Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πηρα εναν adaptora για 2.5-3.5 ιντσων σκληρους δισκους θελοντας να δω παλιους μου σκληρους δισκους κατα ποσο ειναι λειτουργικοι.

Ο πρωτος μου εμφανιζει το μηνυμα (εσφαλμενη λειτουργια) οταν επιλεγω μια απο τις 2 επιλογες -βλεπε φωτο-

Τι μπορω να κανω;

Ο σκληρος ν.2

Μου ζηταει να κανω διαμορφωση αλλα δεν τα καταφερνει να την κανει. Στην διαχειρηση του αλλαξα και ονομα και ξαναπροσπαθησα αλλα ματαια..

ο σκληρος ν.3 κανει εναν επαναλαμβανομενο ηχο και δεν φαινεται καν στο συστημα. Αναγνωριστηκε οτι συνδεθηκε αλλα μεχρι εκει.Κανενα παραθυρο δεν ανοιξε καμια ενεργεια δεν μπορω να κανω

ο σκληρος ν.4 ο πιο σημαντικος εχει παροχη απευθειας για usb αλλα οσο και να ασχοληθηκα δεν καταφερα κατι οποτε τον αφηνουμε.

post-218027-0-04863000-1471349470_thumb.png

Δημοσ.

Καταρχάς δες στον καθένας δίσκος ξεχωριστά με το hdsentinel σε τι κατάσταση ειναι , ξεκίνα απο εκει να έχεις μια εικόνα

Δημοσ.

Ναι τα μετέφερα κανονικα. Η λύση ειναι σίγουρα πέταμα απλα να σιγουρευτώ πρώτα. Τους αλλους που δεν τους διαβάζει καν το hdsentinel?

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος δίσκος ειναι απλα για πέταμα , τώρα τους αλλους 2 δεν τους βλέπει καν ε .... αλλα ουτε στο disk management αν δεν κανω λάθος ?

Δημοσ.

στη διαχειριση δισκων τους βρισκει κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω καμια ενεργεια. γι αυτο ψαχνω ενα προγραμματακι λιγο πιο τουμπανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...