Hellaslover Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ανοιγω αυτο το θεμα για να παρω γνωμες και να μαθω εμπειριες απ οσους εχουν χρησιμοποησει βοτανα. Ποια ειναι τα καλυτερα, ποια "δουλευουν" και ποια οχι, και τι ικανοτητες εχει το καθ'ενα; Εγω γνωριζω μονο για το rhodiola rosea, και το παιρνω περιστασιακα καθως δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευευει η οχι. Τη πρωτη φορα που το πηρα σα να μουν πιο ηρεμος και με καθαρο μυαλο αλλα ισως να ναι και η ιδεα μου. Παιρνω το ΝΟW brand των 500mg.
opera Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν είμαι ούτε εγώ σίγουρος αν δουλεύει, ανήκει στην ίδια κατηγορία με το τζινσενγκ για το οποίο επίσης δεν είμαι σίγουρος. Αυτό που σίγουρα βοηθάει είναι μια σωστή διατροφή και τακτική άσκηση.
Hellaslover Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εχουν γινει ερευνες και αποδεδειγμενα κανουν καλο αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εμενα πχ. δε με πειραζει ο καφες ( το χω συνηθισει) μπορω να πιω βραδυ και κοιμαμαι κανονικα. Με το ροντιολα ισως αν το παιρνω καθε μερα να δω διαφορα, η αν παρω το λιγοτερο mg γιατι λενε πολλοι τα 300 η κατι τετοιο βοηθαει με αγχος κτλ και γω παιρνω περισσοτερο. Η σωστη διατροφη και γυμναστικη σιγουρα βοηθανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα