Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Dude ειναι απλα ευχες. Πες ενα ευχαριστω γιατι εδω που τα λεμε σου ευχονται κάτι καλο και screw ολα τα υπολοιπα.

Στο κατω κατω τι νοημα εχει να ανοιγεις συζήτηση? Πιο ευκολα ξεμπερδευεις με ενα ευχαριστώ. Ασε που περισσοτερο δειχνει πως σε θυμουνται παρα πως σχετιζουν τον αγιο παταπιο με εσένα για χριστιανικους λόγους?

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ πάλι σε νιώθω ρε τοξο. Είναι σαν να γράφουν στον κωλο τους όσα τους λες ή θεωρούν την αθεΐα σου σαν παιδική αρρώστια που θα σου περάσει με τα χρόνια και θα συνετιστεις κι εσύ και θα γίνεις καλός χριστιανός.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Κι ετσι να ειναι eva, so what. Θα κατσεις να ανοιξεις συζητηση για να περασεις το point σου ουτως ωστε να τους αποδειξεις οτι οι αποφασεις σου ειναι συνειδητοποιημενες και ενηλικου ανθρώπου? Γιατί να μπεις σε αυτην τη διαδικασια?

Η τελος παντων αυτο το κανεις οταν σου πουν "ελα οπωσδηποτε μαζι μας στην εκκλησια" οχι οταν σου λενε "χρονια πολλα Μαριε ο,τι επιθυμεις".

Δημοσ.

@TS

5 ευρώ, αλλάζεις το χριστιανικό σου όνομα σε κάτι άλλο (λχ απο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, κάντο Τραπέζης Παπαδόπουλος ή σκέτο Τραπέζης ή σκέτο Παπαδόπουλος ή κύριος Καλαμάρης, who gives a fuck anyway).

Problem solved.

Pro-tip.

Ξέρεις φαντάζομαι πώς τα πτώματα επι το πλέιστον στην Ελλάδα θάβονται σε μέρη που είναι φίσκα στα χριστιανικά σύμβολα.

Η μαλακία είναι οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτό.

Δημοσ.

@TS

5 ευρώ, αλλάζεις το χριστιανικό σου όνομα σε κάτι άλλο (λχ απο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, κάντο Τραπέζης Παπαδόπουλος ή σκέτο Τραπέζης ή σκέτο Παπαδόπουλος ή κύριος Καλαμάρης, who gives a fuck anyway).

Problem solved.

Pro-tip.

Ξέρεις φαντάζομαι πώς τα πτώματα επι το πλέιστον στην Ελλάδα θάβονται σε μέρη που είναι φίσκα στα χριστιανικά σύμβολα.

Ναι. Μπορει να το κάνει και Γιωργος Ειμαιαθεος.

Problem solved.

Δημοσ.

Τοξο, δεν είπε κανείς τίποτα για κοινωνικές δεξιότητες γενικά. Απλώς μία από αυτές στην οποία έχει περιθώριο βελτίωσης είναι το live and let live.

Δημοσ.

@TS

5 ευρώ, αλλάζεις το χριστιανικό σου όνομα σε κάτι άλλο (λχ απο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, κάντο Τραπέζης Παπαδόπουλος ή σκέτο Τραπέζης ή σκέτο Παπαδόπουλος ή κύριος Καλαμάρης, who gives a fuck anyway).

Problem solved.

Pro-tip.

Ξέρεις φαντάζομαι πώς τα πτώματα επι το πλέιστον στην Ελλάδα θάβονται σε μέρη που είναι φίσκα στα χριστιανικά σύμβολα.

Να ήταν τόσο απλό όσο το παρουσιάζεις, να αλλάξεις το χριστιανικό ή οτιδήποτε άλλο όνομα σου...ούτε καν.

Δημοσ.

Εγω βαριεμαι να δινω και να παιρνω ευχες γενικοτερα.σε γενεθλια,γιορτες,χριστουγεννα κλπ.

Το χειροτερο ειναι οι ευχες που συνοδευονται με φιλια. Don't touch me!

Οταν πλησιαζουν τα γενεθλια μου θα απενεργοποιησω το φεισμπουκ γιατι βαριεμαι να απανταω. Δεν θελω να γιορταζω πλεον ειδικα τωρα που περασα τα αντα και ουτε δωρα δεν μου δινουν..

Γιατι δεν κανεις το ιδιο κι εσυ; ή βγαλε ανακοινωση : σας παρακαλω δεν δεχομαι ευχες λογω αλλαγης θρησκευματος.

Και στα τετοια σου αν παρεξηγηθουν.

Δημοσ.

Τους σβηνεις απο φιλους και ξεμπερδεψες. Αλλα μετα θα μου πεις σε ποιους θα το παιζεις αθεος;

Στη τελικη μην απαντας καν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...