Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο την κεντρικη εισοδο της πολυκατοικιας στην κεντρικη εισοδο του κτηριου της δουλειας: 20-30 δευτερολεπτα... :P :P :P

post-73838-0-07213200-1471352379_thumb.jpg

Επεξ/σία από Rabican
  • Like 6
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από 2 λεπτά μέχρι 6 ώρες

Είμαι ελ.επαγγελματιας :)

Πας και Θεσσαλονίκη; :P :D

Στη δουλειά που είμαι τώρα κυριολεκτικά δευτερόλεπτα.

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά στην Αθήνα χρειαζομουν 45-60 λεπτά με το αυτοκίνητο. Τελευταία μου δουλεια 20 λεπτα με τα ποδια ή λεωφορείο (καθε 7-8 λεπτα δρομολογιο). Ελπιζω στην επομενη ακομα λιγότερο.

Δημοσ.

Πας και Θεσσαλονίκη; :P :D

Στη δουλειά που είμαι τώρα κυριολεκτικά δευτερόλεπτα.

Όπου καλεί το καθήκον (καλά δεν θα πάω για μία δουλειά 50€ θεσσαλονικη,αν είναι μεγάλη δουλειά οκ)

Έχω πάει από αθηνα γ δουλειά σχεδόν παντού στην ελλαδα και σε πολλά νησιά :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις περασει στο αλλο ακρο εσυ, ουτε αυτο θα μου ηταν και πολυ ευχαριστο :P

προσωπικα το βρισκω πολυ βολικο!

ουτε καν VPN δε χρειαζομαι για να δουλεψω απο το σπιτι. πιανω το WiFi της δουλειας... εντωμεταξυ επειδη ειναι στο ιδιο οροφο το διαμερισμα και το γραφειο βλεπω μεχρι και το αν καποιος καθεται στο cube μου..!

Επεξ/σία από Rabican
Δημοσ.

10 λεπτα με το κάρο ,κανα 50λεπτο ποδαρατο κ περιπου 40' με το λεωφορειο , (20 λεπτα περπατημα ως τη σταση και αλλα τοσα περιπου να φτασει )

Δημοσ.
εδώ που είμαι τώρα περιποίη 10 λεπτά με το αυτοκίνητο με χαλαρούς ρυθμούς και αλλα τόσα για να επιστρέψω.

σε κανένα χρόνο πάνω κάτω να δω τι θα γίνει. Αν όλα πάνε καλά και η καινούρια δουλειά είναι εκεί ακριβώς όπου την θέλω θα βολεύει επειδή θα feuygw κατευθείαν από περιφερειακό και θα κάνω περίπου 15 λεπτά αν όχι λιγότερο πήγαινε και αλλα τόσα έλα σε εγνατία .

διαφορετικά ένας θεός ξέρει 
Δημοσ.

δυο ωρες πηγαινε ελα ετσι απλα  ,μεγαλο ποσο τρωω στα μεταφορικα :/ ευτυχως που παμε πεντε ατομα μαζι και καπως διορθωνεται η κατασταση

Δημοσ.

3 λεπτα με το αμαξι.

Στην προηγουμενη εκανα 20-25 λεπτα.

Μεγαλη υποθεση.Και επειδη δεν ανηκω στην κατηγορια που θελει να πιει καφε κλπ πριν φυγει απο το σπιτι (καλο θα ηταν, αλλα προτιμω να κοιμηθω παραπανω και να πιω δουλεια καφε), ξυπναω 7.45 με 7.50 και 8 η ωρα ειμαι δουλεια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...