάποια φάση ο άνδρας είχε επισκεφτεί κάποιον φίλο του και έμεινε μέχρι αργά το βράδυ εκεί ενώ η γυναίκα περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από μια τράπεζα, ο security της τράπεζας που φρουρούσε απ' έξω την έβλεπε συνεχώς και χτύπησε το τζάμι και την ρώτησε γιατί την βλέπει τόση ώρα εκεί σταματημένη, αυτή τα έπαιξε και δεν απάντησε καθαρά και της λέει μετά αν δεν φύγετε θα καλέσω την αστυνομία....

Eμενα μου ειχε πει μια μέρα αυτος (μια νυχτα βασικα) να πάμε να κατασκοπεύσουμε τη γκομενα του και τις φιλες της σε ένα μπουζουξιδικο λεω καλα και αμα μας πιάσουν? θα τους πουμε λεει κορίτσια εκπληξηηηη. Όχι φιλε λυπάμαι αλλα τετοια καραγκιοζιλικια δεν κανω :cry:  και στη τελική ποτε δεν ξέρεις ποτε θα σε απατήσει κάποια μπορει να το κανει και να μη πάρεις χαμπάρι και γενικα δεν είμαι τύπος που ζαλιζω τα αρχιδια της γκόμενας για τέτοια πράγματα. Σου ειπε ότι θα βγει με φιλες οποτε της έχεις εμπιστοσυνη. Γιατι αν δεν έχεις δεν υπάρχει επικοινωνια.

Δημοσ.

0%, δεν υπάρχει τέλειο άτομο για κανένα, αυτά είναι μέσα στο μυαλό σου.

Δημοσ.

Eμενα μου ειχε πει μια μέρα αυτος (μια νυχτα βασικα) να πάμε να κατασκοπεύσουμε τη γκομενα του και τις φιλες της σε ένα μπουζουξιδικο λεω καλα και αμα μας πιάσουν? θα τους πουμε λεει κορίτσια εκπληξηηηη. Όχι φιλε λυπάμαι αλλα τετοια καραγκιοζιλικια δεν κανω :cry:  και στη τελική ποτε δεν ξέρεις ποτε θα σε απατήσει κάποια μπορει να το κανει και να μη πάρεις χαμπάρι και γενικα δεν είμαι τύπος που ζαλιζω τα αρχιδια της γκόμενας για τέτοια πράγματα. Σου ειπε ότι θα βγει με φιλες οποτε της έχεις εμπιστοσυνη. Γιατι αν δεν έχεις δεν υπάρχει επικοινωνια.

Χαχαχα, και τι δουλειά έχεις εσύ να παρακολουθείς την γκόμενα του άλλου..... 

καλή φάση θα ήταν να πηγαίνατε στο μαγαζί με περούκες, αν δεν υπήρχαν τσάκαλοι πορτιέρηδες, και να είχατε μαζί και καλή ψηφιακή βιντεοκάμερα να τραβούσατε βίντεο ή καμιά φωτογραφία με τις τύπισες αν την έπεφταν σε κανέναν.

Δημοσ.

Χαχαχα, και τι δουλειά έχεις εσύ να παρακολουθείς την γκόμενα του άλλου..... 

καλή φάση θα ήταν να πηγαίνατε στο μαγαζί με περούκες, αν δεν υπήρχαν τσάκαλοι πορτιέρηδες, και να είχατε μαζί και καλή ψηφιακή βιντεοκάμερα να τραβούσατε βίντεο ή καμιά φωτογραφία με τις τύπισες αν την έπεφταν σε κανέναν.

Αυτος σκεφτηκε να πάμε σαν παρέα. Μην πάει μονος του αλλα εγω δεν δέχτηκα να παω τωρα δεν θυμαμαι αν πηγε τελικα μονος του. Γενικα ότι μαλακια βλέπω στους φιλους πεφτει κράξιμο δεν χαϊδευω αυτιά. Ένας άλλος επειδή δεν του εκατσε μια φιλη από την παρέα την εκανε διαγραφη από το φβ και μετά αυτή ελεγε γιατ δεν μου λετε να ερθω και εγω όταν βγαινετε???? και τους λεω και εγω αφου εσεις οι 2 εχετε τσακωθεί τι να σας πω? λεει ο άλλος όχι εγω δεν εχω πρόβλημα εσυ δεν την εκανες διαγραφη του κάνω? τωρα δεν εχεις πρόβλημα? :cry:  :cry:

Να καταλαβει κάποιος ότι είναι μαλακια του να είναι παρορμητικος γιατι μετα γαμάει ολοκληρη την παρέα. B) Εντάξει γνωρισες κάποια δεν έκατσε φερσου σαν κυριος αστην στο φβ δεν τρέχει τιποτα δηλαδή μονο αν σου καθοταν θα την άφηνες αν δεν κάτσει μπλοκ και διαγραφη απευθειας? :cry: τρωνε ορισμένοι σκαλώματα με τις τύπισσες εντάξει αμα δεν θελει να βγει δεν θέλει. Πρέπει να κανεις φασαρια? :cry:  κανεις φασαρια όταν μπορεις να την στηρίξεις κάπου! Και ο πρωτος μαλακια εκανε γιατι πηγαινε να την παρακολουθησει χωρις να έχει δικαιώματα και στοιχεια. Για αυτό τον ρωτησα αν μα πιάσουν τι θα πουμε. Και δεν ειχε τι να πει. Καραγκιόζηδες θα βγαιναμε δηλαδή.

Δημοσ.

Για αυτά τα θέματα αποφασίζει η γυναίκα συνήθως... :-D

Οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων είναι ανεξάρτητες από τις καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθούν οι άνθρωποι. Eventually ή το καταλαβαίνει κανείς αυτό, ή χάνει τον εαυτό του.

Δε σε καταλαβαίνω def. Από τη στιγμή που ο χαρακτήρας, αλλάζει ανάλογα με τις καταστάσεις, θα αλλάξουν και οι προσωπικές σχέσεις. Δε μπορεί μία εργαζόμενη με 3 παιδιά, να συμπεριφέρεται το ίδιο με πριν που ήταν μία απλά γκόμενα και free.Ή όχι;

Και δυστυχώς ναι, γίνεται το μπολνταρισμένο που γράφεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...