Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Γεια σας , γινεται να καταθεσει καπιος απο Ελλαδα χρηματα σε λογαριασμο της neteller μεσω πιστωτικης καρτας? το ρωταω γιατι λογω των CC υποτιθεται πως δεν μπορεις αλλα ισως με τη νεα χαλαρωση εχει αλλαξει κατι.
spartak1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δε νομίζω να μπορείς. Είναι υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Μπορείς μεσω εμβάσματος όμως. Δοκίμασες μέσω καρτας;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δε νομίζω να μπορείς. Είναι υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Μπορείς μεσω εμβάσματος όμως. Δοκίμασες μέσω καρτας; Οχι δεν εχω δοκιμασει. Οταν λες εμβασμα εννοεις διεθνης τραπεζικη μεταφορα?
spartak1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Οχι δεν εχω δοκιμασει. Οταν λες εμβασμα εννοεις διεθνης τραπεζικη μεταφορα? Ναι αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ναι αυτο Καλως ευχαριστω , μηπως ξερεις αν μπορω να καταθεσω λεφτα απο λογαριασμο που δεν ειναι στο ονομα μου? Βασικα ο λογαριασμος ειναι και στο ονομα μου αλλα δεν εχω υπογραψει οποτε δεν ξερω αν με μετραει ως κατοχο.
spartak1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλως ευχαριστω , μηπως ξερεις αν μπορω να καταθεσω λεφτα απο λογαριασμο που δεν ειναι στο ονομα μου? Βασικα ο λογαριασμος ειναι και στο ονομα μου αλλα δεν εχω υπογραψει οποτε δεν ξερω αν με μετραει ως κατοχο. θα πρέπει να ρωτησεις στο support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα