Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που θελω ειναι ρωτησω ειναι το εξης.

Θέλω να κάνω μαθήματα προγραμματισμού στον ελεύθερο χρόνο μου για επιπλέον γνώσεις. Δεν τα χρειάζομαι αμέσα αλλα ίσως στο μέλλον.

Θα προτείνατε να πληρώσω πχ στο elearning του πανεπιστημιου αθηνων ή σε αλλες σελίδες που βρήκα, ή να χωθώ κατευθείαν τσαμπε?

Δηλαδή αξίζουν τα 300-500 ευρω που θα δώσω εκεί? Ειδικά καποιος που εχει κανει να μου πει την αποψη του θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. Απο την άλλη το τσαμπε μπορει να εχει το πλεονεκτημα των χρηματων αλλα αμα ειναι να κανω 3πλασιες ωρες απ οτι με σεμιναριο προτιμω να πληρωσω. Αυτα :-)

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς επιλέγεις ένα αντικείμενο που θέλει πολλές ώρες απασχόλησης. Αλλά δε θεωρώ ότι το επί πληρωμή είναι πιο γρήγορο από το δωρεάν, από εσένα εξαρτάται ο χρόνος διαβάσματος και από το αν τα παίρνεις γρήγορα. Δε θεωρώ ότι το επί πληρωμή έχει ιδιαίτερο πλεονέκτημα έναντι του δωρεάν.

Δημοσ.

Προσωπικά αποφεύγω πάντα τα επι πληρωμή σεμινάρια γιατί τα θεωρώ στην πλειοψηφία τους και ασχέτως αντικειμένου ή επιστημονικού κλάδου πολύ ακριβά ως προς το πραγματικό αντίκρυσμα και όφελος που θα σου προσφέρουν. Η όλη φάση με τα ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης για σεμινάρια είναι και καλά να σκάσεις ένα ποσόν για να λάβεις λίγο "ελπίδα" οτι θα ενισχύσεις το βιογραφικό σου και θα βρεις δουλειά.

Για μένα πήγαινε στα τζαμπέ.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινα διαβαζοντας κι αν δεις οτι χρειαζεσαι υποστηριξη ψαξτο για σεμιναρια. Υπαρχει αφθονο documentation στο internet γυρω απο τον προγ/σμο. Προυποθεση ειναι να διαθετεις αρκετες ωρες σε καθημερινη βαση.

Δημοσ.

Αν δεν πιεζεσαι χρονικα να το ολοκληρωσεις πηγαινε στο δωρεαν και αν δεν σε καλυψει τσεκαρε αν παιζει αλλο δωρεαν η πηγαινε στο επι πληρωμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...