Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κανα χρόνο? δυο ορτύκια(παίζει να είχα βάλει και φωτογραφία στο thread με τα κατοικίδια) και ήταν ζευγάρι και κάνανε κάθε μέρα σεξ αλλα δεν ακουγόταν κιχ, δεν ήξερα καν πως βγάζουν ήχο. 
Δυστυχώς η θηλύκια μας είχε βγάλει κάτι σαν όγκο στο πόδι και μας πέθανε χθες. Ο ορτύκος έχει λυσσάξει , κάνει ένα ήχο σαν καρακάξα που μαρσάρει (αν βγάζει νόημα..?) και ξεσικώνει όλα τα σκυλιά απ τη γειτονιά μας αλλα και ποιο κάτω , ακούγεται πολύ μέσα στη νύχτα. 

Σήμερα το πρωί μου έλεγε ο γείτονας να το κάνω να σταματήσει γιατι τρόμαξε λέει η γυναίκα του (80ρα?) γιατι νομίζει πως είναι σημάδι πως θα πεθάνει ..... whatever ..
το πρόβλημα είναι τι θα κάνω μέχρι να του πάρω άλλο θηλυκό ?αύριο είναι κλειστά,  πως να ησυχάσει ? κάποια πτηνά νομίζω τους σκεπάζουν το κλουβί να μην έχουν φως και ησυχάζουν , με αυτό το παίζει ? Είναι της μάνας , προσωπικά δεν πολυασχολούμαι με πτηνά οπότε δεν έχω ιδέα , μη τρομάξει σκεπάζοντας το κλουβί και αρχίσει και δε σταματάει , είναι 3:30 ....
Δεν το είχαμε ξανακούσει να βγάζει μιλιά και τώρα φωνάζει μέσα στη νύχτα και μας έχει παλαβώσει. Όποιος γνωρίζει κάποια λύση θα με έσωζε. 

thx 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε Νίκο Θεέ με τα θέματα σου.

Ζωή σε σας για το θυλικο πουλί.

Δοκίμασε να το σκεπασεις όπως είπες τα πουλια ηρεμουν όταν είναι σε απόλυτο σκοτάδι.

Απο Τρίτη πάρε καμιά 10αρια ορτικια να ησυχασεις και εσύ κυρίως ο μεγάλος(if you know what I mean).

• Like 1
Δημοσ.

αυτό θα κάνω , απλά τώρα θα μας παλαβώσει , θα δοκιμάσω να του σκεπάσω το κλουβί , ίσως που θα με δει τρομάξει και ησυχάσει .
Σκέφτηκα να του βάλω στο κλουβί μια κότα για να σταματήσει τώρα τουλάχιστον αλλα τις φοβάμαι... δεν είναι κότες αυτές ... εδώ τρώγονται μεταξύ τους και ματώνονται ..μη τον φάει και το έχω και τύψεις 

Δημοσ.

Πενθει το καημενο

εεεε την ξεπάτωσε ... ο ορτύκος είναι λίγο παλαβιάρης , είχε κάνει κατα μέτωπο επίθεση μια φορά που άνοιξα το κλουβί εκεί που κάνανε σεξ , αλλα βιαζόμουν να τα ταΐσω να φύγω , δεν είχα χρόνο να περιμένω να τελειώσει ο energizer 

τώρα που θα του φέρω χαρέμι ελπίζω πως θα ηρεμήσει 

πάντως τόσο καιρό τα είχαμε , δεν είχα ξανακούσει τον ήχο τους 

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας το τίτλο μόνο με έπιασε ένα νευρικό γέλιο 20 λεπτών ακόμα και ο γείτονας πετάχτηκε και λέει πάει ήσουν που ήσουν τρελός τώρα παλάβωες τελείως

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...