Vapir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Είχα κανα χρόνο? δυο ορτύκια(παίζει να είχα βάλει και φωτογραφία στο thread με τα κατοικίδια) και ήταν ζευγάρι και κάνανε κάθε μέρα σεξ αλλα δεν ακουγόταν κιχ, δεν ήξερα καν πως βγάζουν ήχο. Δυστυχώς η θηλύκια μας είχε βγάλει κάτι σαν όγκο στο πόδι και μας πέθανε χθες. Ο ορτύκος έχει λυσσάξει , κάνει ένα ήχο σαν καρακάξα που μαρσάρει (αν βγάζει νόημα..?) και ξεσικώνει όλα τα σκυλιά απ τη γειτονιά μας αλλα και ποιο κάτω , ακούγεται πολύ μέσα στη νύχτα. Σήμερα το πρωί μου έλεγε ο γείτονας να το κάνω να σταματήσει γιατι τρόμαξε λέει η γυναίκα του (80ρα?) γιατι νομίζει πως είναι σημάδι πως θα πεθάνει ..... whatever ..το πρόβλημα είναι τι θα κάνω μέχρι να του πάρω άλλο θηλυκό ?αύριο είναι κλειστά, πως να ησυχάσει ? κάποια πτηνά νομίζω τους σκεπάζουν το κλουβί να μην έχουν φως και ησυχάζουν , με αυτό το παίζει ? Είναι της μάνας , προσωπικά δεν πολυασχολούμαι με πτηνά οπότε δεν έχω ιδέα , μη τρομάξει σκεπάζοντας το κλουβί και αρχίσει και δε σταματάει , είναι 3:30 ....Δεν το είχαμε ξανακούσει να βγάζει μιλιά και τώρα φωνάζει μέσα στη νύχτα και μας έχει παλαβώσει. Όποιος γνωρίζει κάποια λύση θα με έσωζε. thx 2
king2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ρε Νίκο Θεέ με τα θέματα σου. Ζωή σε σας για το θυλικο πουλί. Δοκίμασε να το σκεπασεις όπως είπες τα πουλια ηρεμουν όταν είναι σε απόλυτο σκοτάδι. Απο Τρίτη πάρε καμιά 10αρια ορτικια να ησυχασεις και εσύ κυρίως ο μεγάλος(if you know what I mean). 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Τέτοια ώρα μόνο την προσευχή σου..! Προσευχήσου για το πουλί σου !!! 2
Vapir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 αυτό θα κάνω , απλά τώρα θα μας παλαβώσει , θα δοκιμάσω να του σκεπάσω το κλουβί , ίσως που θα με δει τρομάξει και ησυχάσει .Σκέφτηκα να του βάλω στο κλουβί μια κότα για να σταματήσει τώρα τουλάχιστον αλλα τις φοβάμαι... δεν είναι κότες αυτές ... εδώ τρώγονται μεταξύ τους και ματώνονται ..μη τον φάει και το έχω και τύψεις
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Aν θες να τρομάξει πήγαινέ του κάτι τέτοιο Εγώ θα σκιαζόμουν άσχημα. 1
Vapir Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Πενθει το καημενο εεεε την ξεπάτωσε ... ο ορτύκος είναι λίγο παλαβιάρης , είχε κάνει κατα μέτωπο επίθεση μια φορά που άνοιξα το κλουβί εκεί που κάνανε σεξ , αλλα βιαζόμουν να τα ταΐσω να φύγω , δεν είχα χρόνο να περιμένω να τελειώσει ο energizer τώρα που θα του φέρω χαρέμι ελπίζω πως θα ηρεμήσει πάντως τόσο καιρό τα είχαμε , δεν είχα ξανακούσει τον ήχο τους 2
coveb74 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Και όταν πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα στο insomnia, ξεφυτρώνει αυτό το νέο θέμα ...
dimitrisOP Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 αγουροξυπνημενος βλέπω το τίτλο του θέματος "το πουλί μου κάνει φασαρία"
g_alkis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Τάισε το. Πρέπει να έχεις καιρό να το κάνεις. 1
soteras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Διαβάζοντας το τίτλο μόνο με έπιασε ένα νευρικό γέλιο 20 λεπτών ακόμα και ο γείτονας πετάχτηκε και λέει πάει ήσουν που ήσουν τρελός τώρα παλάβωες τελείως 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις